I'M THE SURF-GIRL AROUND HERE!




1# BIKTEN

Råkade shoppa lite till idag.. En tröja, två klänningar och ett par dösnygga högatrosor.

Det var synden! Men allt var nästan på rea, jätterea! *nu känns det bättre*


Je t'aime Oslo!

Samma sak varje gång, det är dagens ledord. Nej förresten, livets ledord! Ibland i bra, ibland i dålig tappning. Bra = känslan varje gång vi ses. Fånga upp allt där vi slutade och bara mangla på som att inget hade hänt sedan sist. (eller bättre, det har hänt mycket! snaskens!) Allt prat i varandras munnar, sarkasmen, kramarna, töntiga lekarna och bara åh det är vi! Kanske jävligt jobbiga att lyssna på ibland men vi har alltid roligast när allt kommer omkring!

Som igår, nyktert och rent satt vi och kastade upp is i luften inne på Max klockan tio på kvällen och skrattade tils vi kiknade. Uppdraget var att träffa munnen, det var mission impossible för sanna men eazybrezy för mig och tove! Eller idag, våra utlägg, nerklankingar och pourlove. Såg en, två och tre okända som var i lite smått chocktillstånd och några hundradelar från skratt. Jag är stolt att säga det så jag säger det, *kuttrar nöjdsamt* jag älskart!

PS ikväll ska jag dricka mig full, full för kärlekens skull!




Caesars - Jerk it out

Wind me up
put me down
start me off and watch me go
I'll be running circles around you sooner than you know
A little off center
and i'm out of tune
just kickin this can along the avenue
But i'm alright

coz it's easy once you know how it's done
you can't stop now
it's already begun
you feel it
running through your bones

and you jerk it out
jerk it out

shut up
hush your mouth
can't you hear you talk to loud?
No I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds
I bite off anything that I can chew
I'm chasing cars up and down the avenue
But that's ok

coz it's easy once you know how it's done
you can't stop now
it's already begun
you feel it
running through your bones

so you jerk it out
jerk it out


Du och jag kanske ska dansa i helgen?




Eve-ry-booo-dy yeah, yeeeeaaah!

Jag har syndat! Big time dessutom! Sprang in i lite affärer och hoppsan så var jag 1 bh, 2 trosor, 2 klänningar, 1 kjol, 1 tröja och 1 linne rikare. Men jag behövde det, verkligen! Hade nästan ingenting... ingenting jag ville ha på mig iaf. Det är väl den egentliga sanningen.

Sitter här nypackat, nyduschad och nyäten + jag är dötrött. Mycket bra kombination! Imorgon sticker jag till grannlandet för att kramas lite, gosigt! Men innan jag gör det ska jag styra upp Tigers databas lite, fixa till sizebreaksen tills jag kräks på det och sitta sjäv på kontoret. Resten av tigrarna har dragit till denmark på kassakurs för superusers. Superuser, det låter som är beroende av nått. Låter lite knarkigt! Undra vad dom kommer göra egentligen!?


Inte ett ont ord om höga trosor!






Kent - Järnspöken

Dom brände grönan och skolan står där ensam nu
Cykelställen står tomma än, trots att loven är slut
Dom fäller kastanjeträden i allén framför skolgården
Och jag rör mig tyst hör inte hemma här, jag är vålnaden

Jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl
Dina stora ögon, dina bruna händer, dina vassa knän

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma

Dom gräver i parken och frosten i marken , blir ett försvar
Och vid hörnet av kyrkan där järnvägen går, har dom spärrat av

Någon ligger i gräset, med frostiga kläder, så stilla och vit
Och blåljusen blinkar, tänk vad man kan göra med en liten kniv

Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma?


MM - Vilken pingla!





TJEJERNA MINA!


Sitter och kollar på flygbiljetter till Oslo. Tänkte försöka få till ett besök i granlandet nästa vecka. Hå hå hå vad det skulle vara kul. Gosa och nypa varandra i kinden, gulla litte! Sanna fick jag rå om mycket och länge i jul men Tovan fick jag ju bara klämma på i några timmar. Hur som, det är alltid för lite! KBK, JAG SKA TILL OSLO! PUNKT, PUNKT SLUT!


Maybe I don't want to know, How your garden grows

Nu har jag haft praktik på Tigers HQ i en vecka. Avslutade jobbveckan med en AW med Andreas på East med några öl som sedan övergick till middag på Fridays och som till slut avslutades på Skandic malmen. Fick med andra ord min portion alcohol även denna vecka.

