bet you didn't see this one comin

sjukt jävla slut, vilket gör mig sjukt jävla nöjd. 30 min core + 1 timmes body pump med soffipropp, sedan lite solning på det. toppendag blev det när två tröjor jag bestält kommit plus att snyggjävla kelly modellen, tiger nya höga jeans äntligen kom och jag kunde pressa i mig en 24, så jävla amazing. nu, äcklig och svettig. ska ta mig en snabbt bad sedan knyta mig. imorgon, fortsätta vara duktig. så jävla, jävla duktig. akta du mår dåligt.


tre år senare





så ge din själ en smula ro

söndag, kanske veckans sämsta dag som borde vara veckans bästa. den har alla möjligheter att bli det men failar ständigt. har sovit som en liten gris och varit på timrås enda hopp, korvis. i sängen och på sibylla, det är dom enda ställerna i sörberge som ständigt levererar. resten, ren och skär besvikelse.

helgens ledande tema var vin. i fredags med kinamat och mys med s för att sedan kika förbi på skoldiscot på oscar. igår fin 21 års fest för therese i alnö med glamour som klädkod och sedan blev det en avslutning på stads.

nu ska jag gräva ner mig i sängen med varm oboy som sällskap till oth. känns som att jag kommer behöva det för att klara kylan i sovrummet, det, min flanellpyjamas, en filt och ett täcke. klart, färdigt, all set!


bara ett av dom sätt jag åtrår dig på

trevligdag utan ironi, fint. byggde om hela butiken med nyheter, trevligt. efter jobbet åkte jag och myyste hos amanda till midnatt, så jävla trevligt. nu sitter jag och pratar med soffi i telen, vi pratar om det vi pratar om bäst. haha, skönt att inse att det inte bara jag som varit eller snarare är felande. mmh great, och otroligt roande. sova ja, jaa kanske vore något att ta tag i. men morgondagen behöver jag ju knappt tänka på, ledigsåjävlaledig. buuuut, imogron är en stor dag imogron är en duktigdag. klappa mig på axeln, pussa mig på kinden, beröm mig


nostalgisk

Hon brukade kisa och viska:
"Du måste sticka från stan.
Här är alla ihåliga,
snart är du likadan"
Hon sa: "Vill du gå på lina så titta inte ner,
titta inte åt sidan. Blunda, ta ett steg.
Du kan få allt som du önskar,
jag ger dig vad du vill.
Men det kostar mer än pengar,
din kärlek och lite until.
Jag har skulder för livet,
jag bär på en tung gammal sten.
Nu bränner vi ner mjölkbutiken och älskar i lågornas sken"

Utan ett ord var hon borta.
Jag gick until hennes mjölkaffär.
På gården en nedbrunnen Dodge,
där inne ett tomt kuvert.
Men efter veckor av tomhet
kom ett brev utan avsändaradress.
Hon skrev: "En del lär sig aldrig och gå när allt är som bäst."
Hon sa: "Ditt liv är ditt eget.
Du äger din tanke och tid.
Låt ingen ta det ifrån dig.
Älskling, du är en speciell individ."
Hon sa att hennes självbevarelse
sa until fötterna och gå.
Och nu var hon långt härifrån.
Det var allt: "Kyssar, puss och hejdå"


I wanna do something fucking special and extraordinary




du vet, vi väntar på ingenting

dagens fräschaste, lite fina nyther i butiken. nu efter badet med godis på menyn då, rätt fräscht det med men tar kanske en tredjeplats på sin höjd. jobbade för en gångs skull i stan, en heldag till och med. och även imorgon fick jag det privilegiet. DET är man inte bortskämd med. ni förstår, man mår bättre av att jobba i stan. dels är man inte så isolerade, dels finns det mer att göra och inte minst man får se stackars stackare hela dagarna. det blir lite bigbrother effekten över det, man mår lite bättre själv. gud vad hemsk jag är som erkänner det. skadeglädje, eller det handlar inte om det heller. det kan vara skönt att känna sig lite seriös, ordentlig och pretto emellanåt. like today, pennkjolen och sidenblusen på. goodgirl.


