your brother is the pretty one

sitter hos sanna och väntar på att hon ska bli klar med disken. sedan ska vi inse hur fint livet är.väl bara ta och. tog en lunch med alex idag på ch sen har jag suttit med sannax2 i solen och ätit glass. min första mjukglass för i år faktiskt. ikväll är ett blankt papper men vi ska nog se till att göra det till nå fab. sedan seeeeenare ikväll kommer.... min sockertopp! ska försöka se till så jag har vett att vinka na välkommen.


du vet sjunga är inte min grej, men jag är ett jäkla kap




rökte för mycket, och sänkte en 7, 8 Pripps

har varit på en givande kurs idag. nej, det har jag inte, jag ljög. hade riskettan i tre timmar, mmmmh! hamnade i en nykteristgrupp som satt och sa ush, fy och skammligt så fort alkohol kom upp på tal. kände mig rätt smutsig däremellan utalanden. men undantag från när han jag hamnade i diskussionsgrupp med öppnade sin mun. han rökte på och tyckte det var ok och åka med rattfyllerister men att prata i telefon i headset när man kör bil - NEJ, det går inte! 


ett liv med låga krav är som sommar utan sol




ljuset i två andra ögon, värmen från en hand, i hand




we do it oldschool

har haft lite myskväll med mina timråfriends fia&jossan, tokgreat. lite skitsnack, lite updates och som sagt mys. innan dom kom och sällskapade åkte jag faktiskt på att jobba. sedan har jag gjort massa massa ärenden där ibland varit på banken två gånger. har nämligen en liten crush på en lägenhet och en stor crash på lägenhetens köksgolv, schackrutigt! håhå vad jag vill köpa den där jävla lägenheten. guuuuuuuld det skulle det vara!


du är jättefin, men du har ett dött djur på huvudet




ingenting är som det ska, likadant från dag till dag.

har varit lite frilufsmänniska idag och följde med bror ut och fiska. men jag satt mest med en filt runt axlarna och försökte fånga dom solstrålar som fanns och åt lite bulla. efteråt blev det ett besök på krovis, jättebra beslut tycker jag. vet inte rikigt vad mitt träningskort och min lår tycker om detta dock men dom har inte så mycket att säga till om.


truestory




see how they run, see how they try

har legat i sängen och tittat på oth hela dagen och kvällen. om man ska bortse från dom två timmar jag fick stå på jobbet och vänta att nån buss kunde ta mig hem och timmen jag låg och sov i en solstol när jag väl kom hem. solade till mig en bikinikant ;) fruktansvärt göralös dag helt enkelt, precis i min smak! grillat fick jag dessutom för första gången iår, inte en dag försent.


okejdå!




share some thoughts for all the pretty people

man mår som man förtjänar. varesgod lisa, du fick precis vad du önskade dig. jag måste verkligen börja vara försiktig med vad jag önskar mig. igår önskade jag mig något så dumt som att bli jättefull, det blev jag. var nog varken nöjd igår eller idag, ingen win-win situation direkt. men jaja, några snedsteg får man kanske räkna med efter fyra shotar. tur dom bara var lätta vrickningar istället för brytna vrister om man nu ska hypotesera med verkliga snedsteg.


I'll give you something you never knew you'd feel

lugn kväll, huh! hann inte mer än komma hem från körning, sen var kidsen tillbaka igen. det var tänkt dom skulle sova hos mormor, men nu blir det fullt ös medvetslös här istället. oh well, det hade nog med närmare eftertanke varit lugnare för mitt hjärta om jag anslöt till sannas knytis. men det är lätt att vara efterklok. tur jag inte är så gammal och dom inte varit här så länge. handduken är långt ifrån inkastad. ett, två, ett, två! fram med chirren dirren och på med lekfacet, filmen få helt enkelt vänta. ikväll är jag en superfaster it's time för sällskapspel. hörde jag bingo?


ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka




you see it, you want it

idag har det varit en solig dag så jag invigde min bikini jag köpte igår. sedan har sara hjälpt mig knåpa ihop mitt personligabrev till skolan. blev faktiskt lyckat, svårt att stå emot hoppas jag. det är dessutom nästan helt klart så nu slipper jag ha ångest över det längre, överbra! ikväll blir det eazybrezy med chips och film. men först tänkt ja slå en signal och höra statusen på the beloved people. sen täntkte jag ta en tur med bilen, så stanna för guds skull inne!


threat




knockout

har lekt leken knockout i en timme. inte hört tals som den? den är enkel. brottas tills du får andnöd och svimmar av pga utmattning. varje gång jag gjorde en knockout höll jag fast basse eller vinne i 10 sek sedan blev det pussattack. inte så populärt! blev klöst tills jag släppte taget, men äh lite rivsår har man ju sällan dött av. varje gång dom gjorde en knockout putta dom mig ur sängen. jag var verkligen inte populär med andra ord. tur killarna bara är kids så man slipper ta illa upp. nu ska dom små lammen sova. fruktansvärt tidigt för att vara dom, för att vara skoglund framförallt. och jag, ja slapp brittsen. men jag drog forfarande en nitlott. mamma ska sova i min säng. mamma snarkar. så med andra ord kommer jag inte sova i natt. mamma hon lär dock sova finnemang. tur i'm a giver och framförallt tur att min säng är 1,80cm.


