Om jag kunde köpa tid





Naket och strumpor?



Det här var ingen bra ide känner jag personligen. Vision bakom bilden kan inte vara någon annan än, "Hur gör vi den här killen så osexig som möjligt? få männsikor gillar briefs, vi kör! Vad går man igång minst på, Strumpor? JA! Tubsockar?! MEN JA!!"

Men faktum är ju att andra bilden är rätt äcker. Fast och andra sidan ser man inte sockerna där och tönt-strip-luggen är ner kammad. Reklambilden går från oklarthet till halvklarthet.


for all my life I've been waiting, for something lasting

Somnade visst rätt ovaggat igår. Vaknade 08:53 med en dator och en tallrik i sängen, dessutom hade jag fortfarande på mig gårdagens tröja. Ojdå! Kom en liten aning sent till skolan med andra ord eftersom jag börjar nio. Det var no go av mig. Annars har jag hållt ett assugit tal för klassen varför min hobby(?) är att göra collage, jobbat litte och kom nyss från Olof. Har kikat på lite fotboll(?) och sånt. Nu ligger jag i sängen och äter citronmarängpaj. Har som plan att käka upp lite kilon jag lyckas tappat. Jag vill ha mina brön och rumpa tillbaka. Tack på förhand!


You can get addicted to a certain kind of sadness







TWIN PEAKS




Jag har sett en säsong av Twin Peak nu. Helt ok faktiskt, rätt mysig och väldigt mycket fina kläder. Men jag måste erkänna att jag inte började titta på serien i något annat syfte än "vem fan är Audrey?!". Det var nämligen en jeansdesigner på Tigers HQ som hade fått en hang up att jag var lik henne och kallade mig för Audrey istället för Lisa hela tiden.Alternativt Betty Boop. Okej tänker jag! 300 ggr bättre än att bli kallad Amanda Fondell. Spyle det nämligen!


KINGS OF LEON - Pick up truck

Walk You Home To See, Where Your Livin' Around, And I Know This Place
Pour Yourself On Me, And You Know I'm The One, That You Won't Forget

And In Your Denim Eyes, I See Something's Awry, And I See You're Weak
When He Comes Around, See Your Fixin' To Shine, And My Face Won't Speak

Hate To Be So Emotional
I Didn't Aim To Get Physical
But When He Pulled In And Revved It Up
I Said, 'you Call That A Pick Up Truck?'
And In The Moonlight I Throwed Him Down
Kickin' Screamin' & Rolling Around
A Little Piece Of A Bloody Tooth
Just So You Know I Was Thinking Of You
Just So You Know Ohhhhh

Tremblen' Misery, And As Cold As A Hole
I Hug Your Bones And Skin, Cracklin' Woods Gone White, And My Eyes Swoll Up Now
I Can See The Light

Hate To Be So Emotional
I Didn't Aim To Get Physical
But When He Pulled In And Revved It Up
I Said, 'you Call That A Pick Up Truck?'
And In The Moonlight I Throwed Him Down
Kickin' Screamin' & Rolling Around
A Little Piece Of A Bloody Tooth
Just So You Know I Was Thinking Of You
Just So You Know Ohhhhh


Så ni har kollen på bollen tänkte jag

Idag började en ny kurs i skolan, idag tog jag en prommis runt sidsjön med lilla klassen, idag köpte jag tulpaner, idag myste jag med mamma, idag bakade jag en citronmarängpaj.

Igår sov jag ut, igår byggde jag om lite i butiken, igår var jag hembjuden på middag hos Maggie, igår gjorde jag lägenheten vårig, igår åt jag mitt sista mål mat halv tre på natten, alltså idag.




EN RIKTIG RACKABAJSARE!




SÖNNSVALL

På en vecka har det hänt mycket, i'm back! Back in my hometown. Stockholm i all ära men Norrland kan faktiskt leverera dom också. Sista dagarna i 08 distriktet var intensiva och gick supermega fort. Om man sak dra en snabb resume av Tiger huvudkontor eller tiden i huvudtaget skulle det bli: ordet kontenta, få sovtimmar, mycket shopping, orderläggning, dejtsnack, mycketmycket arbete, pasta och Harry Potter. Vilket har resulterat i att jag numera överkonsumerar ordet kontenta, är dödstrött på kvällarna, har köpstop, skulle kunna lägga Tiger orderar i sömnen, vill seriöst träffa någon, springer i ett hamsterhjul, har inga planera att åka till Italien och kommer på mig själv tyst viska "Ahlohomora" när jag ska låsa upp dörren.

Sundsvall då, det är fantastiskt. Min lägenhet är fantastisk, klassen är bäst, jobbet är bäst (du också hanne) och stan är bara mysig. Skönt att vara hemma med andra ord. Men jag känner på mig att jag snart kommer sakna hetluften i storstaden.


FRANTIC SUNDAY - I'm your volunteer




My cup of tea





Soon and very soon we are going to see the king..