a woman's intuition

fantastisk dag för nya underkläder och skor, mitt i prick för det. fantastisk vore det med ett bad, lite godis och ett gottsällskap. men jag kommer inte göra, äta, ha något av det. något jag ska göra är fortsätta det jag påbörjade igår, ego-boosta mig själv lite. det kan behövas en tisdag.


idioter gillar inte underkläder




personifiering

sitter och försöker gör en personlig beskrivning av mig själv till en utbildnings ansökan. därav min karaktärs drag som skorpinjon i inlägget innan. inte för att dom stämmer till 100 procent men jo nästan, tyvärr så. haha, kan väl försöka neka min såkallade stora svartsjukhet i 20år till men visste, jag är väl kanske lite mer svartsjuk än andra när allt kommer omkring. men jag låter den sällan styra mig. men resten, äh jaa man är som man är. men nu till just det, hur fan ska jag beskriva mig själv? sånt här borde ju vara bättre att låta någon annan göra.


fantastisk älskvärd och hemsk


POSITIVA EGENSKAPER
Beslutsam, intuitiv, kraftfull, känslosam, magnetisk, passionerad, spännande.
 
NEGATIVA EGENSKAPER
Besatt, hemlighetsfull, känslig, svartsjuk, trotsig, tvingande.
 
GILLAR
Dolda orsaker, meningsfullt arbete, sanningen, vara inblandad, vara övertalande.
 
OGILLAR
Bli utnyttjad, inte få reda på allt, meningslöst arbete, svala relationer.
 
PERSONLIGHET
Skorpionen är den mest intensiva, djupsinniga och kraftfulla karaktären i zodiaken. Även när du verkar lugn och avslappnad, är du full av känslomässig energi, som en vilande vulkan. Du har en tyglad agression, en ofantlig kraftfullhet, en magnetisk intensitet och en hypnotisk personlighet. Du är ofta ett trevligt sällskap - tankfull, aktningsvärd och reserverad, älskvärd och artig. I vardagslivet förefaller du tillbakadragen och vaksam, och du har stark självdisciplin.
 
Du har en enorm viljestyrka och orubblighet. Du är väldigt känslosam och känslig, och du blir lätt sårad, ibland utan någon verklig anledning. Du kan då explodera i ursinnig ilska. Du kan också vara väldigt långsint.
 
Du kan använda din enorma energi på ett konstruktivt, positivt sätt mot människor du tycker om, men du kan också vara väldigt destruktiv, och rentav grym emot människor du inte gillar. Du vill leda och du är väldigt krävande och oförlåtande inför andras tillkortakommanden, samtidigt som du inte kan se dina egna brister. 
Du är en god vän, så länge du inte utmanas, men du blir väldigt lätt svartsjuk om du inte får tillräckligt med uppskattning och uppmärksamhet. Du har en utmärkt kritisk förmåga och analytisk kapacitet, men samtidigt är du också väldigt fantasifull och intuitiv. Allt detta tillsammans gör att du har förmågan att se bortom det vardagliga, och det finns fler genier i Skorpionen än i något annat tecken.
Men du blir lätt väldigt destruktiv och extrem och kan då utveckla direkt skadliga tendenser. I mycket sällsynta fall blir du rebellisk mot alla konventioner som politisk eller religiös extremist, användandes hat och terrorism för att nå ditt mål. I extrema fall kan du också bli sadistisk, brutal och extremt arrogant, med ett extremt temperament. Du kan också bli raka motsatsen - slö och självupphöjande, undvikandes att lyfta ett finger om du inte först lovprisas och smickras.   
 
YRKEN
Din intensitet och passion för allt du tar dig för gör dig skicklig inom många olika yrken. Du har kirurgens självkontroll och forskarens koncentration. Särskilt skicklig är du inom yrken som kräver analys, utforskande, efterforskning och där du får ta itu med praktikaliteter - som polisarbete, juridik, fysik och psykologi. Du kan också vara en mästare på både det skrivna och det talade ordet och vara en utmärkt diplomat eller predikant.
 
