Hon har greppat en sak! Strumpbyxor är för pussys!


Sedan är hennes frisyr en annan femma!


och att varenda känsla var på liv och jävla död

Då vare julafton då! I hela 5 minuter har detta spektakel varat, vi hoppas det blir mysigt! Dagen har gått ut på att ta det lugnt, det var min tanke iaf. Sedan sprack det ibland eftersom en 7åring och en 2åring var inblandad i aktiviterna. Det blev lite pepparkaksbak och filmtittande och till middag åt vi något så stämningsfullt som grekiska hamurgare. Måltiden andades sommar, men inte mig emot! Om det är något som saknas så skulle det vara suget i magen. Saknar det! Tänk om man kunde vara ett kid igen så här års. Ha den här känslan i magen som går att likna med kär, ha svårt att sova och att konsentration är en omöjlighet. Det ska kännas att man lever!

haad caa muudee - hard car murder


KULT

Kult förövrigt att jag sitter här när det är Glöggdisco i Sundsvall! KULT!
KULT ATT ALLA SOVER I STOCKHOLM! Inte alls kult!

(5st kult på sidan)

Rättelse: 6 st


Mangex51 x miljoner gånger!

Efter att ha trängts i bilen men paket och packning i några tiotal mil kom vi äntligen fram. Väl framme stuvades allt in i lägenheten och sen startade Skoglund-cirkusen. Bazze lät fest hos Mange gå på högvarv hela kvällen, Vincent har bjudit på snorgubbar, mumma och julskinka har ätits&druckits och sällskapsspel har spelats. Pappa har hunnit med en promenad till affären och jag har hunnit blivit utdömd av min bror två gånger redan. Första gången när jag sa att jag inte visste att ett tomtebloss kunde brinna underifrån och upp och andra gången när jag sa att jag hade så lite bacillskräck att jag kunde slicka på en toasitts för pengar, närmare bestämt 500kr. Förstår inte vart problemet sitter? lite kissstänkt? 500 kr? Jarå! Välkommen till Skoglund!


OKEY SETH!




Eloise, är vi mer än bara vänner? så visa vad du känner!

Gått i skolan, haft jobbmöte på Tant Anci&fröken Sara, gått en sväng på stan, ätit kina och myst med Tove och Amanda, diskat ett berg, hängt upp en hel klädhög, tvättat håret, städat igenom lägenheten, packat och försökt mig på skolarbete. Dagens göra! Det var precis lika jäktigt som det lät men att mysa med Tove och Amanda var dessutom lika mysigt som det lät. Godingarna! Nu är det sängen som gäller. Imorgon blir det skolan och sen en bilresa mot Stockholm! Det blir en gräsmattejul i år, men det gör ingenting. Ska bli skönt att slippa få tossingarna våta ett tag.


KRIGARE




Du hatar fantasier, du är bunden av logik

Jag är en sucker för romantiskafilmer. Jag är, jag är, jag är! Nästan så jag borde gå ett avvänjningsprogram för detta eller nått. Typ ett camp, ja ett läger. Filosofin bakom lägret skulle vara "Detta läger finns till för sånna som lever i en film. Till dom som tror att det börjar spelas fina-perfekta-låtar när drömkillen dyker upp. Till dom som tror att himlen öppnar sig och häller ut vatten så fort första kyssen inträffar. Till dom som tror att slutet gott allting gott finns på riktigt!" Men jag älskar luftslott, förnekelse är enkelt! Livet borde vara som i en film.


HON ÄR SNYGG OCH HON ÄR SNYGG




och jag har inte långt hår längre...


Joel Alme - The Queen's Corner

She was heaven when I met her
But she was hell when I came asking for more
I'd say my clothes just keeps me warmer than you babe
And I fell shaking on the floor

'Cause I've never met a girl like that
'Cause I've never loved a girl like that
Makes your life shine so bright and clear
But I wish i never held her dear
Never held her dear

I saw her eyes in burning water
I saw face turning streets alive
I couldn't see her as a stranger for nothing
But i can't hold her as a friend

Have you ever loved a girl like that?
Have you ever held a girl like that?
Makes your life shine so bright and clear
But you wish you never held her dear
Never held her dear


UNDERKLÄDES CRAVINGS!



