Fotobok - student

Jag berättade ju förra veckan att jag hade beställt en fotobok med bilder från stundent. I slutet av förra veckan kom den och den var i stort sett perfekt. Ett tryck fel och några suddiga bilder, men annars superfin! Jag tänkte ge er ett smakprov på den med lite blandade bilder från mösspåtagningen till studentdagen! 


        
1. omslaget, 2. mösspåtagningen, 3. studentbalen, 4. studentbalen,
5. guldtrofé tävling, 6. vunnit guldtrofé tävling, 7. först på trappan,
8. jag&jocke, 9. flak åk, 10. små bilder från balen

LisaSkoglund ♥

Personligalmanacka.se

Förra veckan kom min "egen gjorda" almanacka men jag har inte hunnit visa den förrens nu. Jag har enda sedan förra året funderat på en sådan här almanacka men det var inte förrens i år jag gjorde en beställning på en. Jag tycker min blev riktigt söt! :)



LisaSkoglund ♥ 

God kväll

Vart en sen andra uppdatering idag men det beror på att jag har jobbat tills åtta och sedan ätit lite mackor och tittat på CSI med jocke. Idag på jobbet har jag bara städat och grejat. Imorgon kommer merch Emma från Stockholm så då måste det ju vara någelunda tipp topp. Tyvärr så lär ju möblerna suga åt sig några hundra dammkorn iaf. Vi fick även in lite väskor och skärp idag till butiken. Faktiskt två riktigt snygga portföljer, en dam och en herr. Synd man inte behöver en väska bara! Sedan passade jag på att knäppa kort på dagens outfit och lite annat i butiken eftersom jag hade kameran på jobbet. Kanske ska införa något så orginellt som dagens outfit här i bloggen. Ja varför inte jag har väl ofta inge vettigare att visa.


vit vollang blus h&m, cerisrosa kofta tiger,             Kristen stor cerisrosa rosig sjal tiger
ljusa skogsberg jeans tiger, sneaker nike,
rosett skärp h&m, rosett hårspänne monki

LisaSkoglund ♥

God morgon

Nog för att jag varit vaken i över en timme nu men jag har klickar runt på samma hemsidor och roat zebastian (som råkade sova över här igår) tills nu. Snart kommer mamma hem och då blir det lunch och sedan ska hon skjutsa hem basse till Bosvedjan och då ska jag hoppa av i Birsta för att jobba lite. Jockes födelsedag börjar närma sig men istället för att försöka komma på något till han försöker jag hitta på saker jag kan önska mig :P Hihi jag tycker om födelsedagar! Nä men jag är faktiskt nästan säker på vad jag ska köpa till jocke när han fyller 21, har bara inte bestämt mig helt. Den här klockan eller nått i den stilen (helst utan stenar) önskar jag mig i alla fall till min födelsedag. Synd att den inte är förens i november!


Gant Malibu white

LisaSkoglund

Natti natti

Ikväll har jocke och jag tittat på en film och käkat chirre dirre. Nu är jocke och duschar så då passade jag på att uppdatera bloggen, men sedan ska vi krypa ner i sängen och mysipysa :) Imorgon jobbar jag men det är bra, det är roligt och bra att tjäna pengar. Ja ni ser ju, varför uppdaterade jag när jag har inte har något vettigt att skriva. Och inte har jag några bilder att bjuda på heller för jag har tagit jockes dator. Äh nu skiter vi i det här också lovar jag att istället visa min nya fotbok, almenacka och kläder jag lånat hem imorgon. Nu ska vi bara se till att hålla det löftet. Men det ska väl inte bli så svårt får jag hoppas..

LisaSkoglund ♥

Skoooor!

Satt och leta runt efter mina framtida höstskor på internet men hittade istället ett par dö snygga klackisar! Eller ja, jag hittade ett par andra skit snygga klackisar också men dom har jag sett förut. Dom smaragdgröna rosett mocka skorna från scorett, mmmh! Men dom kostar 999kr och jag har redan ett par svarta i samma modell så det känns lite onödigt! Det enda som är felet med dom andra är att jag inte vet vilken färg jag vill ha och så skulle jag vilja ha en försäkring på att dom är sköna.

 
mina svarta v.s smaragdgröna
svarta är nog finast i längden ändå


lovelabel halens 499kr

LisaSkoglund ♥


Har nyss haft slimekrig

Det är definitivt någonting man inte har varje dag. Basse är här och hälsar på idag så då vart det krig, ett krig jag tog stor seger i. Annars har dagen tillbringats i härnta! Var först hos min kusin på lite födelsedags fika för hennes ett åriga dotter. Sedan sprang jag ner på stan för att träffa Hanne. Hon hade fullt upp med att få klar butiken i tid men det såg mycket lovande ut! Så nu blir det till att shoppa kläder i Härnösand kanske ;) Jag satt väl där och snacka i dryga två timmar innan mamma&pappa kom och hämta mig när dom skulle åka hem. Ikväll vet jag inte vad det blir, antagligen ingenting för det är bara skit på tv!

