THE REAL DEAL!


Jag är superwomen, jag är superwomen, jag är superwomen!

S U P E R W O M A N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


























eller?!

Svar: NOT!


Mision med övning: Lyckas bli peppad inför tenta

Utförandet: Det började bra. Men precis som midsommarblommorna, det vissna.

Slutsats: Friskt vågat, inget vunnet.

Alternativa slutsats: PLUGGA FÖ-FAN!


Skavsår på höfterna

Nagellacket har torkat men byxorna har inte töjjt sig en millimeter. Så kvällen kommer troligtvis sluta med som rubriken lyder "skavsår på höfterna". Men jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag gör allt för konsten! Byxorna är silvriga för fan! Bring the fucking skavsår ON!




So dance while you still have feet

Det är lördag och cashet har rullat in, jag tror det blir en bra kväll. Den ska dessutom spenderas med två superfina, Sophie med p och Alex som i Alexandra Johansson. OH! How lovely! Väntar bara på tassarna ska torka, att jeansen ska töjja sig lite och att klockan ska bli 8.

Tidigare idag var släkten och familjen här på fika. Kändes nästan trängre här då än när jag hade tentafesten för några månader sedan, sjukt.





Come on baby spill your guts!!



But one good night don't really change a thing





TK kr/år = D/Q x S + Q/2 x C x rl OK?

Har haft pluggstuga här ikväll med Tove, Sofie, Olof och Jonte. Upphetsande va? Inte särskilt. Men nyttigt, Lasse dribblar ju bort än osportsligt på lektionerna. Hoppas jag har fått lite klarhet ikväll i alla fall. Fast en egen åsikt, det är en sjuk jävel som har kommit på logistikens matte.

Vi avslutade kvällen med "Fråga Olle dokumentären", en besvikelse denna vecka faktiskt. Men hur som bra mycket mer stimulerande än logistikmatten. Chocking?




My hips they lie 'cause in reality I'm shy, shy, shy




Dark room honey, i follow you

Middag med varmrätt, efterrätt och red red wiiiine bjöd klassiarna på igår. Vilka gullisar! Åh, så fint det var! Framförallt med vin... killinig fucking liv jag har nu. Vill inte ens prata om det, nä vi låter det pasera. Kommer igen med det när jag börjar känna mig tillräcklig igen.

Började denna dag med en stadig grund för att försöka rädda upp situationen, donken frukost. Aldrig ätit det faktiskt så blev tvungen att testa lite allt möjligt. helt ok. Resterande tid idag har jag gjort instuderingsfrågor. Spännande... Lär ju ska fortsätta med det snart dessutom. pyttsan!


Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi

Snart ska jag springa över till Sofie med F. Vet inte alls vad som är på gång faktiskt, ska bli spännande! Det enda jag vet är att jag ska vara hungrig när jag kommer. Praktiskt, för jag orkar inte laga nått. Håhå, vad födelsedagskåt jag är alltså! Surprises, upptåg och hysch-hysch! Allt sånt gör mig så lyrisk och exalterad. I be back later on med vad aktiviteten gick ut på!


JOEL ALME I HEART YOU

"if you found someone good that stays when all other leave, that care for you, that fight for you. you better stay with someone how is that straight with you. if you got someone, got sombody wating how always put her heart in you better give her one more day in your life"


My masterpiece

En sak som verkligen är fint med att komma hem till sundsvall.. Min lägenhet, mitt lilla dockhus. Tack och lov att det är mitt, tack och lov at jag inte har en pojke som har styrt allt i en helt annan riktning! Fast det vore ju trevligt att dela det med någon, dela allt med någon. Men som sagt, min lägenhet, min min bara min!

Har Lisa julpyntat? Svar: ja!
Var det inte lite tidigt? Svar: kanske..

   
  
  
  
(ha överseende med bilderna, är varken fotograf eller äger en kamera numera)


fyra dagar, tio burgare

Hey boy! Har varit i Oslo och vänt. Fint där faktiskt, riktigt fint! Skulle kunna ha stannat där. Men jag har ju min skola och min lägenhet här, två högt prioriterade saker. Sen finns det ju miljoner saker till att älska här i sundsvall, sunkan, svallet - you name it! Väldigt tacksam vilket fall att ha fått fira födelsedagshelgen med vackra kollektivet-Oslo och minst lika vackra Sanna.

Det blev en helg med..
studiebesök med lol-klassen på sca transforest, försenat tåg, arlanda middag, en sväng av flygskräck?, flygplansvin (som chillpill), försenat plan, bullerbyn feelings, sängmys under himmelsängen, loppis springande, sconesbuffe med vin på de, bål ur kastrull, fetfetförfest, svettig dans på revolver, sängmys som sagt, breaking dawn med norsk text, soffmys you know, säng.. ja du vet, födelsedagsfika, födelsedagsshopping, gåshud, flyg (försent såklart), tåg (...för tidigt!?), paketöppning och ja nu. peace!

Som ni ser har jag fyllt år, 21 bast! joråsatt joråsatt!

förutom allt detta har jag hunnit med massa burgare också. vi räknar!