HALLELUJAH! (jag sjöng i kyrkokören när jag var barn) Det jag ville säga med rubriken är det snart är slut på rapport. Rapportfan ska försvinna ur mitt liv. Hörs HEJ, med rapporten! Hej-jävla-då! och blabla. Jag har belönat mig själv hela resans gång med min medicin, kläder. Dyrt med rapport. Imoegon ska rapporten fiska in en klocka. Jag säger det igen. Dyrt med rapport.


Frågar henne röker du, för baby du är smoking!




Oh it’s healing bang bang bang




Rapportfan!

Motherfucker vad jag är döle rapportfan. Jag var det igår, kommer vara det ett par dagar framöver. Dagens enda braiga var lunchen. Förvisso bara en ynka grillkrov med cola men att förtära den i solsken på en mur gjorde den nästan till en entrecot. Fick utserverings feelings och lite fjärillar i magen. På mig hade jag dessutom min nya skinnjacka. Ljuva livet kommer verkligen fram ibland och man blir lite sanssad för några sekunder. Annars är jag inte rolig brud nu. Låt mig va eller låt mig. Förslagsvis är jag lite otrevlig med dig om du inte följer de två goda råden innan. Skrika bör man annars dör man.


Tell me with a note


När jag var som mest förtvivlad och minst anade det hittade jag det, ett kärleksbrev! Det är veckor gamalt, men det spelar ingen roll. Jag är lika glad (som ni ser). Jag är verkligen en tjej. Smälter som som smör i solsken för lite smicker och ömhet. Thank you lover! Nu ska jag fan köra fult ös medvetslös med rapportfan (det är rapportens nya namn) så jag kan komma hem.

ps jaaa min glugg blir bara större och större (och tänderna säkert gulare och gulare)


Tar det piano med Vincent


Dem andra är ute och leker och grejar så jag och vinciprinsi myser i soffan. Förut idag la jag en fällande dom över johans garderob och klädde på han dags outfit så nu är han tok fräsh. Avslutade alltihopa med att råka kalla han pappa. Jämställt och bra tycker jag. Rollerna kändes ju omvända när jag la fram kläder. Vem är 14 år äldre vem egentligen?


Jag kan rida också!




Vi låter pengarna bah rulla!

Klart och betatt! Nu är brother in blood färdig ekiperad, tyyyp iaf. Två slitiga datum på stan sen vare fixat. PS'n myself har gjort sin insatts än en gång. Om det är någoting jag är jävligt effektiv på så är det att handla kläder och komihåg plats och pris. Vilken jävla egenskap alltså. Men tur iofs, jag läser ju till Inköpare. Fyndigt!

Kvällen har spenderas i soffan med ett öga på tvn och ett öga på rapporten. Det var ju mellofinal, giiick ju inte att missa (har inte sett ett avsnitt innan). Igår förutom allt shoppande (och själcklart jobbande innan) var jag även på dejt, med bror. Vi åt på resturang och gick på bio, alla tiders! Men badbadbad för rapporten!


You are now watching the throne




Eftersom det är brudarnas dag..

Så köpte jag en jacka och ett par jeans till mig. he..he..! Var det inte kul? Nää kanske inte. Det tyckte inte min plånbok heller! Men glad är jag för det iaf. Tillskott är alltid tillskott barn som kilon (säger jag med nytuggad pizza i magen)(tur iofs att det är pizza där och inte barn.. he-he!) Jävligt drygt inlägg det här blev alltså, förlåt! klart slut kom!

men grattis som sagt, grattis brudar!


Som en Islandshäst




Ni kan tacka Tvångstanke vakten!

Överlyssna samtal. Det har alltid varit himla spännande. Kvittar om det är Carola som pratar med gud, bruden från småskolan som bråkar med sin mamma över telefon eller mr random som sextalkar med sin "flickvän" lite sent på en fredag. Jag lyssnar, jag engagerar mig.. i tystnad. Men ibland, som idag. Jag bara hade lust att ställa mig up och skrika "CUT!" bryta mig mellan dom och bara total crusha. "Så här är det kidz! Lifes goes on, face it! Lyssna på veteran-lisa ni kan in-te skriva så där i ett sms du ska leva ett x antal år till och träffa bruden ett x antal gånger till". Två sextonåringa brudar hade kommit lite i luven med sin såkallade bästakompis och hade world war 3 på en 3,5 tum skärm.

Undra egentligen vad som håller en tillbaka sånna stunder. Tyngdlagen? Kanske tvångstanke vakten? Han som håller än tillbaka när man bara vill ställa sig upp och skrika i en biosalong när alla sitter som fastklistrade i stolarna med blicken fryst på skrämen, han som får dig att inte slänga ut ett spädbarn utanför räcket när du står på en balkongen och den har ett utav sina utbrått, han som får dig att krampa tag i nycklar och mobil när du går på en bro för att du får ett "infall" att kasta macka med skiten, han som intalar dig mentalt att det är en dålig ide att smek den okända söta bakdel på krogen eller han som får dig att inse att det är äckligt att peta i näsan synligt på ett fik. TACK TVÅNGSTANKE VAKTEN!