Denna dag har varit lugn och kvällen ska forsätta att vara lugn. Har kokat lite korv åt kidzen, suttit och knackat ihop en skoluppgift på datorn undertiden vincent sov i knät, ätit lite käk jaa ungefär så har dagen sett ut. Inte så upphettsande men väldigt skönt.




Jag anser detta som anständigt!




I'm bulletproof, nothing to lose

Hej Sundsvall! (behöver nog inte vara mer bred än så i min hälsning) Jag har varit Stockholmare i drygt tre dygn, mäktigt! Vad har jag hunnit med då? Jag har suttit i inköpsmöten, esstimatemöten, lagt lite småorderar till butikerna samt jämfört lite rapporter. Och självklart, dreglat på aw12! My fucking, ja herregud, fattar int ehur jag ska kunna vänta! Give me some! Så hur känns det med 08, känns finnemang att vara en liten praktikant.

På fritifsfronten är det skedmys varje kväll. Jag och bazzeman delar säng, rätt cozy med sällskap. Visade han HP senast han var hemma så nu är det trollformeler för hela slanten. Har myttat ihop en "sovformel", den kommer till väl användning! Igår blev det dessutom lite Vapioanomys på kvällskvistan (när jag hade jobbade mitt typ 8-20 pass) med alex&issa. Åt varmrätt och efterrätt utan att bli mätt samtidigt som tjockisar bredvid lämnade.

Innan detta (som kommer vara min lilla värld i tio veckor) var det tentaskrivning och två avskedsutgångar. På fredagen blev det klassfest-tentafest-hejdåfest med klassen. Nää förresten, jag behöver inte säga klassen. Vi var sju stycken! Jag, Maggie, Tove, Sofie, Olof, Andreas och Jonathan. Bra jobb ISMS11! Fast självklart, var det super! På lördagen blev det vinkväll&julgransplundring med Sophie med en liten utgång och liten efterfest.  


LYXKYSSEN NR UNO!


och gud vad skönt att bruden har kort hår, fint för pysket!


Elsa=tönt, Hugo=bara snygg, Lilla-gubben=riktigt ful

Det var den serien de! Kom för någon timme sedan på att det har släppts en serie som är uppbyggd på Elsasvärld böckerna som jag ett tag tänkt jag ska titta lite närmare på. Satan alltså! Satan vilken hemskserie! Satt mest och skruvade mig soffan åt brudens jävla dåliga skådespeleri men jag var likt förbannat tvungen att se alla avsnitt som fanns. Närmare bestämt 12 avsnitt. Och jag måse tyvärr säga att jag inte blev 12 avsnitt klokare utan snarare 12x15min plågad av smörja. Känns ungefär som när jag såg systrar i jeans fast x13. Det är dålig kritik!


Tonårs nostalgi: Vilket moment, BAM BA BAA!




Johnossi - Summerbreeze

Once a failure, always a retard
go through the books just dream
I went to school with an offer for my teacher
he thought, please don't look down on me
But I will, oh oh oh oh

Well I don't care about your modern decoration
in your home so why should you care about mine
I've had enough of this comfort conversation
in my mind you're all retards anyhow

Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you'll spend
many nights alone
i know

If you don't feel the way I do it don't matter
cause, I'll never know how you feel
but if you do then sure I'd be flattered
in my mind it's all different anyhow

I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I'll spend
many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


De är de dyrbaraste smycken vi har

Morsning korsning! Klockan är snart tre, jag gör ett inlägg! Min dygnsrytm är värre än vanligt och jag har fuckat upp min mat- och sovklocka totalt. Något annat jag har fuckat upp är mitt undre liv om man säger som så. Har minsann dragit på mig en urinvägsinfektion som övergick till en njurvägsinfektion. Well done Lisa Skoglud! Ont som satan har jag haft i magen dom närmsta dygnen som nu verkar ha spridit sig till ryggslutet. Mindre mysigt faktiskt, men nu har jag fått antibiotika så snart är man väl på banan igen i hope.

Mysigt däremot var det nyss. Min Sophie var här och vi har gosat hela kvällen. Först hemma hos henne, sedan på O'learys och sist hemma hos mig med varmchoklad. Det blev en hel kväll 17-03 ish! Så himla fint! Och igår var det cozytime med Tove. Blev förbannad på världen till en bögfilm och skedade sött tillsammans efteråt.