LisaSkoglund ♥

H&M home

H&M´s inrednings avdelning tycker jag verkligen är väldigt lyckad den här säsongen. Många söta kuddar med roliga detaljer i spännande tryck och kvaliter. Massa mysiga plädar och fräscha påslakan. Synd att man inte ska flytta hemifrån eller att jag gjorde om rummet förra sommaren, annars hade det blivit nått sånt här.



påslakan dubbel 449kr, virkad pläd 399kr, rosett kudde 99kr,
vollang kudde 179kr, lapp kudde 179kr

LisaSkoglund ♥


H&M paket

Fick ett paket från H&M igår med lite basgrejer och assesoarer. Den röda kjolen och det vita linnet ska komma senare. Vilket var väldigt tur för alex tipsade mig i förr går om ett par vantar som kommit in nu som jag självklart föll pladask för! Liknar ett par skinnvantar jag köpte för två år sedan på glitter som jag har slitit ut totalt. Nä, men dom här står det lisa på så jag kan inte låta dom vara och dessutom skulle dom passa perfekt till min nya kappa!


LisaSkoglund ♥

Trött trött trött

Har knappt sovit någonting i natt så jag är så satans trött. Kom i säng klockan fyra och sedan vaknade jag ungefär sexton gånger under natten och gick slutligen upp halv elva. Nä, kväll blir det nog tidig kväll för mig.

Igår hade vi jätte mysigt. Det var tur att man var hungrig för vi hade mat för ett helt fotbollslag! Det var tänkt att vi skulle gå ut efter middagen men så vart inte fallet. Om man inte räknar tre minuter på Svensson som utgång då förståss. Hehe, Alex nya skor pajjade lite grann när hon skulle sätta på sig dom och sedan var det inte så mycket folk ut så det vart helt enkelt en sån kort visit i staden. Men efter vår korta stadsrunda gick vi tillbaka till Sophies lägenheten och satt och prata och myste lite till :)


Nu ska jag försöka färscha upp mig lite grann för jag, mamma och pappa ska till Saras mamma på middag för att träffa dom och pojkarna lite igen. Jocke kommer och hämtar mig vid sex tiden när han har dömt klart så det blir inte en lång visit för min del.

Har egentligen massor jag skulle kunna uppdatera om men ni får ursäkta, är inte så blogg sugen idag men den dagen kommer väl den med.

LisaSkoglund ♥


Stressad

Nu är det dags att snabba på om jag ska hinna med bussen. Men jag tänkte jag skulle uppdatera åtminstone en gång idag. Idag börjar jag jobba klockan två så då är det jag som stänger stället klockan åtta. Efter åtta ska jag och alex (kanske någon till) till sofie för att äta middag och sedan gå ut. Blir nog trevligt trevligt, vet inte vad jag ska ha på mig för någonting bara. Får helt enkelt bara slänga ner nått och bestämma helt sedan. Nä men nu måste jag springa och packa. Hörs kanske senare, annars defintivt imorgon!

LisaSkoglund ♥

Kappan är min!

Idag fick den underbara kappan och den mysiga långtröjan från Monki ett nytt hem, i min garderob! Mmmh :) Det gjorde verkligen min dag. Nu ska jag bara få tag på ett par skor så är i stort sett hela höst garderoben fixad! Birsta trippen blev längre än väntat. Jag kom dit åtta imorse och åkte därifrån vid tre tiden. Men Birsta är ju mitt andra hem ibland så egentligen är jag väl inte så förvånad ;)

Dagen började med att prova kläder i butiken innan den öppnade, vilket resulterade till att jag har tre klänningar hemlånade. Om jag orkar visar jag nog senare! Sedan satt jag kvar där och pratade och fikade ett tag och när Alex kom vid 12 följde jag med henne på en shoppingrunda till två. Vilket resulterade till att jag blev en kappa och en tröja rikare.

Middagen och kvällen spenderades med min brors sambo och hennes mamma och mina brorssöner Zebastian och Vincent. Mysigt att får träffa småpojkarna lite! Johan min bror var tyvärr inte med han är kvar i Stockholm och jobbar. Nu kommer Joakim hem snart vilket kanske betyder Harry potter? Haha, har lurat han att titta på filmerna. Han såg Den vises sten för första gången igår, det är skandal på högnivå. Min uppgift verkar helt enkelt vara att kultivera honom!




LisaSkoglund ♥


Dags för kudden

Nu är det bäst man går och lägger sig om man ska orka upp imorgon. Ska träffas på jobbet klockan 8 för att prova kläder. Haha, ush vilket jobbigt jobb jag har. Lär nog gå in i väggen snart om det fortsätter i den här riktningen! ;) Hehe, skämt och sido. Det här är ett bra substitut för mode&design men jag ska inte ljuga det känns lite smått förjävligt att den tiden är förbi. Jag älskar mina mode tjejer och jag älskar mode&design!



