Förlåt..

Jag gick in i väggen eller nått med den här bloggen :P Nä men allvarligt hinner jag inte riktigt med mig och när jag hinner med mig har jag bloggtorka. Noll inspration till detta just nu, men det kommer det lovar jag. Vet bara inte när.. förhoppningsvis innan Greklands resan men annars defintivt efter! Men ifall ni är så mån om att veta vad jag gör på dagarna så slå en pling vett jag. Jag är rätt trevlig i telefon också!

LisaSkoglund ♥

Jag är dååålig!

Jaa dom här senaste dagarna har jag varit dålig! Men idag skyller jag på att jag har grattat jocke och före och efter... gjort ingenting. Nää okej det här är riktigt dåliga ursäkter jag ska sluta skylla från mig, jag är sämst. Jocke belv vilket fall som helst väldigt glad för skinnjackan han fick av mig :) Han har länge velat haft en så jag tänkte han äntligen skulle få en. Alla behöver en skinnjacka i sin garderob. På jobbet idag var det förvånadsvärt mycket folk för att vara helgen före löning, mycketmycket skoj! :) Nu ska jag krypa ner med hjtärtat i den nybäddade sängen och mysa ett slag. Äntligen lite gos sällskap i sängen! :D

LisaSkoglund ♥

Blä!

Jävligt less på internet ikväll så ikväll blir det iiinge mer bloggning än så här. Jobbade heldag 10-19 och till kvällen hyrde jag en filmen En shopoholicsbekännelser. Men innan jag såg jag lite idol. Godnatt allihopa!
Opp tidigt imorgon jobbar 10-17.

ps. Grattis till min älskling som fyller 21 år idag!

LisaSkoglund ♥


Hejhej hejhej!

Som väntat är jag inte alls sugen på bloggning idag! Började åtta slutade kvart över sju och nu efter jobbet har jag hunnit titta på Idol, halva lyxfällan och hämtat mina uuunderbara jeans hos alex. Jag älskar Ruby modellen från tiger synd den inte finns i fler tvättar bara. Idag var min första dag i stan butiken, mycker roligt :) På lunchen vart det lite nödvändighets shopping, 4 strumpbyxor och en mascara, jätte roligt! Sedan fick jag faktiskt en Anders Petter kniv av mamma för det var kampanj på det på Cervera, mycket bra men inte så roligt ;P Lägger nog inte upp någon bild på roligheterna. Fast och andra sidan hann jag inte med att knäppa någon outfit bild idag så jag kanske knäpper kort på detta så att dagen får någon bild! ;) well well det återstår att se! En bild på Ruby jeansen kommer inom kort det kan jag lova!

LisaSkoglund ♥

Tack och adjö för idag!

Nu är filmen slut och collagen upplagda. Hann även göra chokladbollar där i mellan som jag nu sitter och mumsar på. Imorgon börjar jobbet igen så nu är det färdig tittat på serier för ett tag. Men det är bra, jag hann slappa till mig alldeles för mycket. Jag har en tendens att göra det när jag ledig ett längre tag. Nu blir det snart sängen för jag börjar tidigt imorgon för vi ska ha morgonmöte innan ppning klockan 10.00. Något annat som händer imorgon är att jag blir sängänka. Jocke ska åka och fiska några dagar, hemma igen på lördag. Så det blir bara jag och Cornelia i sängen. Till er som inte vet vem det är kan jag berätta att det är min gosekanin som jag fick av jocke i student present så jag inte skulle vara själv vid sådana här tillfällen. Aja, dags att säga godnatt. Hörs imorgon, men det blir inte så mycket uppdatering. Tomorrow i'm a working lady!



