Långledig

Nu är jag ledig fram till på onsdag guud vad lyxigt. Hoppas jag hinner vila upp mig ordentligt men som min planering ser ut verkar jag ska göra saker varje dag. Men det blir väl kul bara jag får en dag till att slöa. Efter den här långledigheten sätter det igång med mördarveckor. Fast dom är jag peppad inför, hoppas jag även är det när dagen kommer!

Idag har jag haft fullt upp så jag glömde knäppa kort. Blev varken bilder på butiken, dockorna eller mig själv :( Menmen mycket hann jag med att göra i alla fall. Bytte kläder på fem dockor, småpysslade på bord och häng och sprang upp och ner med grejor på lagret.

Letade efter läppstift gjorde jag också. Många hittade jag men kom inte hem men någon, kunde inte bestämma mig. Men nästa gång jag kikar är det bara att slå till på ett. Clinique och Dior hade några jag tyckte om. Dom andra märkerna jag provade var inge mysig på läpparna. Men ska kolla Make up store också innan jag bestämmer mig.

Ikväll vet jag inte var det blir. Få tag i amanda måste jag, ska träffa henne imorgon eller snarare hon ska fotografera mig imorgon men vi har inte bestämmt någonting än, illa illa.

LisaSkoglund ♥




På läppstift jakt

Jaa det ska jag ge mig ut på imorgon. Eller snarare läppstift/läppglans jakt. Vill ha något ljusrosa krämigt lite glossigt men ändå inte kladdigt som en läppglans. Jag tycker inte om när det blir för torrt som många läppstift känns men heller inte så kladdigt som läppglans känns. Känns som det fattas i min sminkväska och skulle vara fint nu när solen kommer börja titta fram, förhoppningsvis...




LisaSkoglund ♥

H&M home

Jag veeeet att jag tjatar om det här men alltså h&m's kuddar.
G Å  O C H  D Ö Ö Ö Ö  P A S T E L L D R Ö M ,  F Ö R S V I N N  U R  M I T T  L I V!


LisaSkoglund ♥


H&M

 

LisaSkoglund ♥


Hemma i timrååååå

Yes, nu är mina Stockholms tripper över och jag är hemma i fattigdom och elände som pappa skulle sagt.. Kom hem igår med tåget vid tio tiden och min NYYYrakade pojke kom och hämtade oss vi halv elva. Trött som ett litet as var jag men på nått korkat och idiotiskt sett gick jag inte i andra andningen eller nått och malde på till klockan två.

Idag jag jag jobbat, kändes konstigt men skönt. Eller jag ska inte ljuga imorse (vid 12) kändes det förjävligt för jag var verkligen inte redo att lämna sängen men när jag väl kom dit rullade det på fint. Byggde om gjode vi också och det vart verkligen fint! Fattar inte att jag kunde bidra med något efter alla komplikation som följde. Man skulle kunna säga att mina tankar var någon annan stanns och lite även min kropp efter alla resor. Men tydligen var min kreativa sida på G och det verkligen bra för snart väntar balklänningsömnad. Ojojoj, får ångest av att bara tänka på det men ska gå bra det tror jag!

Ikväll har jag inte hunnit så mycket. Badat och tagit hand om mig själv lite. Tänkte även ta hand om min naglar innan jag somnar. Något annat jag ska göra innan jag somnar är se någon patetisk skitrolig serie med jocke. Maybe dating in the dark eller ballar av stål. Synd jag missade första avnsittet av csi trilogin igår när jag satt på tåget.. Inge kul att hopp i mitti! Kanske går att styra upp på nått vis.

   

Lite bilder från när vi gjorde om i birsta förra veckan. Mina dockor och Johannas ombyggnad, som iofs inte syns på bilderna men är finfin! Plus en liten outfitbild på mig den dagen.

LisaSkoglund ♥


Hejsansvejsan!

Nästan sista dagen i Stockholm är snart slut och imorgon fyller basseman 6år. Idag var mina kusinervitaminer här och hälsade på mycketmycket trevligt. På kvällen åt vi GOGOGOGO mat på grill. Åt tills jag dog det är farligt med bufé, speciellt farligt med grillbufé! Men gott så in åt helvete önskade jag aldrig skulle bli mätt.

I miss my joakim såååå + min säng! Men annars är det finfint här :)

LisaSkoglund ♥

Hello sundsvall, eller var ni nu är..

Jag är fortfarande i Stockholm. Idag har jag varit lite på stan och ätit gogo italiensk pizza till middag. Annars händer det inte så mycket. Jovars jag spelar barnspel och gör rosa marspinroser men annars så. Vincent är söt som socker och basseman är busig som ett helt dagis. Härlig blanding med andra ord!

LisaSkoglund ♥

Back in Stockholm

Jahapp då var man tillbaka i Stockholm igen då ;) Hann inte blogg den korta tid jag var hemma. Jobbade två heldagar och sedan ville jag ju spenderar lite tid med jocke innan jag åkte igen + lägga ut en massa bilder på facebook såklart ;) Har inte så mycket mer att säga mer än att jag är framme hos bror min, kom igår. Blir väl kanske någon mer uppdatering senare i helgen om jag får tiid.

