jag måste bara hitta en roll

har spenderat eftermiddagen på en brygga i solen, fruktsvärt mycket sommar. det luktade solasvlutning midsommar you name it, solen bara stekte och jag satt i en bikini och mina favoritshorts. basse drog upp mörtar, stockholms kidsen badade och bratsen åkte i sina fina båtar. otroligt lätt livet känns då! nu snart blir det grillat, livet fortsätter vara enkelt! sedan efter det ska vi väl dra oss mot huddinge och släkten för att lämna bilen där. fööör imorgon blire thailand. jag har officiellt börjat tjata! hihi!



nothin’ new is sweeter than with you

då var man i stockholm igen då. känns som jag glömt halva packningen men förhoppningsvis ska jag väl ha fått med mig det viktigaste iaf. har dock inte fattat riktigt att jag ska åka i övermorgon, det känns lite sick! men det är ju som sagt i övermorgon, imorgon är det barnpassning som gäller. vinne har blivit en jäkel på att snacka och säger lisa finare än någon annan. han har varit sjuk sedan i lördags då han var tvungen att åka ambulans pga att han fick feberkramper. får hoppas lillkillen styr upp sjukan innan i övermorgon annars blire problem. men han klättar ju på väggarna nu iaf så chanserna ser goda ut.


i am the one and only




but i miss you, and i need you, and i do

mitt humör är sviktande och jag är rätt överlycklig att jag kommer få sticka här ifrån ett tag snart. två veckor med familjen i solen med massa bad, massage, mat, lek och avkoppling, vita bröst, fräknar på näsan och förhoppningsvis ingen bränd kropp. men jag har laddat upp med finfin solskyddskräm som dessutom luktar som himmelriket, så brännen är förhoppningsvis säkrad.

i helgen firade vi tove och för ovanlighetens skull var vi alla samlade ett tag, alla mina 6 favorit tjejer. men som vanligt springer man ju åt lite olika håll i slutändan, men det är ju första tanken som räknas. det blev vilket fall en början hos alex&kricka och sedan ett avslut på svensson för det flesta av oss. det var mycket folk, varmt, samma skiva som rullade och svårt att ta sig fram precis som det brukar vara. förutsägbart exakt som man vill ha det, men rätt fint ändå! synd man inte var helt på topp och att kroppen sa ifrån. jag måste shape it up.


and I want to know what it’s like

som vanligt när jag är stressad och uppgiven får jag ingenting gjort. har miljoner saker att göra, säga, ta tag i och vara men jag styr inte upp något utav det. och ifall jag börjar ta tag i nått så fullföljer jag det inte, gör det inte fullständigt och det är i min värld helt värdelöst. hellre att försöka och missyckas totalt än att veta att det är mitt eget jävla fel och att jag skulle nog ha klarat det om jag gjort det lilla extra. vad nu det lilla extra är. men jag ska försöka ta mig samman och göra allt i rätt ordning så kanske jag får ordning på mitt eget recept. räkningar, packning and the list goes on and on and on. men det där var bara den lätta biten.


a trench is always a trench

'


and I know there’s a deeper side of you

börjar faktikst kännas som mitt körkort inte är så långt borta, fantastiskt! inte för att jag är en gud bakom ratten direkt men det känns inte så olagligt och livsfarligt längre. imorgon har jag halkbana, det lär kännas livsfarligt. tiden skrämmer mig nog mest, sju. inte fan funkar jag då! idag röjde jag upp det sista i butiken, all set! sedan efter jobbet och köringen fikade jag fia och jossan på tant anci och fröken sara, tokmysigt. och något som är even more great är att fia stannar sverige tills på söndag så jag hinner nog träffa bruden igen på fredag. toppen!


Ohh the button's pushed




dags för nästa deja vú

har lyckas spärra mitt facebook konto igen och idioiskt nog har jag fortfarande en onvändbar mail som inloggning, toppen! men eftersom jag kan namnet på min lågstadiefröken kommer jag komma in igen, tidsnog. men jag behöver först vänta i ett dygn. det är 22 timmar kvar nu, vi får se det som en avvänjning. men jag tror inte riktigt att ett dygn botar mig från beroendet.


det handlar om dig, det handlar om mig

äntligen hemma! åkte direkt från härnösand till jobbet för att få en extra kväll med mys. på jobbet försökte jag bygga om men det blev mest bara halvhjärtat. hatar halvhjärtat, så jag gav tillslut upp och får fortsätta när tillfälle ges. när jag kom hem deklarerade jag, dvs skickade ett sms. lätt förtjänta pengar, kommer kännas som en present när dom kommer. men den egentligen sanningen är ju att man är så jävla värd dom, som man slitit. så innan midsommar trillar 13.107 kr in på kontot, lovely och så jävla behövliga!


dunkande hjärtan klockan kvart över fem




finns det en så finns det flera

stugfest i gussjö igår, det blev bananas. vi sola, grilla, lekte, myste och drack. men bäst av allt, tove var med! hur länge har man inte väntat på den dagen hon ska komma hem? LÄNGE! hon var svart, hade klippt av sig håret och skaffat sig två tatueringar. men annars var allt sig likt! allt andades väldigt sommar, tills det började hagla och snöa vid 2 när vi grilla korv. idag har vi röjjt upp hela stugan, vilket tog ett tag. men av nån konstig anledningen var alla uppe tidigt så vi kom därifrån redan vid 12. nu sitter jag och väntar på att sömntutan hanne ska sluta sova så det blir bigboy.


RSS 2.0