LisaSkoglund ♥


Forever21 höst del.3


draperad klänning 171kr, diadem med rosor 33kr, kofta med blommor 158kr

LisaSkoglund ♥

Forever21 höst 2009 del.2


randig blus med rosett 109kr, kofta med blommor 227kr, vollang kjol i chiffong 118kr,
blus med krås 136kr, lackade klackskor med rosett 136kr

LisaSkoglund ♥

Forever21 höst 2009

Har suttit och gjort lite collage från forever21 istället för att städa. Men hinner bara visa ett nu för jocke och jag ska se wallander cellisten. Forever21 är en sån sjukt störande sida. Allt är superbilligt men sedan tillkommer en vääldigt dyr tull :( Men jag hörde någonstans att dom ska komma till Sverige snart, eller har det redan kommit tro? Vilket fall som hälls kommer jag lägga upp två till collage senare ikväll eller imorgon!


rosett kofta 156kr, rosett hårspännen 19kr, blus med krås 136kr, puderosa kofta 172kr

LisaSkoglund ♥


Hel och ren

Nu har jag äntligen duschat. Blev en hel del piggare och en hel del fräschare. Så efter maten kanske jag till och med averkar resten på "vad jag kan göra lista". Eller ja, ringt mamma och sms:at hanne har jag redan gjort men det var ingen större bedrift. Nu är jag hungrig som ett djur. Har bara ätit en sallad med två avokado, rödlök, fetaost och solrosfrön med rödvinsvinäger och olivolja idag. Myyycket gott men man blir inte så värst mätt på det. Till middag blir det stekt kyckling och chilli pasta, även det mycket gott!



LisaSkoglund ♥

Mysdag två

Jaa det blev en mysdag idag också. Har tittat på entourage hela morgonen men nu har jag dessvärre inga mer avsnitt att titta på. Så vad ska man göra nu? Har egentligen massor av saker jag skulle kunna göra men inget som innefattar att ligga ner i soffan och låta tiden gå. Jag skulle behöva duscha, bädda sängen, rensa ut i garderoben, slänga en massa gammalt smink, ringa mamma, svara på hannes sms och säkert massa saker till. Dom två sistnämda är ju knappast ansträngade och det första är ett måste om jag ska kunna visa mig imorgon!

LisaSkoglund ♥

Kavaj i budget och lyx

Ett utav mina favorit plagg är kavajen! Dels därför att jag älskar att vara uppklädd, klassisk och stilren men också därför det är det perfekta substitutet för en kofta eller jacka. I min garderob finns det en hel del olika varianter av kavajer, några budget och några lite lyxigare. En av mina mest avända kavajer är en midjekort frackaktig från MQ zoul som jag köpte förra sommaren för 600kr. Nu i butik finns dessa två snygga midjekorta kavajer med "ovikta slag". Ett tips för den som söker efter en lättanvänd kavaj som inte vill att den ska vara för strikt och uppklädd.


budget 399kr lindex, lyx 2499kr tiger

LisaSkoglund ♥

Gårdagens skörd


kort krämvit kavaj 299kr h&m, lite högre kängor med klack 499kr eurosko

LisaSkoglund ♥


Chicy hösten 2009


vit blus med svart spets 489kr, krämvit kavaj 449kr ordinare 899kr,
pärlörhängen med virkad ros 149kr, vit svart kofta med rosett detaljer 429kr

Det fanns egentligen mycket mer som var fint men allt var varken i "min" stil eller fick plats på collaget. Om det är någon som letar efter plagg med poweraxlar så finns det en hel uppsjö men kläder där. Den treden börjar jag faktikst gilla mer och mer. Har dock inte hittat den perfekt klänningen, tröjan eller kavajen med den detaljen på. Men det kommer väl...

LisaSkoglund ♥

Godmorgon

Vaknade för en timme sedan men jag känner mig fortfarande lite småpummsig så jag funderar på att införa en mysdag! Har ju en hel säsong av entourage otittad så det passar ju sig perfekt. Måste bara leta fram lite gott och äta och slå några samtal innan jag myser ner mig. Under den här timmen jag har varit vaken har jag gjort mina "ärenden" på internet och knåpat ihop ett collage på kläder från chicy som jag tänkte visa er nu snart. Jag återkommer senare idag med bilder på mina nya skor och minikavaj!

