Bok, mat, musik, sol och vänner

Yes det är min dag i stora drag! Sov till halv 12 sedan hoppade jag i bikinin och skuttade ut på terassen där jag tillbringade i stort sett hela dagen med en bok i handen och musik i öronen. När solen gick i moln gick jag in och såg fyra avsnitt av vänner. Sedan kom solen tillbaka så då solade jag lite till. Där emellan och efter blev det lite mat i magen så klart.

Nu har jag legat i soffan ett tag, tittar på roomservice och ska snart föreslå om att stoppa in i film. Hade fem flickfilmer när jocke åkte och nu har jag bara två kvar. Men inte gör det någonting, kommer nog kunna roa mig den här veckan i alla fall. Imorgon kommer basse hit, på onsdag börjar gf helgen och så ska jag jobba såklart!



LisaSkoglund ♥

Mätt som en lite plätt!

Ja min mage är helt full och ändå var det ett tag sedan jag tröck i mig all mat. Idag har jag jobbat&jobbat, men bara mellan 12 och 4. Det är fint de och fort går det, speciellt när man har saker att göra, vilket jag hade. Dagen gick åt att trycka ihop herr rean för att få upp en till prew vägg på herr, det gick finfint det. När det var klart var det bara en halvtimme kvar så då slog jag sanna en signal.

När jag kom hem var sara, saras mamma, basse och vincent här för att äta middag. Mysmys grillat vart och lite rabarberpaj på det, gottigottgott. Men jag åt lite väl mycket mat känner jag nu!

Nu tycker jag att mamma och jag ska se en film så då får vi nästan ta tag och göra det tycker jag! Imorgon och på tisdag är jag en fri fågel!

LisaSkoglund ♥

Dagens: 3 juli 2010



LisaSkoglund ♥

Summer feelings

Ja det var det verkligen igår och idag med för den delen. Ledig - check, sol - check, strand - check, förfest picknick - check, uteservering - check och sist men inte minst TYP frisk - check!

Började dagen igår med att åka till härtatown för lite strandmys med flickorna. Döskönt och mysvarmt. Var kvar där till fem sedan åkte jag hem för att slänga i mig lite mat och göra iordning mig. Vid 8 var jag klar för stan så då hämtade jag upp mandis och åkte ner till hamnen för lite vinpimpling innan uteservering. Sanna mötte upp och där och några fler joinade. När vi tyckte att vi druckit klart och frysit klart för den delen satte vi oss på all stars och tog lite drinkar, eller snarare jag tog drinkar dom andra öl. Innan nattkäket hann vi med lite invito också. Var tänkt jag skulle ta bussen hem men oldschool fröling fixa skjuts åt mig, så jävla överlägset.

Även idag har det varit en mysdag men denna gång med mysmamma på stan och timrå gårdsbutik. Har hunnit med att fika en och två gånger + att vi köpte med oss indisk mat hem :) På stan shoppade jag två jumpsuites också fick jag en vit kofta utav mamma. Hon själv handlade så mycket att jag inte orkar skriva det ;) hehe så går det när man är ute med mig! (Sanna, jag har hittat en kofta till dig! Påminn mig om det senare!)

Nu till kvällen ska väl vi trycka i en tjejfilm eller två och ta fram lite chips och dipp och äta ännu mer! Får ju helt enkelt passa på att tjeja sig lite nu när pojken är borta ett tag ;)



LisaSkoglund ♥

Lonely i 1.80cm sängen

Jaa det blir jag det en vecka, buhu! Halv sex imorse stack jocke till Norge så nu får jag vara ensamen, det tycker inte lisa om. Något lisa heller inte tycker om är att jobba när hon är sjuk. MEN imorgon är jag ledig, sååå jävlajävla underbart!

Idag däremot blev det en slit dag från tio till halv sju. Något som gjorde dagen värre var att jag missade bussen imorse så jag fick power walka/springa till timrå för att försöka hinna med en buss där. Började gå hemifrån tio över nio och var i timå tjugo i tio, tog tio i bussen så jag hann PRECIS till birsta till tio. RÖTA! Något som inte var så tur eller kul var att jag var genom svettig, snorig, hostig och yr så det hette duga.

När jag kom hem slängde jag mig på soffan för att se systrar i jeans 2 och ååh vilken mysig film den var. Tror dock jag gillade den så mycket för att jag kärade ner mig i böckerna när jag var mindre. Och dessutom är flickorna i filmen vackra och mysiga så hälften vore nog. Min favorit är Lena! :D

Idag spelade The kooks på peace and love och vad gjorde jag? Tittade på film. Okeejokej filmen var bra men undra HUR överlägsen inte den spelning var!? Jaja nu har jag missat den nu behöver jag inte tänka på det mer. Punkt slut!

LisaSkoglund ♥

RSS 2.0