oh, men don't notice what they got

har haft fantastiskt stimulerande kunder idag, eller inte. men min middag var fin, pizza. försöker flörta med mamma om att ta en tur med bilen, men hon snarkar mest till svar. ikväll lär det bli hela havet stormar. my brother med familj kommer på besök över helgen. det är oftast inte easybrezy. fram med wii -spelet till kidsen och ta mitt pick och pack och flytta in till gästrummet på brittsen. eller är det någon som vill ha en inneboende den här helgen? inte, nä tänkte väl det.


hey hot stuff!




I'll squeeze and unfold ya

findag, toppendag även fast det är kallt och regningt, det spelar ingen roll. hade planerat att skriva klart mitt personligabrev ikväll, det gjorde jag inte. hade också planerat att pyssla om mig själv ordentligt, det gjorde jag inte. pissigt nog tog min bikini jag tänkte köpa slut framför näsan på mig. men jaja det gör ingeningenting, chingeling!


hoping for the best but expecting the worst




du är större än du tror

har varvat mellan att titta på oth, letat lägenheter och trixat med skolansökan under kvällen. hade tänkt att hunnit med att göra fas helveterna inför körkortsteorin också men det sket sig totalt. körde iaf nästan 1,5h stadskörning idag med daddy, alltid något. men nu skare krypas ner i sängen eller ska röjja upp inne på rummet before that! chingeling!


we like this




you said your life needed something special



everywhere you go, perfection

bachelorett, vilken program. men jag erkänner, jag älskar det. fast det är ju verkligen helt omöjligt att hitta kärleken sådär. fattar inte varför folk inte ger upp, ingen har ju lyckas genom sånt där. och inte blir det lättare när bruden har svin1 och svin2 som favortier. snart har hon väl tagit fort alla finingar också blir resten av guysen d-kändisar precis som dom alltid önskat.

lat idag, trött idag har planerar att lägga mig tidigt eller i alla fall krypa ner i sängen och titta på one tree hill. och tidigt då borde jag ju egentligen som senaste mena nu, egentligen innan. choppchopp dags att skrida om till en nightgown och borsta gaddarna. sovsött, puss!


little darling, it feels like years since it's been here




tired and underprepared




fredag, lördag, söndag

det blir ofta den resumen. i fredags körde jag skitdåligt på körskolan, bangade träningen, och gick en stanrunda med sophie. på kvällen blev det filmen water for elephants på bio med jossan. mådde dåligt hela filmen igenom för dom slog den fina elfanten. efter bion var det tänkt vi skulle åka hem och sova men vi droppa ju självklart ner på stan för invito, svensson, stads och memento, fin självdisiplin. blev lite max till nattis och sömn i min egen säng, lovely. 

igår var heller inte självdisiplinen på topp. jag, sophie och therese skulle mysa. men det slutade med att jag och sophie satt oss och börja sippa vin på innergården klockan fyra och therese anslöt oss senare vid åtta och vi beställde in mat. satt sammanlagt på innergården i 6 timmar, jättesnyggt! efter innergården blev det självklart ett varv ner på stan. men vill nog endå kalla kvällen en myskväll.

idag har jag jobbat, varit bitter över att jag jobbar men helt enkelt jobbat iaf. fick lite trevliga sällskap av bland annat finsanna, men annars en söndag i stan helt enkelt. efter jobbet blev det lite mys hos sophie och det var två rätter från ming som stod på menyn. somnade tokslut i hennes soffa till nån film och pallarade mig sen hem.


don't heed this praise on me, i know i don't deserve it




I'm guilty of reading my own past

äter bilar, kör bilar, det är mitt liv nu. tragsikt? lite! annars då, idag har fått dagen att gå genom att gå fram och tillbaka till timrå, solat lite och sett på andra hälften av hp. haha, började titta på den igår natt. hann bara se i 2 min, sedan tog min mörkräddhet över och jag blev tvungen att gå upp och tända lampan. jag är ju faaaaantastisk jobbig att se skräckfilm med, men harry potter? trodde gränsen gick där alltså men knappast. tittade mer på fönstret än på filmen. vet inte alls vad jag trodde/tror ska uppenbara sig där. jag är patetisk helt enkelt.