LisaSkoglund ♥


Sängen nästa

Har nu tittat klart på hp och har även hunnit klickat runt lite till här, vilket misstag! Gick in på chicy.se, hade glömt bort att den sidan existerade och det borde jag ha fortsatt att göra. Åhw så satans mycket fina grejor. Tur det mesta är några hundralappar för dyra precis som med topshop så jag blir för snål och står över. För annars hade det kunnat bli dyrt för mig! Ajaj, men jag visar imorgon istället. Jocke ligger och sover här på mattan och ifall jag inte väckar han snart är han oväckbar och det betyder att jag blir ensam i sängen :/ Hörs imorgon!

LisaSkoglund ♥

Önskeplagg

Har tittat på hp och den flammande bägaren med jockas nu ett tag men det blev lite avbrutet eftersom det tydligen hände lite spännande saker i Djurgårdsmatchen. Så då satte jag mig här för att klicka ett tag och gissa vad jag hittade? Joo, min dröm tröja och för det ganska överkomliga priset 399kr :) Den skulle passa perfekt i min höstgarderob och jag skulle behandla den som en prinsessa. Jag vill ha den, jag vill ha den så gärna! Men frågan är i vilken färg. Jag tror nog den grå för där syns pärl detaljerna mest!

 
onesize tröja från Modekungen.se

LisaSkoglund ♥

Ny äten

Har nyss ätit mumsi mums middag med mamma och ska nu fördriva tiden med att lägga upp lite bilder från helgen på facebook.

Tandregleringen gick bra idag så nu behöver jag inte komma dit på ett år :) Förutom det så skaffade jag mig ett busskort på navet men det tog en evighet för tre gamlingar med rolatorer trängde sig före mig i kön. Jag blev stortokig för jag hade en tid att passa. Så händer då nästa grej när jag är på väg till tandregleringen. Jag trycker på övergångställs knappen och väntar på att få grönt ljus och när jag väl får grönt kommer det två 80 åringar i snigelfart och kör fast dom har rött ljus och när dom väl är förbi, då är det rött för mig. Idiot jävla människor kan inte folk börja bete sig någon gång.

Efter detta gick jag till tiger och stod och surra med johanna ett tag och sedan gick jag på en mini shopping runda. Det vart ett par skor jag kollat på ett tag plus en kort vit svart lite chanel aktig kavaj från h&m. Visar nog bilder senare :)

LisaSkoglund ♥

Dagens att göra, tandregleringen

Sucksuck och åter suck. När man  är äntligen är ledig och skulle kunna få sova ut och är på mys humör då ska man behöva dra sig in till stan! :( Mitt hår ser ut som ett kråkbo för jag tog nyss ut knuten sedan i lördags. Är absolut inte sugen på att duscha eller kamma mig så det blir till att se ut som ett helvete. Filmen igår var inte så super bra som jag hade trott. Den var inte så mysig som alla andra svenska thrillers som beck och wallander, den kändes B:ig och jag tror bestämmt några (eller alla!) människor var dubbade. Jaja, nu ska jag springa och klä på mig, måste bara hitta något som passar mitt fagra hår.

LisaSkoglund ♥

Hejdå tove, välkommen sanna (snart)

Som sagt så var gårdagen mycketmycket lyckad. Jag var happyface hela kvällen förutom då sanna bestämde sig för att gå hem. Frisyren satt på plats i stort sett hela kvällen och det var ju verkligen inte väntat. Det enda egentliga som gick snett igår var var hanne och jag fick sova och vad vi gjorde innan vi skulle sova. Efter många om och men hamnda vi till slut hemma hos hanne där jag körde igång ett mindre vattenkrig. Det bröjade med att jag skvätte lite vatten på hanne och då vart hon lite förbannad och hällde ett vattenglas i huvudet på mig och så fortsatte det tills vi tyckte det räckte. Mycket roande och deffinitivt inte första eller sista gången. Det som blev lite fel med sovplatsen var att hannes låtsaspappa började göra om fasaden tidigt imorse så vi kunde inte sova så länge vilket tar ut sin rätt nu. Jaja, nå mer varken orkar jag eller vill jag skvallra. Hihi ni får skylla er själv som inte var med.. ;)

Snart börjar en film på fyran som verkar vara kanoners och nyss såg vi slutet på hp. Hoppas verkligen jag orkar med att se filmen, det skulle vara sorligt att somna!