LisaSkoglund ♥

Stockholm update 3

Det här blir sista uppdateringen i Stockholm. Imorgon blir det tåget hem till sundsvall igen, men inte förräns halv 4 så vi får lite tid på stan iiiigen! Ikväll har vi bara myst. Hanne, jossan och mirris kom som sagt förbi så vi tjockade oss, pratade och tittade på ballar av stål. Jag och amanda gjorde världens godaste gorme macka med salami, mozarella, tomat och vitlöks dressing "grillad" i ugnen. Greatgreat helt enkelt!

Nu blir det snart sängen men lite mer prat blir det nog innan vi slocknar. Men inte allt för länge vi ska ta pendeln 10:20 till stan och en stund skulle ju vara trevligt och sova ;)

LisaSkoglund ♥

Last night



LisaSkoglund ♥

Stockholm update 2

Igår var det fest igen. Sannas 20års fest, det var bäst! Vi var dock (kanske tack och lov) inte lika törstiga så det hela gick lite lugnare. Eller nää det gjorde det nog kanske inte ändå... ;) Igår kom vi ut i alla fall så kvällen spenderades på collage, superduperfun! Det var inte riiiktigt som stadshuset nej, vilken lokal! :O Kulkul och tur hade vi. Vi var dom sista som fick kom in gratis, det tackar vi gud för.

Idag har vi gått på stan IGEN. Men mest för att äta och komma ifrån den stökiga lägenheten. Köpte två hår grejor och Sanna köpte vår presente till henne. Hehe, eftersom vi inte hade fixat någont innan stokcholms trippen och det var lite knappt med tid och tajming igår fick hon ett present kort på vad hon vill.

Ikväll blire myselepys. Hanne&jossan kommer över och maybe baby miriam. Vi tänkte bara tjocka lite till och bara vara antagligen fjolla oss och prata i munnen på varandra as always!

Nu blire lite storstädning om bara brudarna vaknar till liv. Tottan har däckat på madrassen och sanna i sängen. Bara jag och mandis som är tappra soldater och har öppna ögon.

LisaSkoglund ♥

Last night



LisaSkoglund ♥

Stockholm update 1

Vi kom till Stockholm igår vid ett tiden med buss. Tove mötte upp oss på t-centralen och sedan vart det stan! Jag hittade ett par kilklackar jag föll pladask för på topshop. Kunde inte göra annat än köpa dom så nu är jag världens vackraste skor. Idag föll jag för en dösnygg vit lång kavaj på zara så nu är jag även stolt ägare till henne ;)

Igår vart det galnare än vad det var tänkt, fast utan krogen. Kul hade vi i alla fall och det är ju det som räknas. Det blev bara en vääldigt lång förfest med en tur ner på stan för oss tjejer men killarna drog ut på krogen också

Ikväll blir det girls only och vi ska fira sannas 20år på jorden, stortstort. Skålning och dans är ett måste. Och ikväll blir det heelt klart krogen. Om allt går som planerat inviger jag min vit kavaj!



LisaSkoglund ♥

Packning är prio ett

Men vi gör en snabbis här också. Hemsk dag idag, mitt huvud har varit någon helt annan stanns, typ i Stockholm. Men min kropp har varit fastlåst på tiger. Efter jobbpasset vart det timrå ik men det var ju en flopp såklart. Såg bra ut i början men sen... vem bryr sig här va!?

Nu är det packning som gäller. Vet inte riktigt vad som ska med men jag får slänga ner massa grejor! Imorgon blire Stockholm, det blir S T O C K H O L M med mina flickor! :) Det kommer bli helt överlägset vill jag lova. Toves place, stan, fika, mys, gotta och självklart slå klackarna i taket 1 eller två gånger! ;)

The garden collection fick jag inte ett skit ifrån. Inte någonting som kom ut idag. Jävla dumma skittiger som spärrat internet...

Nä nu har jag inte tid för det här längre..



LisaSkoglund ♥

Hemma!

Har haft inventering nu till morgonen. Gick helt åt skogen för min del om det är någon som undrar. Min scanner funkade inte så jag fick knappa in allt mauellt, kanske inte säger er någonting men istället för att blippa in varorna var jag tvungen att skriva av streckkoden på alla varor, skoj mycket skoj!

Nu är jag i alla fall hemma, Vickan var snäll och skjuttsade hem mig! :) Börjar ju inte igen förräns två så jag hinner ju vara hemma ett tag och vila innan.

Igår berättade mamma att hon visste var kameraladdaren var, bradär! Menmen nu har jag ju den i alla fall så idag blir det en outfitbild! Ni har ju missat 5 dagar, antar att ni håller på att dö!? Hehe..



LisaSkoglund ♥

Trött liten tjej!

Är helt sluut både trött i kroppen och i ögonen, det är ovanligt det. Men det beror ju helt klart på inventeringen, inveteringar tar död på än. Skönt nog slog vi rekord och var helt klart till tio.

Har letat runt efter sadaletter på nätet men hittar inga perfekta, får fortsätta min sökande!

Nä vet ni, här orkar jag faktiskt inte sitta och uggla ska mysa ner mig, men iiinte så att jag somnar. Det vore skönt men så tråkig ska jag inte vara. Måste ju se på dating in the dark ;)

LisaSkoglund ♥

Brun högklackad sandalett

Jaa det är något att till lägga på min önskeköplista. Jag skulle vilja ha det till många av mina sommar klänningar. Men jag hittar inget på nätet förutom på självaste tiger men där är dom slut för mig. Det sura är att jag vet ju hur skön dom är, jätteskön med andra ord! Är det någon som har något annat tips? Nä, skulle inte tro det va. Får väl hålla mina ögon öppna.