RELATIONER
Du är en extremt passionerad älskare och du har mer sexuell energi än någon annan karaktär i zodiaken. Du blir lätt hänryckt och ibland kan du bli allt för extrem.


fred och kärlek? jajamensan




maybe it's intuition

vad har jag fått gjort idag? svaret på det är, ingenting vettigt alls. sett oth i min rosa flanellpyjamas, ätit tre rostade mackor, lyssnat på nostalgisk musik och dött litegran. just nu då, fortfarande pyjamasen på, fortfarande i sängen. vad säger det om mig egentligen? jo, att jag är fruktansvärt lat och en hopplös myskrank. nä man kanske ska ta sig en kraftansträning och hoppa in duschen lagomt till middagsdags. ikväll, då tror jag att jag ska göra något viktigt. någonting jag verkligen vill och tror på.



be careful what you wish for

solsidan, big brother, chips och dipp med trocadero. den här lkvällen kanske ordnar upp sig. först skratta sig lite lycklig, sedan titta på när folk skämmer ut sig samtidigt som jag äter fett och dricker socker. mm, det ska nog gå bra det här endå.


just so you know i was thinking of you

mååår inte finnemang idag, rätt åt mig! åkte lite impulsivt till hanne igår, det var fest där, sedan fest hos fredda, sedan krogen, sedan fest hos hanne igen. igår var det kul, idag suger det! nää fy vad skönt att jag är ledig imorgon, det kan jag verkligen behöva. annars har helgen bara varit mys, lite sovmornar, lite jossanhäng, lite utvilning helt enkelt. tills det här då ajajaj, söndag idag ja och allt som hör där till. rätt jävla åt dig! nu får du sota.



well, there´s a million ways to make it sway




kom till mig, jag kommer kanske behandla dig väl

jag är super duper mega mysig nu, hälften vore nog. skulle krama sönder den levande själ som satte sin fot i min säng. jag skulle vara värsta klängaren ever, men jag skulle klappa som en gud. tänk er, vill liksom klappa. eller jag vill alltid klappa, i det syfte att bli klappad själv då såklart. äääh, det är nästan så jag skulle betala för lite äkta mys. fast och andra sidan skulle det ju inte vara äkta om man betalar. jaja, kvinna som man, pojke som flicka, mys med mig. fast killar känns ju mycket bättre, luktar mycket godare och ja det är bara bättre. äkta. jamenjuste lisa, du sover själv ikväll också. fuckit så orättvist. jag som har kärlek till övers.


08.36

att jag är vaken 3 timmar innan jag borde är ju bara sjukt. eller ja nu är det två timmar innan men jag har ju försökt somna om i en timme. var kanske inte så smart att nanna innna 12. min kropp kan inte sova mer än 8 timmar, om den inte är totalt utpumpad då förståss och jag har fetaste sovmorgonen. nä vilken jävulskt dålig ide det var av mig det här . men nu får vi vända det här tillnått positivt. jag hinner göra iordning mig, DET var inte igår. plus att jag kommer hinna äta frukost, inte heller igår.


du och jag väskan, du och jag.




now the summer is here, and you're with somebody else

tittade lite i arkivet från förra året och såg massa sommar outfits. det var kanske inte direkt det jag behövde nu när snön bara öser ner. förra året var det tydligen bart på backen i mitten av mars, det känns ju som en omöjlighet att vi fixar det iår. men man kan ju alltid hoppas. anyway, här får ni några sommarjobbarlisa och några sommarlediglisa så kan ni också tyckta det är asjobbigt med höst-vinterkläder. eller ja inte du då tottan....