    
  
1. min "rosett" som hanne fixade 2. sanna gör lite schyssta moves 3. jullan, sanna och jag 4. jag och jullan i hannes knä på toa 5. emelie, tove, jullan, jag och sanna 6. sanna, jullan och jag kramas 7. en lek som var alldels för svår för mig

L
isaSkoglund ♥

Trött och frusen

Sitter fortfarande i hannes jockes lägenhet men idag är det inte fest här utan jossan och hanne leker rent hus tror jag ;) Ganska underhållande att se dom jobba arsle av sig faktiskt. Igår var det sjukt roligt, lite väl vilt ibland men va faan vem bryr sig. Nu har tottan stuckit till huvudstaden och sanna har åkt tillbaka till bjästa. Buhu, det här är faktiskt lite sorgligt! Men om allt går som planerat så flyttar ju åtminstonde sanna tillbaka till sundsvall nästa vecka och tove ska jag hälsa på i början av oktober innnan jag åker till rhodos. Idag ska jag ta bussen hem vid fem tiden så efter det någon gång lägger jag upp bilder från gårdagen!

LisaSkoglund ♥


Update från Härnta

Nu är jag i hannes jockes lägenhet och väntar på att alla ska bli klara. Själv gjorde jag (eller ska ska jag kanske säga hanne och jag) iordning oss vid fem. Mitt hår är en stor rosett tack vare Hanne :) Har redan hunnit ätit två mål  i härnösand, ett på wirström och ett på thaivagnen och efter utgången blir det väl ett tredje på biggan. Förutom ätit har vi hunnit med att hälsa på hanne på mys Farbror Alice och prata i mun på varandra, mmmmh! Ikväll blir det ingen mer update men imorgon kommer det bilder och kanske lite skvaller från kvällen.

LisaSkoglund ♥

En lördag i Härnta

Snart bär det av mot härnta. Ska spendera lördagen med mina älsklings flickor hanne, sanna och tove :) Mmmh precis det jag har velat länge nu! Förutom äta som vi alltid gör så ska vi även ut ikväll, greeat! Jag har stora förväntingar på kvällen men det gör inte så mycket för det brukar sällan slå fel när dessa är inblandad. Nu ska jag gå och göra iordning mig och packa. Skriver kanske ikväll men bara om jag får tid, annars hörs vi imorgon!





LisaSkoglund ♥


Mycket skit som visas på tv

Trodde att den nya serien "kändis djungeln" skulle vara nått men inte då. Vilken skit serie det var och inte på ett positiv sett som big brother och alla dom skit programmen är, dom är ju underhållande iaf ;) Äh jag ska inte klaga men det kändes som en serie från 90-talet. 

Idag hade jag en liten sovmorgon till halv 12 jag jobbade 2 till 8. I birsta på kvällen var eurovision vinnaren och sjöng en sväng. Vilket betydde mycket skrikande småflickor med kameramobil i krokarna. Det var faktiskt vid ett ögonblick jag hade sug att ta fram min mobilkamera. Alexander gick förbi butiken med en fiol i högsta hugg och efter han sprang 50 tjejer (förvånadsvärt gamla) och skrek "alex titta på miiig" och kamerorna blixtrade som aldrig förr, herregud säger jag bara.

Nu sitter jag och små tittar på 11 september filmen, har aldrig sett den förr men jag tycker den verkar vara så där.. Kanske att det blir fortsättningen på hp från igår istället


enter t-shirt med vollanger tiger jeans, lång kofta tiger,
tricky jeans i perfekt tvätten tiger jeans, rosett pumps scorett,
skärp tiger, halsband snö, armband snö, rosett hårspänne monki

LisaSkoglund ♥


Mums i magen till idol

Har just ätit lite kvällsfika/middag till idol. Nu gör jag ingenting men jag ska tvinga mig till att lägga upp ett par byxor till en kund. Efter de blir det lite harry potter och fången från azkaban.


Rosalinda draperad klänning tiger, Kristin stor cerisrosa sjal tiger,
ballerinas vagabond, rosett hårsäpnne monki

LisaSkoglund ♥


Favorit i repris

Eftersom det gick så bra sist så kör jag samma spår ikväll, serier tills jag fångat mitt förstånd. Nu ska jag lägga mig och sussa fort som bara den. Imorgon eller ska jag säga idag väntar en till heldag på jobbet. Hörs imorgon eller ja, senare idag.