Nä nu väntar sängen för mig. Klockan står på 06:00, såsåsåsåå härligt!
Livet leker helt enkelt.



LisaSkoglund ♥

H&M home igen

Gick tillbaka för att kolla på mer grejor på hm home och hittade världens finaste påslakan i mintgrönt, jag älskar mintgrönt! Fast på påslakan fördrar jag alltid att använda vitt, tycker det är finast och fräshast. Men i alla fall om man skulle ha värsta godisrummet med pastellpastellpastell och då skulle det där påslakandet passa perfekt.



LisaSkoglund ♥


H&M home

Ingen har väl missat att h&m har många hela fantastiska kuddar som man skulle vilja bulla upp i både soffa och säng till en mur eller ett helt beeerg.



LisaSkoglund ♥

Hemma bäst, Stockholm lika bäst

Sitter i fortöjen och myser, vart stänging i birsta idag med men det är great det. Och imorgon är det inventering klockan sju på morgonen och i övermorgon för den delen med, så underbart va? Död lär jag vara, helt död. Men sedan jobbar jag bara en heldag och sedan blir det Stockholm det blir StockholmStockholmStockholm jag älskar Stockholm!

Nu till något annat jag älskar sommar, klänningar, rosetter och lockigt ljust hår!



LisaSkoglund ♥

Min önskeköplista

1. Vit längre kavaj
2. Smink
3. Jumpsuit-s
4. Ankelboots

LisaSkoglund ♥

Grundlurad

Jaa det är jag det! Orkar inte gå in på varför men jag är lurad helt enkelt! Har inte haft så mycket till blogg-humör nu på sistonde. Min kamera är fortfarande stendöd tråkigt nog så det blir inga bilder här heller. Laddaren är fortfarande hos Alex och mammas kamera har fortfarande jocke på jobbet, suckisuck!

Har inte gjort så mycket nu till kvällen, är läskigt trött. Dödstrött helt enkelt!
Men jag har kikat runt på nätet lite och hittat två finfina jumpsuits till men denna gång från topshop. They are great to! Dom här skulle ja mer än gärna strutta omkring i nu i sommar. Speciellt den andra, soo sweet. Kanske man ha turen att stöta på dom i Stockholm tro? ;)



L
isaSkoglund ♥


Grattisfest till Alex

Nu ska jag snart hoppa in i bilen för att bege mig till alex födelsedagsfest. Kommer som sagt dock inte delta i själva festandet men jag tänkte var lite social och ge min present ;) Aja, här har inte jag tid att sitta. Tänkte försöka hinna byta om också! Sa till Sophie att jag skulle åka hemifrån 19.30 vi får se hur det går.. Hörs kanske senare!



LisaSkoglund ♥

Hej och godnatt!

Idag blev det inte mycket till uppdateringar. Men jag har jobbat heldag 10-20 och sedan har jag bara ätit middag ochså blev det luftslottet som sprängdes till efterätt. Den var riktigt bra, lång och bra det gillar jag!

På jobbet idag har jag slitit rätt hårt så nu är min rygg ajaj. På lunchen var jag duktig och fixade ärenden, först hittade jag bas t-shirtar till min kära pojkvän. Det blev 4 jättefina för 300kr, fynd! Så idag kunde jag vara en snäll flickvän. Sedan mötte Sophie upp mig och så gick vi och fixade en present till Alex för hon fyller 21 på söndag.

Imorgon blir det partaj i en hennes lägenhet men själv står jag över själva festandet och går bara dit och sällskapar. Jobbar heldag söndag och något säger mig att det inte skulle gå så bra om jag gick ut. Skulle hata mig själv hela söndagen med andra ord och det går väl an i stan när man jobbar 12-16 men inte i birsta 10-18, nej tack!

Idag blir det ingen "dagens bild" för min kamera är urladdad och laddaren tror jag är hos alex? Sedan hade jocke lånat med sig mammas kamera på jobbet och lämnat den där. Men jag knäppte en bild imorse med mammas kamera så den kanske kommer upp senare någon annan dag.

LisaSkoglund ♥

Byebye bikini

Den gröna H&M bikini får åka tillbaka till H&M. Den var jättefin men jag kände mig inte hemma i den. Det får bli den röd/vit prickiga jag visade i förrgår istället. Den tror jag blir alldels perfekt!

LisaSkoglund ♥


Min mage skriker på mat

Jag är lika dum ikväll som jag var i går. Fast den här gången har jag inte ätit sedan fyra, inte lika hemskt med andra ord. Men jag måste ta några mackor innan jag somnar för huvudvärken är dunkande. Får nog bli samma sak som jag åt igår, skorpor.

Annars har dagen/kvällen varit ordinary. Jag var en snäll dotter och köpte en klänning till min mamma idag plus att jag betällde en till henne, fast det var ju ingen stor bedrift eftersom hon ska betala den själv. Men en klänning fick hon av mig idag i alla fall och bara det är ju snällt nog! Sedan tänkte jag vara en snäll flickvän och köpa en vit baströja till jocke men det var slut överallt. Men om jag inte hittar någon i helgen får jag väl fixa det nästa vecka i Stockholm då. För jag ska till Stockholm, nanana!