1 mcfeast chilli - fredag
2 cheeseburgare - lördag
1 chesseburgare - söndag
4 chesseburgare - söndag
1 chesse bacon burgare - måndag
1 chesseburgare - måndag

totalt = 10 burgare på fyra dagar

om vi snitar, 2,5 burgare om dagen. många kossor det! eeeh, det var allt för idag!


a ship to be sunk, life is not a race

Skolkade förmiddagen idag och planerar att komma till skolan lagomt till lunch. Behövde det! Har snöat in mig totalt på the kooks nya skiva junk of the heart. Fantastisk! Första gångerna jag lyssnade på den tyckte jag den var trist (som vanligt, borde lära mig) och hade för låg gitarr och för lite rock. Men nää,  Luke Pritchard kan verkligen sin sak. Precis vad jag behövde just nu.




did I send love?




vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet

Har haft en easy helg. Lite findrickande, fotbollstittande?, jobb, mysmiddag, film, jobb och sedan ett avslut i timrå för farsdagsmiddag, så såg schemat ut. Nu sitter jag här och försöker få mig själv att städa lägenheten. Det är egentligen inte så mycket, men problem verkar jag ha att få det gjort i alla fall. Imorgon är det skola igen, fint! I övrigt är jag rätt sentimental. Gillar min fantasi och mina luftslott men "mitt bittra jag" eller snarare realistiska sida skakar ständigt om mig. Jag självplågar kanske mig själv eller är jag bara brutalt insiktsfull. either way.. äh!


slow it down, go easy on me

Sådär, jag kröp till korset igen. Varför? Vet inte. Gillar inte att göra folk besvikna tror jag. Ni har ju utan egentligen anledning gått in här dag ut och dag in i ett halvår. Då kan ju jag gått och väl klinka ner några rader som tack eller nått. Visa min uppskattning till er. Eller nä, snarare chocka er tror jag. Ni har ju bettet er ganska monotont. Ni förväntar er ju inte att få läsa något egentligen. Det är ett beroende eller en tvångstanke. Belive me, been there, done that, DOING IT! Men en dag kanske vi alla skaffar ett liv och börjar behave'a. Tvivlar, men hoppas!


i'm your shorty




Quitter..

..det är jag ju verkligen inte, jag är en otroligt ihärdig människa. Nästan lite intensiv. Men ibland så slänger även jag in handduken. Fast ge mig lite tid jag brukar ofta plocka upp den igen, don't give up on me darlings.

Loggade in här nu nyss för några minuters sedan och tänkte "Går någon in här fortfarande?" Min förmodan var nej, men ack så fel jag hade. Minst tio små "någon" om dagen går in för att lookie lookie. aaahw, nästan lite rörande! Lilla, lilla ointressanta jag.

Dom här tio människorna fick mig vilket fall att skriva ikväll. Topic, det har jag inte. Ni tog mig på sängen. Har ingenting att säga, har massor att säga. Jag kavlar upp kavajärmarna och börjar.

Det kom en sommar, den var fin, den var ful, mest ful faktiskt. Den var lite varm, den var rätt kall, mest kall faktiskt. Peace&love var höjdpunkten, GF var okej, nä det sög faktiskt. Jag förstörde det vita vinet, förstörde min lever och spydde mest hela tiden. Jag jobbade lite, gjorde ingenting i övrigt, men hade roligt ibland. Sommaren 2011, lekte livet? Svaret är nej, nej, nej!

Men det är ett avslutat kapitel. Nu är det är ju nästan vinter, vintrar är mer min tid tror jag. Men sen är jag ju ett november-kid dessutom, i live for the presents.

Känner dock att den här bloggen inte känner mig längre. Jag gör en statusuppdatering.
Lisa Skoglund, snart 21 år, bor ensam i en etta på 35 kvm i Sundsvall på storgatan. Äger ett shackrutigt hall- och köksgolv och har i övrigt inrett lägenheten nästan lite för fint om jag ska skryta. Har lagt ner en hel förmögenhet på prylar nu på slutet och suktar efter kläder (dom kvinnliga hormoner skriker verkligen). Börjat lägga ner tid på något jag redan lagt 13 år på, dvs har börjat dansa balett igen. Klippte mig nyss. Blev en kortkort mörk franskpage. Det var på tiden! Matchar lägenheten framförallt. Pluggar gör jag också numera, dötrivs. Fixade första tentan, brilljerade faktiskt om jag ska skryta igen. Jobbar lite fortfarande, cash is king och mitt jobb är ju dessutom så fint. Det var lite av mycket, men det får duga

Hur kan man inte älskart? jag älsklart! Det är än en gång bevisatt att min ihärdighet har segrat. Ska bara komma ihåg det när jag har mens eller allmänt off och sjukt bitter. Jag mår bra egentligen. Lägg ner pickdollen och ställ dig upp. 1, 2, 3 - Intervation inte 1, 2, 3 - skjut mig.

Låt oss säga "hej lisa, välkommen tillbaka lisa"


RSS 2.0