LisaSkoglund ♥

Önskeplagg

Om det är någonting jag skulle önska mig (om den vore billigare) så är det den här By Malene Birger chasmir koftan. Den är alldeles perfekt och jag skulle kunna använda den i evigheter. Jag tror jag har fastnat för Chanel looken i år.


By Malene Birger chasmir kofta 1999kr

LisaSkoglund ♥

Mörka tider

Var väl egentligen ett bra tag sedan det började men ändå det är ganska skrämmade, vad fort det går från sommar till höst. När det är vår och det ska bli sommar tycker jag inte alls det går lika fort men det är väl lite inbillning där också ;) Men som jag sa för några dagar sedan, det ska bli mysigt med höst ändå. Och dessutom far ju jag utomlands i början av oktober så då får jag ju två veckors sommar :D Idag har jag jobbat heldag 10.00-20.00. Det blev inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Jag var ju vaken till två men det märkte jag inte så värst mycket. Dagen gick ganska fort men det berodde ju på att man hade sällskap stor del av tiden. Nu sitter jag här och äter lite mackor för att stilla hungern men ska snart bänka mig framför Idol :)

(råkade bli publicerat försent, sorry)

 
lahela pri randig tröja tiger, cerisrosa kofta tiger, jenaya caprikorta byxor tiger,
rosett pumps scorett, rosett hårspänne monki, armband snö, halsband snö

LisaSkoglund ♥


Förnuftet fångat

Även om jag skulle kunnat tittat tills det tog slut på avsnitt så la jag band på mig nu. Om jag ska orka med morgon dagen måste jag sluta nu. Eller om den här datorn ska vara hel imorgon bör jag ställa ner den på golvet nu. För jocke lägger sig och rullar över på den hela tiden, han verkar inte känna någon skillnad på madrass och datorn. Hihi, tur den är hans dator! Jaja godnatt godnatt, nu måste jag försöka sova innan klockan blir två.

LisaSkoglund ♥

Entourage som godnattsaga

Nu är harry potter och hemlighetens kammare slut så då är min pojke trött såklart men självklart inte jag. Men mina planer är att lägga mig ner och mysa med min snart sovande pojkvän och titta på Entourage tills jag har vett att sluta eller tills ögonen börjar blöda. Hoppas jag har vett att sluta ganska tidigt för jag jobbar ju hel dag imorgon och i övermorgon så jag skulle behöva en ordentlig sömn. Men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna sluta titta. Men det skulle ju vara bra att börja lära sig av sina misstag!

LisaSkoglund ♥

Hösten är underbar på vissa sätt

När alla höst skor, tjocka koftor och mysiga sjalar kommer då är det faktiskt svårt att inte tycka om att hösten närmar sig. Jag skulle vilja springa runt i den där lila koftan nu om det gick! Här kommer bilder på det som fick följa med mig hem från jobbet igår :)

  
jazlynn lila lång kofta,  snana brokad korsettliv,
rita boot, skärp            edla kofta med rynk


LisaSkoglund ♥

Blus och fluga från affären

 
söt blus 65 kr och stor fluga 40kr

LisaSkoglund ♥

Tillbaka som lovat

Kör en snabb bloggning här innan vi kör igång fortsättningen på HP. Blev en grekisk sallad med haloumi när jag kom hem. Ska äta så satans mycket grekisk sallad nästa vecka och det gillar jag mycketmycket. Nä nu ska jag sluta prata bara för att istället slänga in en bild!


enter t-shirt med vollanger tiger jeans, emily kavaj tiger, ljusa skogsberg tiger jeans,
sidensjal tiger, ballerinas vagbond, rosett hårspänne monki


LisaSkoglund ♥

Olydiga jag

Här ska man ju inte vara på arbetstid men så blir det ibland i alla fall. Är så sjukt sysslolös nu och så fruktansvärt sugen på en kall dricka så jag tröstar mig med lite bloggande. Ska snart ta tag i lite lådvikning och lite dammtorkning men innan jag gör det kan jag stolt meddela att jag knäppt kort på kläderna idag. Dock blev det ingen dagens för igår (sorry tove) men det går helt enkelt inte att få till hemma. Jag är för värdelös för det just nu men jag ska försöka styra upp det inom en snar framtid. Jaja, vi hörs ikväll efter åtta någon gång!