 

LisaSkoglund ♥

H&M garden collection

Idag släppte dom lite från The garden collection på h&m och eftersom internet är spärrat på jobbet vart det till att springa ner på Cyberia. Haha, första och sista gången jag sätter min fot där ska jag tro.

"Ska du spela?" Hrm, ser det ut som jag ska spela WoW eller CS? Nää jag tänkte väl det! Sedan frågade fårhuvudet, vill du ha en dator med eller utan hörlurar..? Eee, jag tror jag klarar mig utan hörlurarna. Jag ska som sagt inte spel, hm ska jag inte på om du undrar!

Vilket fall så gick det finfint att beställa, tror inte folk har fattat att lite har släppts för det var inget hade tagit slut. Men som sagt så har ju verkligen inte allt släpps, bara en litenliten del.



Ett ps till dig hanne, jag beställde den där tunikan till dig också, fast i aprikost då. Tog M i både min och din så den blir lite längre och förhoppningsvis går som klänning. (den är ju dessutom inget figurnära modell) Hojjta till om du vill att jag ska avboka den eller ifall du vill ha en annan storlek!

LisaSkoglund ♥

Ledsen för min frånvaro idag!

Men jag har letat presenter till bazze på internet, surrat på facebook och bokat biljetter för mig, sanna och amanda till Stokcholm nästa vecka. Plus att jag jobbat 14 - 20 då.

Skit tråkig dag har jag haft idag, blä! Två saker har förgyllt min dag eller ja en av sakerna både förgyllde och oförgyllde den. Först köpte jag underkläder det är woho verkligen WOHO! Sedan fick jag träffa min jeansjacka i verkligen. Hon är underbar, men den jäveln är liten. Jag har för fläskiga armar men jag ska töjja ut jacka. Jag måste töjja ut jackan för jag är kär i den. Men om jag inte klarar av det måste jag hitta ett nytt hem till henne....

Nu är det mat som står på schemat, har inte ätit sedan 2. Mycket dåligt av mig. En annan sak som är mycket dåligt är att äta "middag" klockan 12. Men jag sögs fast här framför skrämen. Det är lätt hänt, alldeles för lätt hänt!



LisaSkoglund ♥

Vaaaken!

Nu är jag på benen och ska snart gå och sminka mig. Det är farligt med dator på morgonen, tiden går så jäävla fort framför den! Men jag var tvungen att sätta mig här för att kolla om det hade förts in pengar till mitt konto från en på tradera och det hade det så nu blir det till att posta paket. Men jag kommer ju ha lite tid att döda på birsta innan jag börjar men det bara bra, har lite saker jag ska göra.

Har iingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag vill fortsätta ha på mig den här morgonrocken jag bär och bo i den hela dagen. Men det går icke, dags att fixa sig!

LisaSkoglund ♥

Nu blir det sängen

Japp, nu är det snart dags att krypa ner i sängen för att kika lite tv och mysa in man slocknar. Imorgon har jag sovmorgon, jag börjar klockan 2 och jag har dessutom turen att jag får åka bil till jobbet och slippa bussen. Det är vardagslyx det!

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet med mina superbra produkter från md formulation som jag rekomenderar starkt! Jätte dryg och fungerar jättebra ifall man har en dum hud ;)


  


LisaSkoglund ♥


Fasters pippi

I julklapp köpte jag pippitröjor till Zebastian och Vincent. Nu hade Sara lagt upp en bild på bazze när han har på sig den och oj vilken söt kille. Om jag var en femårig flicka skulle jag falla pladask och vilja leka pussjagis hela dagen lång.

Nu vill jag bara se lille Vincent i den också. Fast han har jag ju i och för sig sett är dösöt i en annan julklapp han fick av mig, som jag t.om sytt själv. En YttePytte dress i klassisk YttePytte design a la hanne&lisa!





LisaSkoglund ♥

På tal om CLEAN..

Så är det mitt absoluta favorit parfym märke all time. Brukar ha lite problem med dofter ifall dom luktar för tungt eller sött men dom här luktar som en nytvättad tröja eller nyduschat hår. Verkligen älskar i stort sett alla dofter i serien och tur nog äger jag två stycken och en body lotion. Skulle vilja ha en duschgele också men det har jag aldrig sett ute i butik utan bara på nätet och man vill ju gärna provlukta först!

Synd dom är lite dyr, en flaska går ju lös på 700 - 800kr men när jag har köpt dom har jag gjort det på taxfree och då blir det kring halva priset, lätt värt det. Sedan en sak som är ett stort plus i kanten är att min pojke också har en!





LisaSkoglund ♥


Clean

Nu har jag badat klart och är ren och fin. Tänkte jag skulle försöka fixa min naglar också, det var ett tag sedan dom fick ett lack! Imorgon är en workday så ikväll får det inte bli alldeles för sent. Måste ladda upp mig för nu jobbar jag veckan ut och den här veckan ska jag prestera må ni tro! Men innan vi ska sova blir det förra veckans blåsningen och dagens dating in the dark. Man måste ju få lite sagor innan man sussar!.