VECKANS BABE!: Lisa "blubb blubb" Skoglund




vackra människor är inte dem lyckligaste





REMEBER ME


Receptionist: You know you can’t smoke in here.
Tyler: Why – Why do you have an ashtray?
Receptionist: It’s a bowl, it completes the room.
Tyler: This is a bowl? Hum I’m sorry.
Janine: Tyler!
Tyler: Guess it was just here to tease me


I feel the need.. The need for speed!

Det är sjukt, snart är ja hemma i lilla Sundsvall igen, G A L E T. Om jag kunde köpa tid skulle jag köpa en månad i runda svängar. Dels på grund av rapporten med dels på grund av kontoret. Jag-vill-ju-jobba-med-kläder-jag-vill-inte-plugga-plugga-plugga-uhäää! Den här veckan har jag hoppat ner en våning, det betyder designvåningen, det betyder himmelriket. Har varit med på provning, granskat kläder och tvättat prover. Jag gillar golvet, jag gillar att fysiskt greppa kläderna, taffsa och klämma! Och dom som är där, några borde man ju klassa som kändisar fö-fan. Jag springer dagligen omkring i deras verk, säljer det och lever det. Fast endå känns det så realistiskt när dom står där och ler nere på jorden - på riktigt, sitter där och ritar samtidgt som dom frågor om åsikt. Jag okej det är inte mr president av usa men iaf mer eller mindre orsaken till att jag har ett jobb och inte går naken eller odressad. Kändisar!


Gissa kändisen!

Som det framgick i inlägget innan så är kidzen på hemmaplan igen efter en veckas semester i Norrland. Vänta, måste förtydliga. Basse och Vincent hade sportlov förra vecan, vilket gav mig ensamlov här i Stockholm. Under tiden har mamma gjort det hon gör bäst, som hon vill. Vincent ser ut som Ted Gärdestad, Vincent fick en hello kitty leksak idag till hamburgaren. Han har alltså hår ner till axlarna och lugg. Motherfucker! Kan inte titta på pojken utan att skratta lite.


Pick and choose! självförtroende eller självkänsla?




My name is Geraldine, I'm your social worker vol.2

Jag har verkligen ingen skam i kroppen när det kommer till vissa grejor. Skäms aldrig och tycker alla ska ta saker lika lätt som jag. Vi tar det här med att dricka ur någon annans glas, äta något som legat på marken, låna.. ja inte vet jag någons tandborste helt enkelt. I do it, no doubt about it! Idag gick jag omkring med en fullproppad timråkasse, hockeyklubba i handen och en vit hjälm med vesir fastspänd på huvudet. Jag gick på T-centralen, jag åt på mcdonalds, jag åkte tunnelbana, jag gick hem från thorildsplan. Jag var klädd sådär. Samtidigt gick basse och skrek "lisa, lisa du har inte varit med i tv-pucken". Och det har jag ju förvisso inte heller. Men jag vill se dom neka mig efter här uppvisingen. Jag kanske inte gillar Timrå, men inte fan skäms jag.





THE VACCINES - Wetsuit




Veckans bubblare: Cookie pops!

Provade på något nytt och inovativt (trodde jag, i google historiken har det funnits på tapeten sedan 2010. Soo last (last-last) year av mig) i veckan, kaka på pinne. Kändes som en fräsh vårvind visuellt men ack så.. äckligt. Lika mäktig som gud och hade samma må-illa-faktor som en grogg. Jag har testat i alla fall som ett barn skulle sagt efter ett knippe spenat.


This is a copycat, say hey! HEY LISA!




Jag-och-katten*-är-så-jävla-produktiv-på-lördagar!

Det blir aldrig som man tänkt sig, det anser verkligen jag. Så varför har jag då har vikt hela dagen åt teorier? Det är en riktig funderar. Har läst massa strunt ur boken Modern logistik och pretty mutch copycata det till min rapport. Bra Lisa? Bra Lisa!

*En metafor på samma sätt som hästen är i Tove Holms historier "the story about feeding the horse". Ikväll är katten endast medverkande, alltså utan själva matandet!


OBS: fatansiprodukt! (ja? produkt!)




SKÅL! Välkommen plugghelg!

Var nyss och drack en öl nere på byn. Firade att kåmpisen hade fått nytt jobb. Jag skålade väl in plugghelgen eller nått antar jag. Dom kommade dagarna kommer bli dödens. Fy-jävla-fan vad trist det kommer bli. Rapporten kommer stå mig upp till halsen (det gör den redan) och jag kommer nog se mer nöje i att städa. Varesgod bror, varsegod!


RSS 2.0