I won't just be a puppet on a string




tiger hjärta väskor

skaffat mig ett till ilandsproblem, kan inte bestämma vilken väska jag vill köpa. ni hör alltså, det är synd om mig. barn i tredje världen svälter och jag åt nyss på max plus att ojar mig om jag ska köpa en svart portfölj, vit eller svart påsväska, svart mindre väska med guld och snake detaljer, vilken plånbok jag ska ha till det här . . . ja ni fattar vilket problem jag har, it's a major one. och allt började med att saddler fan kom och hälsa på med sin katalog.


viktig påminnelse! puss!




i don't want to be anything other than me

har bytt ut oc till oth, but still, det är freaking fucking på låtsas. men vad gör det, living the lie är bättre än att inte göra det alls. har egentligen inte plöjt klart oc än. har bara sett till halva säsong tre men jag kunde inte stå ut längre. marissa och ryan var för hemska att titta på. vill inte se dom bli tillsammans för att sedan göra slut nu på ett tag. marissa hoppar runt värre än en groda plus att hon är mer deprimerad än ett psykfall utan lyckopiller. ryan fattar ingenting, säger ingenting och slåss lite mycket som en boxare. dom ligger inte och blir tillsammans varje gång dom kysser varandra. det är bara sjukt och knappt ens fint. oth, bring it!

p.s hoppas ni haft en fin alla hjärtansdag!




jag gör det för konsten

har två blåmärken på min arm, båda i armvecket, en på varje sida. varje gång jag böjer armen gör det ont, varje gången jag börjer armen påminns jag om hur dum jag är, hur sjuk i huvudet jag är. anledningen till att jag har fått  dom är för att jag bodde i min jeansjacka fredag-lördag. tåls att skriva att jeansjacka är för liten, fööör liten alltså. jag är inget annat än knäpp som utsätter mig själv för det bara för konstens skull. eller är jag det, gör man inte allt för konsten?


there is a light that never goes out

monstertrött och sovsugen, tror det är dags att knyta sig snart. sådär klockan halv nio, nä men tio kanske jag kan hålla mig vaken till i alla fall. det vore ju sunt om något. tror jag skrapat ihop fem timmars sömn på två dagar, inte fullt så sunt och några timmar förlite även för mig.

igår blev det en liten sväng ner på stadens gator för mig och s. blev lite svensson och lite oscar, lite vin och lite shottar, lite berusning och lite fylla. lite lördag med andra ord.


köttbullslördag!

håkan igår var goood som fan, det tackar vi och bockar för tiger! det blev dock mäktig på slutet, lite väl svettigt och lite väl nyktert. men det är ju inte direkt så man får klaga egentligen, jag får väl helt enkelt skylla mig själv lite att jag gillar alla låtarna (dvs aldrig få vila..) vad som hände efter är ju en gåta, inte att jag inte kommer ihåg. snarare, vad syssla vi med? bestämde oss för en mindre nattpromenad och var hemma hos sophie vid sex. extra härligt var det att bussen gick nio imorse till birsta. GREEEAT!

jobbet gick finnemang och efter passet återvände jag till sophie, hehe! sophie var huslig som vanligt, idag blev det köttbullar, gojävlabullarna! till det lite vin och nu efteråt antagligen lite mer vin och sen lite svensson förmodligen. ska bara få ut sophie ur duschen innan hon drunkar!


musiken rullar, dom har glömt allt dom saknar på dan

Tjena kids! idag äre håkan dagen, M M M mmm! Dagen har gått ut på att spela HH-musik och fördriva tiden på segast sett med duscha, smörja in sig, fixa naglar blablablaaa! Nu snart kommer hanne, linnea och jossan över för lite sällskapande och ätande innen det bär av mot haga för lite förfest innan håååkan. Ikväll blir en bra kväll, det känner ju jaaaaaaaaag! ♥




from the bughouse, from the gutter, this one goes to you

huvudvärk och trött, hungrig och liten lätt touch av bitterhet. det är toppen med andra ord. ska gräva ner mig själv i täcket och hoppa in i oc världen. california here we come, right back were we started from CALIIIIFOOOORNIAAA....

imorgon blir det andra bullar, imorgon blire TOPPEN! håkan hellström vare va? JAJAMEN!