Bara för att jag vet att ni tycker det är kul med outfits bilder och jag har sisådär 20 läsare jag behöver skämmas för så slänger jag upp en bild idag med. Den visar min finafina nya kofta från h&m. Ni kanske ser ett mönster i mina vardagskläder? Jag tycker randigt är mysigt, speciellt när det börjar bli vår. 

 

LisaSkoglund ♥

Bad time!

Eftersom jag var inne på vatten och bad i inlägget före påmindes jag att det behöver JAG göra, bada! Har gått och varit ett äckelpäckel här idag. Jossan var här och allt men jag så ut som jag vet inte vad i håret men nu ska det bli ändring på det. Förutom att surra ihjäl jossan har jag inte gjort så mycket mer idag. Pratat lite i telefon och kollat på asos då förståss men annars har det varit lugnt och skönt!

Nu ska jag gå och kolla om det finns något kul i frysen, en glass kanske!
Det skulle ju vara himla festligt att mummsa på i vattnet.


 


Den där bikinin skulle jag gärna springa omkring i sommar!
Billig skulle den bli också, 179kr. Ja tack!

LisaSkoglund ♥

Asos igenigen

Om jag ändå håller på och töntar på den här sidan så kan jag ju visa något annat dom är duktig på, nämligen baddräkter och bikinis. Tråktigt nog är dom lika dukig att sätt pris. Det vill säga högthögt, men alltid kul att kika!

   
   

LisaSkoglund ♥

Två till söta

Finns två till guldkorn i Asos jumpsuits kategori som jag tänkte dela med mig utav. Dom här är ju lite sötare och mer lättanvända! Men lite dyrare.

 

LisaSkoglund ♥

Jumpsuits my love

Jumpsuits är alltid i min sökradar. Och vilka har alltid dom finaste? Jo, Asos! Alltidalltidalltid. Har aldrig beställt därifrån men nu börjar det verkligen bli läge. Har hittat två toksnygga byxdressar eller ska jag kanske säga catsuits som jag inte riktigt vet om sundsvall är redo för. Men när har jag brytt mig om det och varför ska jag börja nu. Men jag vet inte jag, det skulle vara bra jävla häftigt men frågan är man skulle våga/orka använda den? ;) Sedan vet jag inte hur jävla sexig min rygg skulle vara i den första som jag tyckte mest om..

 

 

LisaSkoglund ♥


Mår piss, så nu ska här sovas!

Såg nyss på två filmer. Den första var en halvkass patetisk svensk film, Äntligen midsommar. Det var inge problem, skrattade ibland vart less på skådespelarna ibland. Som det är med svenska komedier helt enkelt, kan inte begära så mycket mer. Men efter den filmen slog vi på en till The stoning of Soraya M, varför i hela helvetet laddade jag ner den? Verklighets baserad var den dessutom, uunderbart! Titeln säger heeelt och hållet vad filmen handlar om så ni förstår ju.. Nä blä på det här, nu ska jag låtsas som om att jag inte sett den här filmen!

LisaSkoglund ♥

update på slappdagen

Har det fortfarande myspys. Paketen är postade, myskläderna är på, datorn har jag kikat runt på men film och något gått i munnen bli det senare ikväll.

Har nu längelänge kikat runt på internet efter en ny bh. Tackvare min bästevän google hittar jag massa sidor/märken som säljer från 65. Happy! Men man vill ju helst prova i verkligheten först. Så då kom jag nyss på den smarta idén att jag väntar tills jag kommer till Stockholm, där finns det ju.

Ska ju dit 19 - 22 mars och sedan åker jag igen 25 - 29 mars, det är bra!
Herregud kommer ju kännas som jag bor där, men det är ju underbart!

Första svängen åker jag ner med Sanna och Amanda då vi ska hälsa på Tove och Sussen och fira att Sanna fyller 20år! Stort plus i kanten är att även Hanne och Jossan kommer och sällskapar ioss nnan dom sticker till Vietnam i dryga månaden. Greatgreatgreat can't wait! Måste bara få till det med jobbdagarna så vi kan boka biljetter.

Andra svängen åker jag med mamma för att fira bazzeman, det blir mys det!
Något som inte blir så mys är att vara ifrån jocke alla dom dagarna men jag ska nog överleva ;)


Mina superspännande kläder idag och det välkammade hår, enjoy!

LisaSkoglund ♥


God dag!

Nu har fröken skoglund vaknat och det är inte en minut förtidigt, snarare  två timmar försent. Men vadå jag var uppe till halv fyra igår och jag är ledig idag så vad gör man inte? Jo man sover!

Ska nu sätta igång min slappislapp dag, har en till medverkande här bredvid mig. Första sak att göra är att sätta på sig liite mer anständiga kläder än nattlinnet jag redan bär. Men bara så pass anständiga att jag fixar Ica Andersson i Sörberge, det vill säga jag kan sjunka ganska lågt på min trendskala.

På Ica Andersson ska jag köpa några frimärken och sedan posta lite post. Resten av dagen ska jag viga till filmer, datorn, myskläder och kanske lite gott att stoppa i munnen!

LisaSkoglund ♥

Msn konversation som dragit ut några timmar

Minns inte när jag började detta samtal med mandis men det började ganska stillsamt med  typ "nu kan du snoka i mitt liv igen lisa" men nu är det kavlitets snack bigtime!