LisaSkoglund ♥


Hemlighetens kammare

Det blev inge mer bloggande om kläderna idag. Det blev så att jocke och jag la oss och titta på harry potter och hemlighetens kammare. Det får väl helt enkelt bli att jag fixar bilder på kläderna imorgon. Nu blir det sängen och imorgon vankas det jobb klockan två. Men det är bra, då hinner jag med lite sovmorgon. Nattinatti!

LisaSkoglund ♥

Lunch dejt!

Idag blev det en lunch dejt med tottan på skolan med stort S och på stan med litet s. Åt självklart lunch på coffe house och längtade självklart tillbaka till järnvägsgatan. Buhu det här är för sorgligt. Jag blevt till och med avundsjuk på små ettorna som blev nollade och var tvungen att stå i endast underkläder. Åhw, modedesign är för underbart..

På stan var det bara tråkigt överallt som tur var. Men jag tog en kik på affären igen där jag hittade en söt secondhand blus i pastell färger och en svart stor fluga som fick följa med hem. Efter ett tag hamnade vi på tiger och där blev vi kvar ett braaa tag. Men jag trivs där för vi har det så mysigt och fint :) Kom dock hem med två koftor, ett korsettliv, ett par skor och ett skärp rikare. Mmmh nu vill jag ha lite höst så man kan ha mysiga stickade saker på sig :) Lägger kanske upp bilder på kläderna och dagens outfit senare :)


tove på mössptagningen

LisaSkoglund ♥

Skitdag

Otroligt osugen att blogga idag så jag visar bara att jag lever. Den här dagen har gått skit från start till avslut. Blev lite mys och film med jocke och en godmiddag men resten men annars var det inte mycket att hänga i julgranen. Var sjuuukt trött när jag vaknade imorse och det är aldrig en bra start. Tråkigt nog är jag inte lika trött nu men det är ju såklart min nallebjörn och jag har inte mycket bättre för mig så det blir till att nanna ändå. En annan sak som i och för sig gjorde min dag var en rolig nyhet som jag spred lika fort som gossipgirl. Nä nu that's it nu slänger jag in handuken och lägger mig ner och hoppas att john blund tittar förbi.

dagens vart sisådär fast med svart långärmad tiger tröja,
 utsläppt hår och rosettpumps. (kameran var urladdad)

LisaSkoglund ♥


Min vägg

På väggen i mitt rum har jag hängt upp lite kläder. Dels därför att dom är svåra att förvara som t.ex balkjolen men även att jag tycker det blir så fint! :)


Hela väggen - titta inte på röran i vänster nederkant ;)

 
balkjol, studentblåsan     jocke&jag sovandes, jocke och jag på hans student, bazze,
& tradera klänning         marilyn monroe, min första balett dräkt, ikea tavla

LisaSkoglund ♥


Trött är bara förnamnet

Jaa det skulle vara en underdrift att säga att jag är trött, för jag är jätte trött! Dum som jag var så sov jag knappt någonting inatt så denna dag blev pissjobbig. Tur det var mycket folk i butiken så jag höll mig road! Hoppas morgondagen blir lika bra för det finns inte så mycket att göra i butiken imorgon. Idag var det lite omfixning, larmning och prismärkning. Blev inte att jag la upp någon dagens outfit för igår men jag hade så dålig fantasi när jag vaknade imorse så jag drog i stort sett på mig samma som igår. Det enda jag ändrade var en blus från Lindex med krås mot en tiger skjorta med laggda veck fram och bak.

zita skjorta med laggda veck tiger, jahzara kort "chanel" kavaj tiger,
jenaya caprikorta byxor tiger, rosett pumps scorett, halsband snö, armband snö

LisaSkoglund ♥


Några av många guldkorn från tiger höst/vinter 2009


kort kavaj shanon, oversize skjorta odetta, kofta med skärp zarifa, klänning men rygg urigning theoris, puffig kjol insight_po, "chanel" kavaj jahzara, sammets klänning zocha np, draperad tröja mutia, oversize kofta jazlynn

Det finns egentligen hur mycket som helst jag skulle kunna lägga upp men jag får varken plats med allt eller hittar allt på bilder på nätet. Jag är vilket fall som helst stolt ägare till Jahzara kavajen ;D visar nog upp den senare i en dagens outfit.

