Interrail bokat!




Rhodos - gamla stan





TMTIML - knäck den förkorting du!

= To mutch technology in my life. (Hade inge tålamod för jag vet att inte ens du tove, kungen i alla förkortningar, hade fixat det här.) Och true fuckingstory är rubriken just nu. Man skulle kunna trott att jag kärat ner mig i någon eller nått. Ligger och sniffar i armhålan, strykar lite lätt i håret och smeker kärleksfullt på en rygg. Parallellt med att jag göra massa myspys och går upp ofantligt mycket i vikt. Men nej, det är bara tekniken som stör.

Jag har nämligen blivit med Ajfån. Vilket betyder en romans med draw something, fullt upp med instagramkontot som alex propsat på, twitterkonto som tove marknadsfört och sedan hederliga facebook. Inte fan hinner jag med det här längre och inte mig själv för den delen heller!!

Små-tönt-kurser har jag i skolan dessutom, tre stycken ihop squisade på 3 veckor styck. Sket i det jah och åkte till rhodos med föräldrarna. Där jag också befinner mig just i detta nu. Där av att jag har litelite tid med det här (läs: mobil-internet har lagt ner för tillfället)


RSS 2.0