Jocke han sover i soffan sedan länge. Vi började ha en dryg msn-video konversation vid 12 tiden men någon gång där i mitten deckade han så jag satt kvar där själv och lekte med alla sjuka webcam funktioner som en 14 åring pinsamt länge.

Det är den ungefärliga tiden på när amandas och mitt samtal började, kring 12-1 tiden. Det är bra för att vara mig. Jag loggar aldrig in på msn nu för tiden och ännu mindre har samtal där.

Menmen nu ska jag tacka för mig både här och på msn! Nattis!

LisaSkoglund ♥



Frimärken

Jaa det kommer bli morgondagens shopping, 52 stycken ska jag köpa, so fucking fun! Det blir 312kr och tyvärr kommer det inte bli mina sista kronor som ska spenderar på frimärken. Mångamånga hundringar mer kommer det bli! Tur jag faktiskt får pengar för dom jävla frimärkena. Men det känns inte som det nu. Det känns som vartenda öre dom sätter in är mina, att allt ska gå ner i min ficka. Nejdå, då ska lite gå till frimärken. Närmare 1232kr har/kommer jag spendera på frimärken på mindre än en vecka.



LisaSkoglund ♥

Kavaj

Jag gillar verkligen kavaj! Jag gillar verkligen Hedi Klums kavaj hon hade på sig ikväll på finalen av PR. Liknar tigers Marlena kavaj fast den är svart eller vit då förståss. För övrigt tycker jag att du alex ska köpa den imorgon! Gör det nu när du har chansen, du kommer ångra dig annars! Förstått?!

Jag skulle också vilja ha en längre kavaj, fast en matt i någon ullblanding. Vet dock inte om jag skulle vilja ha en vit eller svart. Vit skulle vara himla häftigt men gud så opraktiskt. En svart skulle ju hålla sig fin längre plus att jag inte skulle tröttna på den lika lätt.



LisaSkoglund ♥

Det blev som jag förutspått!

Irina vann project runway men tyckte som sagt att Carol Hanna skulle gjort det! Håller dock med juryn om att Carol Hannas kollektion inte hade en röd tråd. Många superfina plagg men verkligen inte tillsammans. Irinas såg ju ut som en kollektion men den var alldels för svart och verkligen inte min stil (hehe, så är därför inte en värdig vinnare) Men som sagt bättre att Irina vann än att Althea vann för hon suger verkligen!

Lite synd är det att den här säsongen inte var lika fantastisk som förra året. Då kunde jag inte riktigt välja mellan Leanne och Kenly men jag valde till slut Leanne och det gjorde även Juryn.


Årets vinnarkollektion av Project runway säsong 6

 
Förra årets vinnarkollektion av Leanne, lovely! Sedan Kenly's också superfin kollektion!

LisaSkoglund ♥

Project runway final

Kom precis på att det va final på project runway idag! Att bara missa 15 minuter det är nästan rekord! Annars brukar jag komma på att det är dom sista 15 minuterna!


Alla klänningar är Carol Hanna's, på henne faller min röst!
Men jag tror att Irina kommer vinna. Althea har iiingen chans, hoppas jag!
Den tredje klänningen ser ut som en tornado. Skitfin!

LisaSkoglund ♥

I behova av underkläder!

Är lite små le dom bh:arna jag använder i stort sett jämt. Jag har huuur många söt set som helst som knappt används men det är ju bara för att jag inte tycker om hur dom sitter. Fan ta Change som visade hur en bh ska sitta. Synd dom flesta där är minde fagra plus att priset är högre. Men jag stör mig verkligen när bh:n är för stor runt om.

Kikade nyss på change hemsida men hittade inget som lockade mig helt. Men jag måste köpa en nya snart. Förhoppningsvis är dom finare i verkligheten. Men det som stör mig mest är att Twilfit har sååå mycket finare underkläder och dom tycker man borde ha "bra" storlekar eftersom dom också ligger högre i pris. Nä, men dom har inte storlek 65 i omkrets. En vääldigt vanlig storlek, så så orättvist och korkat!

Dom tre första är från change och den sista är från twilfit







 

LisaSkoglund ♥


Dagens: söndag 7 mars

Hejhejhej! Jobbpasset är slut för två timmar sedan och jag har hunnit med en del här hemma och på jobbet innan då förståss. Vart en städdag idag, städade i alla lådor och la allt i ordning. Rätt skönt att göra på söndagar i stan eller när det är lite folk i övrigt. Tiden går liiite fortare och det är ganska avslappnade på något sätt. Att göra det hemma däremot ska vi inte snacka om avslappnaden. Såååå försbaskat tråkigt!

Fick dessutom lite fin främmande från tre modeflickor idag, alltid kul!

Här hemma har jag betalat lite räkningar, förhoppningsvis den sista från tiger den här säsongen. Helt klart bland dom sista i alla fall! Sedan har jag fixat med tradera lite. Bara fyra obetalda paket nu. Var av en blev klar igår plus att en har sagt att hon ska betala till veckan. Borde lägga upp mer nu känner jag, ska bara hitta orken till det. Men nu ä jag iofs ledig i två dagar och bara bokade en av dom så imorgon kanske jag har suget och tiden att fixa och trixa lite med den där skiten igen.



LisaSkoglund ♥

Andra halvan av filmen

Nu är det dags för den andra halvan av filmen, den halvdåliga filmen vi började titta på igår. Men jag jag måste sammtidigt hålla lite koll på tradera. Har lite saker där som går ut ikväll. Ett par skor fick jag iväg för ett tag sedan i alla fall, that's good!