LisaSkoglund ♥

Lindex hösten 2009



svart tröja 249kr, svart bh 199kr, vit krås skjorta 299kr, svarta knästrumpor med spets 79:50kr, ros örhängen 69:50kr, hög trosa med spets vollanger 149kr,
balconett bh med halvt korsetliv 249kr, puff trosa 99kr

LisaSkoglund ♥


Ledig dag

Idag tog jag mig en liten sovmorgon till halv tolv och sedan gjorde jag mig ordning för att åka och uträtta lite ärenden i stan. Fixa internetdosan på Swedbank och sedan gå till polisen för att kolla om Jockes pass gick att åka på (de har blivit nött och slitigt). Skulle ju vara lite olyckligt att bli stoppad :( Sedan hade jag ett spion uppdrag åt Hanne, som jag gett mig själv;-) för att kolla den nya affären "affären" för att sedan ge henne lite update till hennes och några kompisars butik "Farbror Alice" som öppnar imorgon i Härnösand. Helt ärligt tyckte jag den sög totalt. Den hade några söta 2hand klänningar men annars var det ingenting. Tror helt klart Hannes butik kommer bli 100 gånger bättre. Sedan är ju inte jag ett dugg partisk i den här frågan;) Förutom detta så kollade jag runt i några butiker främst efter höstskor och självklart gick jag och hälsade på i vår nya Tiger butik i in huset:))) Jättefin har den blivit. Så där ser man verkligen framemot att jobba:)

Ikväll blir det film och mys med mamma för Jocke lämnar mig solo. Han skulle basta, gå på hockey och sedan utgång med sin kusin och några fler. Hoppas pojken min kommer hem inatt så man får mysa lite. Annars får jag väl klara mig med min gosekanin! ;)

LisaSkoglund ♥

Gör en kortis till

Hehe, inte för att jag har så mycket mer att säga. Men jag glömde att jag hade en till bild jag skulle visa på ett par jeans och en kavaj jag lånat hem från jobbet. Hickar som en tok gör jag och har i stort sett gjort det hela dagen om det är någonting jag ska berätta. Eller ja just det, jag köpte en blus på monki för 20kr som jag redan har i vitt. Mycket söt och har använt min vita rätt mycket nu i sommar så en svart blir jätte bra till hösten!

 
laura vinröd sammets kavaj tiger jeans,                                                    fast i svart monki
tricky jeans i tvätt perfekt tiger jeans

LisaSkoglund ♥

Hemma och trött

Idag kom det varor alltså, men inte tills stan. Så dom vart tvungen att komma ut till birsta och hämta massa häng för att fylla ut den finafina butiken i stan. Men det gjorde inte så värst mycket för oss eftersom vi ändå fick en del till birsta. Dagen har varit ganska häktiskt så jag är trött trött trött nu. Är faktiskt inte så sugen att blogga för den delen heller så det blir kort idag!


rosa jacka tiger jeans, linne h&m, chinos tiger,
sidensjal tiger, ballerinas vagabond

LisaSkoglund ♥

Lång dag

Började tio imorse i birsta och kom hem vid nio tid från stan. Eftersom det är ny öpnning på fredag var jag in i stan för att hjälpa till med upppackning och annat fixande. Guud så fin butiken blir, kommer bli super roligt att jobba där! :) Såg även en hel del snygga grejor man vill ha. Bland annat ett par baggy jeans, två koftor och en kjol :) Hihi, jag älskar mig jobb! :D Imorgon blir det heldag i birsta. Hoppashoppas det kommer varor annars kommer jag bli gaaaalen! Men det måste bara komma, det måste det.