LisaSkoglund ♥


Bara en liten del av mitt letande

Det här är bara några av mina byxdressfynd som jag inte riktigt fallit för. Men det är defintivt bara för att jag har den där dumma tajta byxdressen i mitt huvud, för många av dom här är super fina och några rätt billiga.


grå med krage slag 1142kr, svart i trikå 257kr, svart/vit kort 400kr, svart med axelvaddar 571kr, svart glansig axelbandslös 357kr, svart v-ringad pösig 1999kr
(alla är från asos förutom den sista som är tiger)

blommig 643kr, paljett med haremsbyxor 428kr, Kornblå pösig 671,
kort korall med vollanger 543kr, svart med dragkedja 643kr (alla är från asos)

LisaSkoglund ♥


Byxdress

Jag har varit ute efter den perfekta byxdressen länge nu utan att hitta den. Jag vill ha en svart supertajt med vadlånga ben och hjärtformatliv. Helst ska den vara utan axelband men kan tänka mig med halterneck. Detta verkar vara påtok för höga krav! Det är inte det att jag inte sett andra snygga byxdressar under mitt sökande för det har jag verkligen, men jag har inte sett den perfekta. Det blir nog till att jag får sy en själv snart. Måste bara får ork, lust och tid!


Jag har en svart byxdress som likar den här fast den är lite pösigare


LisaSkoglund ♥


Få Fujifilm's fotobok GRATIS!



Just nu har Fujifilm ett erbjudande för alla bloggare. Om du gör reklam för fujifilm i din blogg får du en fotobok gratis värd 344kr. Jag tycker själv det här är en kanon grej och beställde faktiskt en fotobok förra veckan med mina studentbilder i. Det blir både personligt och enkelt på samma gång. Sedan är det så roligt att man kan välja om man vill ha bilden på en helsida eller ha flera små bilder tillsammans och sedan kunna lägga text till. Fint att ha i bokhyllan och perfekt att spara fina minnen i! Kommer nog inte orka göra vanliga fotoalbum i fortsättningen det är så bökigt att först framkalla och sedan sitta och klistra och klippa, det här är ett mycket bättre alternativ. http://www.fujidirekt.se/blogga/

LisaSkoglund

H&M beställning höst/vinter 2009


chiffong kjol 249kr, rosett skärp 79:50kr, Vitt linne 49:50kr, rosett diadem 39:50kr,
puder 49:50kr, lång tröja 129kr, svart linne 49:50kr, ögonbryns skugga 39:50kr, brosch/hårspänne 49:50kr

LisaSkoglund ♥


Monki höst/vinter 2009


rosettskärp 80kr, skor 500kr, lång tröja 400kr, svart ros brosch/hårspänne 40kr,
rosa oversize 180kr, plommon klänning 350kr, svart kappa 1000kr


Ja det ser ganska bra ut faktikst! Kappan och den långa stickade tröjan är ett måste, så även rosettskärpet. Sedan skorna har modellen jag söker men frågan är om jag inte vill ha dom fodrad, för jag skulle tippa på att den där inte är det. Vilket fall som helt skulle allt kunna få följa med mig. Synd att varken jag, min plånbok eller min garderob är i behov av allt! ;)

LisaSkoglund ♥


Shopping tisdag

Nu är jag hemkommen från birsta city efter en hel dag med sanna :) Det funkar verkligen inte att hon inte bor här, jag står inte ut att träffa henne så här sällan. Menmen jag får väl vara glad som får träffa henne ibland i alla fall! ;)

Turen i birsta resulterade i att jag hittade massor jag vill köpa men eftersom jag inte får min lön förrän på torsdag fick det bli lugna gatan för mig, men inte för sanna. Jag agerade personal shopper åt sanna så det rök till och med ner en kjol till tjejen! Hihi men nu ska jag inte låtsas som om att jag inte köpte någonting, lite småkraffs blev det allt.

 
Allt från monki
+ ett par svarta rosett örhängen från veromoda

LisaSkoglund ♥

Lunch dejt!

Snart ska jag träffa Sannis över en het lunch i birsta city! :) Det är inte så ofta man får träffa den tösen så jag är happyhappyhappy! Men innan lunchen ska jag hinna uträtta lite ärenden på banken. (vuxenpoäng till mig!)



LisaSkoglund ♥


Tredje gången gillt!

Detta är min tredje blogg jag startar, men förhoppningsvis blir det min sista och bästa. Min första blogg var här på blogg.se och där jag skrev flitigt varje dag från november 2006 till mars 2008. Min andra blogg jag hade var på devote.se som jag skrev i mer eller mindre (snarare mindre) från maj 2008 till juni 2009. Devote bloggen hade egentligen ganska bra förutsättningar eftersom min dåvarande klasskompis Amanda Berggren gjorde bloggen så fin med hennes bloggdesign men jag förstörde den med att aldrig skriva.

Den här bloggen har jag tänkt att blanda det postiva jag hade från mina två förra bloggar och göra den här bäst. Jag ska försöka uppdatera som min första blogg. Dock ska den här förhoppningsvis bli lite mer intressant med mindre privatliv och mer mode. Sedan ska jag defintivt ha en lika snygg bloggdesign som på min andra blogg som självklart ska göras av min kära vän Amanda Berggren!


moodboard på den kommande bloggdesignen..

LisaSkoglund ♥

RSS 2.0