Bikinin från h&m är ett p.s till dig hanne..

Men god kväll på er, nu säger jag hej för idag!

LisaSkoglund ♥

Blondinbella x2

Blondinbella den jäveln har köpt en Chanel väska nu när hon är London. En lite större dessutom, fuck fuck fuck her. Men jag förstår henne, om jag hade varit henne hade jag köpt den för längesedan.

Tycker faktiskt hon handlar alldeles för billiga kläder för att vara i den sitts hon är. Visst hon köper dyra saker ibland men då är det jättedyra som t.ex den här väskan för 23 000kr. Det är ju inte ofta hon köper halvdyra saker från svenska märken eller annat dylikt. Det händer ju oftare att hon springer i h&m kläder som resten av befolkningen. Inget fel på h&m absolut inte, h&m är superfint. H&m hjärta mig föralltid! Men det finns ju många fina märken som helst som är för dyrt för oss flesta andra att köpa på sig mycket ifrån men som endå håller en helt okej prisnivå. Tiger så klart en kandidat, Acne, Fifth avenue shoe reapir, Sagalova, Minimarket, Carin Wester, Velour och många många fler.

Men i den andra bilden här nedanför har hon faktiskt en Tiger klänning (den som jag hade idag fast i korall) och en Acne kavaj om jag inte misstar mig. Hon var skitfin i klänningen.

Och på den första bilden har hon den satans satans chanel väskan i högsta hugg. Tycker dock hon ska slänga det där Hermes bältet åt skogen det hjälper inte att den kostar 800kr det är skitfult i alla fall! Men mycket söt bustier!

 

LisaSkoglund ♥

H&M är alltid H&M

 

Så här söt vill jag vara i sommar!

LisaSkoglund ♥


Dagens: lördag den 6 mars



LisaSkoglund ♥


Till min jeansjacka

Har fortfarande inte fått hälsa på min älskling jeansjackan. Vi såg som hastigast i Stockholm men det var ju ett tag sedan och dessutom var det inte en riktigt dejt. Den var ju inte min och jag provade den ju inte till en massa kläder.

Jag har sett två halsdukar på h&m som jag tror skulle bli finfina till den men frågan är vem som blir perfekt, om någon blir perfekt? Den rosa? En annan fråga jag skulle vilja att nån svara på, vad är det med mig och sjalar och halsdukar nu för tiden? Jag har aldrig dragits till det, nu vill ja ha hur många som helst! Börjar jag bli en kärring?!



LisaSkoglund ♥

Ming Palace

Idag vart det gooood middag, vi köpte mat från Ming palace. Godare kinamat finns inte att hitta i Sundsvall. Det vart en pekingsoppa och en fride nudel deluxe utan räkor för mig!

På jobbet idag var det rushigt och trååkigt. Anntingen hade man ingenting att göra eller missade man halva butiken. Det är så trist när det är så! Men kul med lite sol för då intresserar sig folk för vårkläderna.

Hehe, lite smålustigt fakta är att en kund copycatade min outfit totalt, verkligen totalt. Kavaj, klänning, skärp och liknande jeans hade hon redan hemma. Dock hängde hon undan det till imorgon för att hennes man skulle "godkänna" men hon kändes ändå ganska klar. Kul! :) Sedan var det en annan som också hängde undan klänningen jag hade på mig. Och en annan som hängde undan kavajen. Det är verkligen lyckat att ha på sig kläderna och ha dom på dockorna då förståss. Folk ser kläderna med andra ögon.

Ska försöka styra upp en dagens outfit lite senare ikväll. Fick ju en hög spegel av jockes föräldrar i julklapp som jag tror det ska gå att knäppa sånna töntbilder i. Fast det är faktiskt jättebra för mig att ha att titta tillbaka till på dagar då jag inte har någon fantasi. Men sammtidigt tänker jag inte knäppa när jag har värsta simpla ihopsättningen av kläder heller. Blir väl när jag har lust och tid med andra ord.

LisaSkoglund ♥

Monki vår/sommar 2010


Mina favoriter från Monki för den här säsongen!
Pastell, pastell, pastell som en karamell.

Den randige t-shirten har jag varit och klämmt på länge men aldrig slagit till.
Men dom där shortsen, döhäftiga! Hoppas dom sitter lite småhögt och tajt tajt tajt!

LisaSkoglund ♥

Halv film

Blev bara en halv film för sen vart det hockey på tv:n och mina ögon blev trött, mycketmycket trött faktiskt. Såå nu ska jag sussa fort. Får se klart på den halv/helkassa filmen the storm imorgon. Man måste faktiskt se klart på filmer även om dom inte håller måttet bara så ni vet.

God nattsömn på er!

LisaSkoglund ♥

Carl Zebastian Lars Charles Skoglund

Jaa min brorson helt enkelt. Han är en liten pojke med mycket konstigt och lustigt för sig. Läste nyss på facebook, skvaller platsen nummer ett, vad han hade sagt när Sara frågade vad han vill ha när han fyllde år.

"Det är inte så lätt för mig att svara på, jag som har så mycket saker och som lever i värld där det finns så mycket krafs.."