Skadar allvarligt dig själv och personer i din omgivning






Men är bra jävla snyggt på bild!


And I knew that somehow I could find my way back

Har varit lite distanserad från er igen. Senast vi hördes var jag i härnta och där blev jag kvar ett tag. Det blev en massa sexfilms bestyr a la tyskland, mat aktiviteter lite överallt, spel-spelande med kollektivet och pulkaåkanda på vårdkasen mitt i natten med "lånade" fordon. Så summerar vi trippen i H-town! Alternativ summering: MVG! (ps. kramar&gos var också på tapeten.)

Efter Härnösand blev det Timrå med Bazze som huvudatraktion. Det blev några Harry Potter kik, kramar och moralsnack. Jag är ju fastern med åsikter. Stackars barn när jag sätter igång.

Idag var det skola, boring så boring! Fick klämma på vännerna iaf, en bra sak och fikat efter förståss (rättesle: två bra saker med skoldagen)! Skola med tillhörande fika-efter-skolan-när-det-börjar-bli-mörkt-på-ett-fint-fik. Det är så fint, älskart!

Efter det blev det "mammatime". Vi köpte tabletter till min troligtivisa urinvägsinfektion och sedan åt vi middag på Innergården, pasta pesto med oxfilé. När lyxandet vart klart åkte vi och röjde i lägenheten. Hemma var vi igen lagomt till sovdags (för vanliga dödliga) och här sitter jag nu och informerar er om massa strunt. Varsågod eller förlåt men sovsött hur som!


Heartbreak, i'm not holding your hand any more

Jag är i Härnta och härjar. Kom hit igår för att mysa med Hanne och co innan det bär av till huvudsaden för mig. Sick alltså, om tio dagar börjar min praktik i Stockholm. Ush, det tänker vi inte på. Känner mig lite klyven inför det men något säger mig att det kommer bli grymt!

Igår var det vin och öl på schemat igen, hemskt! Var tänkt att vi skulle se hockeyn. Eller det gjorde vi väl lite men det var inte fokus på skiten, inte för min del i alla fall. Annars har mat varit ganska aktuellt, som vanligt med andra ord. På tal om mat! Nu blir det Mongliskt mat, har hört ett rykte om att dom har god pekingsoppa. Hare så kult på resturaaaaangen!


REAL CHICKS




The Vaccines - Nørgaard

Great Dane's cheekbones
Teenage hormones
Young complexion
Non-physical affection
You're a god send
Do you want a boyfriend?
Crazy crazy, easy tiger

Her mind's made up, she don't want to go steady
She's only seventeen so she's probably not ready
A-m-a-n-d-a norgaard
I saw you on a cover on cross bay boulevard

Smaller tits
And skinny framework
Tall, sharp hips
And you're all in the same work
Giving me the sweet talk
Walking down the catwalk
I want a mannequin
But she won't let me in


Oh you don't make me nervous, nobody does these days







it was christmas eve babe

Hey peopel! Julen var här och vände, den var fin den! Julafton spenderades i Stockholm hos bror. Blev lite skridskoåkning och paketöppning. Fick lite smått och (och lite stort) gått. Åkte hem redan på juldagen för att jävlas med levern litte. Blev en juldag med Tove och fisherman, kul kväll. Men veckan efter juldagen var framförallt kul. Full rulle på jobbet och full rulle på kvällarna. Sanna var inneboende i min lägenhet (+ två av hennes 08:a kåmpisar halva tiden) och vi levde rövare varje kväll. Vintern är verkligen min tid! Förra året var bäst under den här perioden. Det här året började bra.

Nyår spenderades i Härnta, lovely fucking lovely! Och sedan dess har jag inte smuttat på något som innhåller promille. Inte för att jag blev dålig eller så, blev inte dålig en dag faktiskt. Känns som en välsignelse låg över mig mellan den 23 dec -1 jan eller ja till fortfarande(?)

Bazze är hemma på norrlands visit, mysigt! Skedade med han till idag, lillkillen! Annars då. Idag har jag klippt mig och sedan blev det pluggisdag med Sofie och Maggie. Efter det var gullmaggie söt och färgade mitt hår så nu är mitt hår på banan igen. När barret var fixat tog vi fram chipsen och myste till The voice och när Maggie kilade hem skurade jag lägenheten!

Det var veckan jag uteslutit er ifrån! ENJOY!


sorry guys, brb!






RSS 2.0