det måste vara en skoglund







observerat på melodifestivalen av z 6år:
"den där klänningen är alldeles för glittrig, och den där rosa färgen förstör hennes utseende!"

den lilla lilla skitungen är en van posare ser man ju här. övar inför kommande kalsong reklamer och mode jobb, mmh work it!


take me as I come, touch me so I come


And all when winter ends I will be long gone

förutom letat ihjäl mig efter mina shorts sen sist har jag jobbat, socialiserat med jossan, oc, sovit, gått på steg 2 i sälj&service utbildning, jobbat, tryckt en pizza och en semla.

nu ingenting, snart oc och imorgon ledig!


jeansshortsen, uppenbara dig!

fattar inte, fattar verkligen inte vart mina förbaskade jeansshort ääääär, har letat rummet igenom efter dom små jävlarna. har till och med utökat min trupp med mamma, men icke sa nicke dom är ingenstanns! Jag såg dom senast förr förr veckan och tänkte då att jag måste laga dom, nu när jag ska göra det, borta! och jag som hade bestämt mig för att ha dom på fredag, på håkan. ååååh vilket dumt ilandsproblem, ilandsproblem är oftast mest tragiska dessutom. hatar att tänka om när man bestämt sig! det blir aldrig som man tänkt sig, face it!


Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla

Seg dag, sysslolös dag, lite halvtråkig dag. It's a sunday peopel, dagen efter lördag. Igår blev det invito för hela slanten, sedan lite nattmat på det. Så gott! Dagen har som sagt varit slö, spenderades i sängen. Det är verkligen söndag om något! När jag väl kom ur sängen,  vid halv fyra si så där hoppa jag in i duschen för att bli resturangfin. Också söndag, resturang! :) Hanne fick spela den andra dottern till familjen skoglund, har alltid velat haft en syster ♥ sedan tog hon sitt pick och pack och stack till hsand igen. Kort systerskap med andra ord!

filippa k ss/11, om det ska vara mjukisbyxor så ska det var fancy!


no I just can't give up without a fight, not I

soon very soon kommer hannis för lite umgänge och vin. later kommer även amanda så då blir vi tre stycken i mitt tidigare rosaflickrum med varsin vinflaska, great! sedan blir det väl självklart en kik på stan, eller jag kan väl skriva stads på gång. vem försöker jag lura? jaa vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt, hoppas mycket surra, skavaller&skratt och senare mycket folk. det vore just perfect!


ikväll ska jag dansa i nå snyggt från diana orving!
ifall du vill ha mer onödigt fakta än du redan fått tänkte jag


Conscious Collection H&M april 2011

Åh, så typiskt h&m att lansera så här fina kläder och låta oss titta på dom i månader innan. Det här får ju mig att vilja springa runt i olämpligt korta shorts som visar alldels för mycket ben nu på en gång. i och för sig visar dom för mycket ben även på sommaren egentligen, men det har ju aldrig stopppat mig förut. men hellre short än kjol för shorts har gren, no worries för trosorna. hihi!



det påminner dock lite om chloé kollektion ss/09
men äh ge oss fattiga lite halvgammal fin galmor!


vänta lisa, nä just det! du bor faktiskt inte i stockholm!

det är bra att påminna sig det ibland, inte för att det är så lätt att glömma vilket fall. båda ställena börjar på s men det stor skillnad på stockholm och sundsvall, stoorskillnad. ååååh, men äh skitsundsvall. nä vet ni, det är egentligen skitlisa jag ska skriva. inte sundsvalls fel, vi har ju kommit fram till att det är rätt fint. om man kisar och tänker fina tankar ;)

finaste idag var max och efter det ett välbehövligt bad med en ny tidning i handen, riktigt fint faktiskt. börjar känna mig lite hänig, tror jag kanske håller på att bli sjuuuuuuuuuuk. får jag inte, tänker jag inte. mycket c-vitamin! lite lemoncurd på det här så! lite oc på det här såååå sover jag sen. tjineling!