Idag orkar jag inte med nå mer uppdateringar utan jag slänger in en outfit bild sedan får det vara nog. Vet inte om det blir mycket till uppdatering imorgon heller eftersom jag jobbar heldag men det blir självklart en uppdatering.

 
lahela pri långärmad tröja tiger, elia pennkjol tiger,                                            emily kavaj tiger
ballerinas vagabond, diadem h&m, halsband snö, armband snö

LisaSkoglund ♥


Hemlån från tiger

Bara för att jag är på så himla bra humör just nu (så bra att jocke sitter här och frågar mig dumma omöjliga saker som t.ex Ska vi skaffa barn? Kan jag få sova på evonella inatt? Bara för att kolla på huuur bra humör jag är) så slänger jag upp bilder på dom hemlånade kläderna! Jag vet jag har lovat det länge nu, men bättre sent än aldrig.

Har lite svårt att bestämma mig vilken av dom två sista kostym klänningarna jag tycker är finast. Den först är ju lite mer påklädd och i modern modell medans den andra är lite mer ungdomlig och klassisk. Hrm, svårt det här men ifall någon vill vara ett smakråd så gärna! (hehe, synd min bloggs läsare är få i antalet bara)

   v.s
katie                 rosalinda       zocha                 tiara
LisaSkoglund ♥

Lyckliga jag ska utomlands ändå!

Jocke använde sina magiska fingrar så nu kunde vi boka! JIPPI JIPPI JIPPI! Jag är så glaaaaaaaaaad men var SÅ sur. Synd man hann hettsa upp sig när allt ordnade sig så bra till slut. Även synd att jag inte duschat än, fett synd. Hur fan ska jag orka det nu, jaja det var ett litet problem i jämförelse med mitt förra bamse stora.


Rhodos 4/10-18/10

LisaSkoglund ♥

Fruktansvärd kväll

Skulle kunna döda någon nu, så förbannad är jag! Skulle boka utlandsresan ikväll men det gick ju åt helevete. Vilket jävla nerderlag resan försvann mitt framför näsan på oss, åt helvete med flygplanen! Jag orkar inte inte ens kommentera det här. Slänger in en dagens outfit bild men sedan får det fan i mig vara bra, här ska sörjas!

  
t-shirt tiger, caprikorta byxor tiger,               emily kavaj tiger                   skorna jag tog när
skor scorett, broch/hårspänne h&m                                                             fötterna dog, vagabond


LisaSkoglund ♥

Tar en fem minuters pause här på jobbet..

för att blogga en sväng ;) Idag var det faktiskt lite tråkigt att behöva jobba eftersom det var så passa soligt. Höll på att svettas ihjäl när jag gick till bussen och då stack det till lite i bröstet, idag skulle man ha fått legat på altan och steka lite. Men icke det vart en dag i cementbyggnaden birsta city. Att vi förmodligen skulle få nya varor gjorde mig på bättre humör men den lyckan varade ju ungefär lika länge som lönen brukar vara. För väl på jobbet kom det en kavaj i storlek 40 och två t-shirt i storlek S och L, fruktansvärt irriterande! Grejerna var skit snygga men man vill ju få lite mer än bara tre varor. T-shirten var så fin så jag beställde hem den till mig själv i färgerna svart och nougat. Får se om dom hinner komma den här veckan, hoppashoppas! Nä nu är det bäst man går tillbaka till arbetet. Kanske ska förska hitta någon låda att städa eller några hyllor att städa. Merch tjejen kommer imorgon istället för idag!

 
Så här fin är butiken just nu :)
  
före och efterbilder från gårdagens städning!

LisaSkoglund ♥


Nu ska vi sussa

Nu är det dags att lägga sig här i sörberge. Men inte blev det att jag visade kläderna jag lånat hem idag heller, typiskt! Men jag visade ju i alla fall almanacka och fotoboken plus en outfit, så helt lat har jag inte varit! Sedan ska jag faktiskt passa på att bjuda på en bild på dom snygga portföljerna vi fick in på jobbet idag för att kompensera lite ;)

 


LisaSkoglund ♥


RSS 2.0