Att släppa lös mig på VS vore det dummaste den personen i fråga skulle ha gjort på riktigt länge. Sprang in lite snabbt på Lindex idag när jag var och julhandlade. Det enda ord jag fick ur mig under vistelsen där inne var åh! Måste ta mig en repa med kortet där snarast.


You're an old slut on junk

Julklappar! Mmm det var dagens bestyr! Men det gíck ju smärtfritt, jag har ju butiken.. hehe! Nu är jag i Timrå och ska käka lite söndagsmiddag, mysigt! Helgen har annars bestått av vanligt helgsbestyr. Lite kina i soffan med soffan i fredags, först jobb och sedan julfest hos jonny igår med klassen. Aktiviteterna för kvällen var alcohol, lite mer alcohol, knäck, dans och spelet "med andra ord", lång promenad, årets första vurpa och snöslask. Tur att snön fixar det vita. För det är inte mycket i mitt liv som är vitt just nu. Framförallt inte veckorna. Förlåt levern! Soffan är ju dock vit iof, än så länge iaf. Väntar bara på att jag ska dra nån fetspillning i den. Det kommer, det kommer!


Avundas hon i mitten. Hon ser lycklig ut!




TO DO 2011 - uppföljning!

·          börja träna på gym och bli tight - skaffade ett 3 mån t-kort på Ego med S. men..

·          återuppta baletten - började igen i höstas men sen blev skolan för.. äh!

·          roa mig för mycket - jag är ju sällan pretto. VG

·          bli huslig - det kan jag se mig om i stjärnorna för at bli

·          plöjja igenom alla jordens fina filmer&serier - ser fortfarande bara romantiskt trams.

·          mer tid för äkta och fint mys - försöker hinna. borde bli bättre!

·          fika mera - nog kan jag spenderar cash på café-socker!

·          skaffa körkort - ohyes! finaly!

·          kunna köpa allt jag vill köpa - kommer jag aldrig kunna!!!

·          flytta till sundsvall - check!

·          umgås mera med dom fina - man kan alltid mera!

·          börja sy mer - har inte sytt en millimeter.

·          vara ledig i sommar, sooom ett litet as! - jorå, rätt så. godkänt!

·          roadtrip, tälta, campa, bada, må! - faaail!

·          picknick - big failer! inge picknickdejt i år heller.

·          kyssar i regn - inge film kyssar till lisa

·          festival(er) - P&L och GF

·          sommarfester - fest blev det! iaf så mycket levern accepterade

·          bli brun som bara faan - brun

·          plugga inköp och supply mangement - check!

·          besöka massa storstäder i och utanför sverige - stockholm, thailand, borlänge&oslo.


Omdöme:
Helt ok! Flög ju dock iväg lite väl i vissa punkter, fast man måste ju få faila lite. Men.. filmkyssar? Picknick? FILMKYSS MIG SÄGER JA! på en filt..


I want a perfect body, I want a perfect soul




Love Actually



Prime Minister:
Whenever I get gloomy with the state of the world, I think about the arrivals gate at Heathrow Airport. General opinion's starting to make out that we live in a world of hatred and greed, but I don't see that. It seems to me that love is everywhere. Often it's not particularly dignified or newsworthy, but it's always there – fathers and sons, mothers and daughters, husbands and wives, boyfriends, girlfriends, old friends. When the planes hit the Twin Towers, as far as I know none of the phone calls from the people on board were messages of hate or revenge – they were all messages of love. If you look for it, I've got a sneaky feeling you'll find that love actually is all around.


It's hard to take courage

Min första sovmorgon på tusen år. Så känns det i alla fall. Fast det betyder inte att jag sov länge, det betyder bara att jag fick göra vad jag ville den här morgonen. Jag tände ljus och la mig i sängen igen. Riktigt fint faktiskt. Känner mig lugn dessutom, också första gången på tusen år. Hur hinner folk med sig egentligen? Jag hinner aldrig någonting. Speciellt inte på vintern. Julfeeling det har jag inte för fem öre. Glömmer dessutom att tända advetnljusstaken hela tiden. NU fem dagar försent tände jag tredjeadvent för första gången. Julstjärnarn glöder iaf, förklaringen till det är väl för att jag inte hinner släcka den.