Nu ska vi tycka i en rulle innan det blir sussnign. Imorgon är en work day, wonderfulwonderful!

LisaSkoglund ♥


Önskelistan med stort Ö

Alla önskar sig väl saker som man aldrig kommer få. Saker man inte ens skriver upp för det är redan kördare än kördast på många sätt att få dom. På min dyrgrip önskelista är en Klassisk Chanel väska i topp, i WANT! En annan dyris grej jag vill ha är en Efva Attling ring som har ordet Kärlek ingraverat och på varje sida om det är det kristaller. Om jag bara ska välja en dyrdyrdyr klänning så skulle det var den underbara Luella skapelsen jag såg på Alexa Chung förra året, dö klänning dö! suck suck suck! Och sist men inte minst skulle jag döda för byxdressen madonna har i papa don't preach. Hatar madonna, älskar byxdressen. Ge mig, ge mig, ge mig! S U C K!

 

dreamteam

LisaSkoglund ♥


Badflicka

Vart ingen film förut, det blev mer tradera tramms! Postade allt vi hade hemma som var betalt. Haha, typ inget gick ner i brevlådan så jag pressad och pressade och det som i alla fall inte gick ner gav jag till postrummet.

Sedan när mamma kom hem då visar det sig att hon lyssnat på någon häxa på affären som påstod att hur många små paket som helst var skrymmande. Visst några är rätt stor men dom flesta är helt okej. Surtant helt enkelt! Jaja, får ta tag i det där imorgon helt enkelt.

Dagens jättemegatråkiga fakta är att jag köpt frimärken för 1000kr, det är kul. JÄTTEKUL!
Menmen jag kan inte se det som mina pengar, folk har ju satt in pengar för det där men i alla fall. Kändes så överlägset bra att ha fått in 2500kr men då är ju 1000kr i frimärken.

Nu ska jag ta ett välbehövligt bad med en calippo och dessutom ska jag  ringa och terra sanna. Hoppas hon svarar, men om inte försöker jag någon annanstanns.


           
Kärade ner mig i den här bikinin förut, grön? Jag hatar grönt! Älskar mintgrönt och smaragdgrönt men hatar gräsgrönt. Men den här tyckte jag faktiskt om, det gjorde jag! Den här modellen fanns i rosa också, min favoritfärg. Men jag tyckte den gröna var finare, min äckelfärg. Mår jag bra? Jaa det gör jag. Jag ändrar min åsikter lite bara, i alla fall för den här bikinin. Vi provar och ser. Tror den skulle vara himla fin till en brun bränna!

LisaSkoglund ♥
               

God morgon god morgon

Nääää jag skojja. Har varit vaken sedan ett och varit uppe på bena sedan två. Inte allt för länge med andra ord. Blev skorpor til frukost för jooakim och mig. Skorpor med kardemumma, det är mumma!

Fundera i ett svagt ögonblick igår om jag skulle följa med jocke nio imorse när han åkte till Lernia men nä det vart för stackars mig. Vill det för att jag skulle få hem min älskade jacka ♥ men nä det var inte värt att sedan vara sysslolös i jaa sisådär 3 timmar. Så då sov jag dom timmarna istället!

Nu har jag håller på med tradera ett tag. Fick 8 paket betalade igår som mamma skickade iväg imorse. Sedan idag hade jag fått 11 paket betalda. Men när jag hade klistrat på adresspapper på 6 paket tog tejpen slut. Menmen jag försökte ju i alla fall. Hade ändå varit kritiskt att hinna skicka iväg skiten idag.

Nu är det 13 paket kvar som vill komma hem till sina nya hem men först måste dom betalas... Hehe så roligt att gå in på kontot och se att det sagta men säkert kommer in mer och mer pengar. Inte tvärtom som det brukar vara :O

Nu ska jag fösöka styra upp en film här hemma.
Igår till godnatt saga såg jag mysfilmen John Tucker must die, den är bra!

LisaSkoglund ♥


Lite oåtkommliga kläder dårå..


LisaSkoglund ♥

Lördagen i bild



LisaSkoglund ♥

Hallå hallå

Har haft fullt upp hela min lediga dag. Först tog tradera all min tid. Nu är allt packat och alla adress skrivna, mail är skickade till dom lyckliga vinnarna och glada jag har skrapat ihop omkring 2200kr. Om alla hostar upp det dom bjudit det vill säga. Nu är det dags att lägga upp mer saker, men jag väntar nog några dagar. Är inte sådär superpepp på att börja om igen.

Resten av dagen/kvällen har jag på alexandras begäran slängt upp en massa bilder på facebook. Och hela den prociduren på att först leta fram bilder, sedan välja ut bilder, lägga upp bilderna, skriva kommentarer och tagga bilderna tog tre timmar. Det är ju kul, jättekul.

Nyss kom mamma hem med ett hm paket, skorna alltså.
Dom var finafina, men jag vet inte om jag behöver storlek 38 på mina sommarfötter.
Mina vinterfötter fixar 37 men jag är lite tvekis om dom pallar det när mina fötter är svettiga och jävliga. Hjälp mig någon!

På tal om paket så väntar mitt sista tigerpaket på mig på jobbet.
Det är min ääälskade jeansjacka och blommig blus.
När allt är hemma hos mamma ska jag slänga upp massa bilder för att jäävlas ;)



LisaSkoglund ♥

RSS 2.0