weekday finns det i sundsvall? nejnejnej
suger det? jajaja


I want to live, I want to give

äh vilken skitdag, jävlajävla skitdag. längesedan jag var på så sjuktjävla dåligt humör. idiotjävlar! ingenting verkar få mig på bättre tankar (inte ens dom nya underkläderna jag unnade mig själv) bäst jag går och nannar. har ju klarat av lite idag iaf dvs åkt buss, jobbat, åkt buss och tryckt en lemoncurd burk, ig ger jag mig själv idag. nä nu blire det oc och vitlöksbröd, mer ig. sov så jävla gott på er!


walk walk fashion baby work it

Jag har snöat in mig helt på svart, vitt, grått, högmidja, byxdress, korsett, magtröja, klackar, kavaj, skjorta - vit/genomslinlig/flanell, markerad midja, byxor, jeans, kängor, jersey, samett, spets, shorts, hästsvans, kjol, pennkjol, långt, superkort, underkläder, stort hår, draperingar, långkofta, ciggaretbyxor, gubbyxor, för tajta byxor, knästrumpor, virkat, farfartröja, scarf, jeansshorts, portfölj, tygskor, jeansjacka, tyll, vollanger, siden, rosetter, pasteller, broderier, vintageblommigt, kråsstrumpor. flickigt så som herrigt, jag tycker om kläder helt enklet!


2011 - hinner jag verkligen med det här?



Inser nu att det är lite väl mycket jag vill i år
lets do a to-do-list. börja skapa lite magi!

  • börja träna på gym och bli tight
  • återuppta baletten
  • roa mig för mycket
  • bli huslig
  • plöjja igenom alla jordens fina filmer&serier
  • mer tid för äkta och fint mys
  • fika mera
  • skaffa körkort
  • kunna köpa allt jag vill köpa
  • flytta till sundsvall
  • umgås mera med dom fina
  • börja sy mer
  • vara ledig i sommar, sooom ett litet as!
  • roadtrip, tälta, campa, bada, må!
  • picknick
  • kyssar i regn
  • festival(er)
  • sommarfester
  • bli brun som bara faan
  • plugga inköp och supply mangement
  • besöka massa storstäder i och utanför sverige

bli så jävla lycklig, ha så jävla kul och mysa som en liten idiot.
låt mig bli varm i hjärtat, let me!
wish me luck!!



som om jag föddes till den jag måste bli




MEN FILMKYSS MIG!

en liten fotnot. sluta kyss så fint på film/serie, på låtsas helt enkelt. det stör dom som lever i verkligheten. vi som inte kysser folk på däcket av freaking fucking titanic, vi som inte burkar kyssa en kille som hänger upp och ner från ett tak i ösregn iförd en spindelmannendräkt. äh vi som helt enkelt bara vill ha en kyss! äh men åh kyss mig bara! fuckit oc.


I got a razor sharp mind

klockan är två på en måndag (nu "tisdag"), en vanlig måndag. något som har varit lite väl vanligt på måndagar, som då även den här måndagen sällskapde var en dryck på tre bolstäver. ja precis, ni är med på noterna. men vi hade jobbmiddag (igen). fint va? jag har ett alldels för fint jobb med ännu finare sällskap. vi har en stockholmchef upp på besök därav middagen och som en fin överaskning (som inte var en överaskning alls) fick vi biljetter till håkanh 11 feb på stads, fööör snällt! så efter lite gomat, vin och surr var den här kvällen lyckad. efter middagen gick jag hem till sophie för att fördriva tid innan bussen gick. men då kom therese och var sugen på en bilrunda så jag fick skjuts hem av henne istället, himlans trevligt. hamna ju till och med i stavreviken, det är inte varje dag ;)

nä nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta på oc och äta sockerkaka och chips. socker och fett, den bästa kombinationen. den bästa kombinationen för att bli fet vilket fall. sophie!? nu börjar vi träna igen, kändes mycket roligare den veckan jag kände mig värd det här. så det blev + - 0 inte + + mycket! c'mon!






RSS 2.0