Grattis Hanne!




And when I realize that nothing with me is honestly




And I'm nobody, I'm not done

Mina fötter pulserar, kan vara för att jag har stått på dom från 6-20! Jag har jobbat alltså, jävlar vad det har jobbats. Tiger of Sweden har än en gång inventerat och dessutom har vi spenderat 700spänn på Waynes. Snyggt det! Resten av kvällen.. ja det ska ni skita i!


en liten tushie!




I don't think you're the smartest girl on the block

Skrev tenta imorse. Vet inte hur det gick, vi får se helt enkelt! Annars då, har städat på jobbet. Så skulle man kunna beskriva eftermiddagens syssla. Vi ska ha inventerings-helvete imorgon. Ni hör kanske på min ton (skrivton) att det inte är något jag ser fram emot. Börjar sex dessutom, på min ledig dag. Inte så ledig längre med andra ord..




Look for the girl in a red hat



Claire: You want to be really great? Then have the courage to fail big and stick around. Make them wonder why you're still smiling. That's true greatness to me.


Dygnade igår!

Men var inte dyng! Gick upp fyra igår morse, la mig fem imorse och gick sedan upp och jobbade 10 imorse. Låter det rimligt? Inte särskilt. Men kul hade jag på det dygnet.

På dagen var jag tur och retur till Stockholm för att taffsa på Tigers vårkollekton för 2012, stört snygg! Sedan kom jag hem till plask i plask vädret slängde på mig nya kläder och började taggade till för Veronica Maggio med hanne, linnea och jossan. Mötte upp tove och hennes friends och gick sedan på Avvan.

VM levereade fast härnösandsmaffian levererade bättre tillsammans med Men-Cock. Det blev skrattfest och drygafton. Av de fyra möjliga ställena vi besökte igår stängde vi 2, det kallas ihärdighet. Aveny - rymde efter VM, Invito - tribblade bort oss med entre biljetter till allstar för att bli av med oss, Allstar - dansade arslet av oss, sen rymde vi och Kebab city - we close the mother fucking place down for real. Mmm myst hängde där gjorde vi visst.

Idag har jag jobbat. Inte allt för jobbigt faktiskt, det gick över förväntan. Lite svid i ögonen bara som still is going strong. Borde verkligen sova men jag hinner inte. Tenta-jävel på måndag.





I've been a fool a lifetime






Excel IT

Äntligen är monstertentorna klara, skrev dom igår. Nu återstår troligtivis bara en omtenta på skiten. För att fira och sörja drack vi lite öl hos mig. Det blev den vanliga uppslutningen - tove, maggie, jonny, jonte och olof. Inga konstigheter med andra ord. Krigarna i klassen - sofie då som var lite tröttis.

Blev dock ingen rast och ingen vila! Redan idag började en ny kurs, Excel IT. Därav att jag sitter här och knappar på skoltid. Farligt med dator! Sedan verkar mitt privat-privatliv vara obefinntligt så jag multitaskar.

Konstaterade nyss att det är jul inte nästa vecka utan nästa vecka. Sick, fucking sick! Vi kör en favorit i repris och skiter i julen tycker jag!





Vänner - Moncia och Chandler vol.1

Monica: Gary and Phoebe think they're a hotter couple than we are!

Chandler: Oh. So?

Monica: So we've gotta go upstairs and have a lot of sex and prove them wrong.

Chandler: Honey, you've got to stop this competitive thing. Just to beat some other couple you want me to go upstairs and have sex with you over and over and over and... I'm saying no to this why? Get your coat!




Bildens utstrålning: Jag tror dom brukar lebba!




Heal the scars from off my back

Logistik matten är monster svår eller så är jag jätte dum. (Observera föregående mening, två fantasy fenomen i samma mening. Eller tre om vi ska önsketänka och lägga till logistik.) 

Har haft pluggstuga här igen! Fast vi åt mest max och karra. Pratade massa oviktigt, viktigt och glömde tenta i några halvtimmar. Vi smattrade iaf till dom sista instuderingsfrågorna samt började förhöra varandra. "Vad är logistik?" ..vad är logistik?


RSS 2.0