everyone is so untrue




Jus Gimme the light

har varit lite orolig över min musiktaste nu ett tag. har hellre lyssnat på krogen, lågstadiedisco, polarlördag - musik eller nästan värst av allt melissa horn framför alla band jag gillar. melissa horn!? jag kanske är extremt hård mot mig själv. men allvarligt, melissa horn är nästan straffbart. hennes låtar är ju som en öppendagbok. man behöver inte ens tänka och fundera vad det hon sjunger betyder och att försöka vinkla musiken till sig själv när nästan en omöjlighet. nä hellre att jag erkänner att jag lyssnat på tok för mycket sean paul nu på slutet än erkänna att jag gillar melissa. för det gör jag inte, inte egentligen! nä nu ska det bli ordning på torpet!


and how could, anybody, deny you

ont i huvudet, hungrig, trött och nöjd. men snart blir det hemlagad pizza till middag så då blir dom två första klagomålen säkert genast mycjet bättre. trött, det var jag inte imorse. vaknade halv sju och har var tokpigg, var helt omöjligt att somna om. tur jag skulle in och hänga om i butiken i stan så jag inte vaknade så tidigt på en ledigdag. det vore ju super farligt!  

tror aldrig de varit så här fint i mitt rum, inte under dom sneaste fyra åren iaf. såså nöjd över min insatts och om jag fortfarande är lika peppad efter middagen tar jag tag i skiten bakom tvn och bokhyllan med. kanske går att kalla det här ett rum sen! tidigare har det varit mer passande med klädtipp eller helt enkelt sovplats. 


whisper in my ear the things I'd like




we dream our dreams alone

sjukt liv jag kommer ha nu alltså! idag vad har jag gjort idag? suttit och solat hela jävla dagen, invigde bikinisolningen gjorde jag dessutom. men jag ser knapp nån skillnad, bara massa fräknar i annsiktet. sedan tog jag en tur med bilen, blev bråk såklart. kvällens syssla har varit att slänga ut all skit ur garderoben. mer än tre ikeakassar fyllda med massa rat men fortfarande knök i garderoben. fattar inte nu hur det gick förut, mutch better nu i alla fall. snyggt framförallt!


and then they rub it in your face




kom tätt intill, det är okej

sitter här och laddar för att mula i mig kanelbullar. mamma fyller år idag och snart kommer släkten och dagen till ära har jag tagit mig hem + inte ätit nått än så jag ska kunna äta nå jävulskt med bakverk. i fredags blev det som sagt mys med sanna och en liten utgång på stan. det blev dessutom både donken och max, superfint. igår jobbade jag en sväng på dagen sedan myste jag sophie på kvällen. vi delade på en vinflaska och åt förrätt, varmrätt, efterrätt på allstar sedan tog vi oss en liten drink som sängfösare och en super snabb kik på stan. det blev en riktig dejt med andra ord! men nu är bullarna close! ska bara slå in mammas present lite snabbt.


cara cara mia, love is all we need

tjoosanhoppsan! ligger i sängen ja, tänker nog ligga här ett tag till. no stress! ska väl så småningom hoppa in i duschen och bli tokfräsch + äta något, det vore en fördel just nu. sedan rullar jag ner på stan för some ärenden. later on blire sanna, jag och en vinflaska.

♥ 

don't know why i'm still afraid




this is fact, not fiction

jag är monstertrött och superhungrig. vanliga sinnesstämmningar, dessutom ett väldigt ordinary topic här i bloggen. igår blev det inte middag på allstar, det blev på memman istället. och det blev inte bara middag, det blev utgång också. kan sammanfatta kvällen så här - snurrande discokulor klockan 8 i en annars tänd lokal, ät två betala för en, abonerat av hela donkens insatsstyrka, för många shottar, "miss sundsvall" contest, vi bjöd på ett "don't look back in anger" framträdande, jocke och jag gjorde seda ett tappert försök på "oh susi" och vi stängde stället. visst ja, jag glömde nämna. stockholmschefen var på besök. ojoj, vill en ens veta vad han har att säga om sundsvall, memento palace. skulle aldrig påstå att dom visar sundsvalls finaste sida, vill inte ens säga att dom visar någon sida alls av sundsvall. men självklart jaja, jag erkänner. det var kul igår, men mycket precis som sophie sa - för vi ville att det skulle vara det.



there is a light that never goes out




freestyla, raka maka fon

heeeeeejheeeeeej! trött, stressad och nå jävulskt hungrig. mitt enda målmat idag har varit en knäckebröd macka med mosad avocado som pålägg. gott men inte mycket att hänga i julgranen. igår blev det ett maxmål till sen middag, hihi! fast jag ska faktiskt äta allstar med jobbet idag, så knäckebrödmackan får sällis snart. sällis, det fick sophie igår. jag och jocke kom och våldgesta henne efter oscarmötet&maxtrippen. vi lyssna på lågstadiemusik och småglodde på slidingdoores. sedan sleepa jag över, myyysast! men som sagt, stressad. hejdå!


love, love will tear us apart again




in fashion, one day your in, the next day your out

gäller ju för övrigt hela livet, inte bara i mode. på tal om mode så har jag frossat i det idag. bara i teori, inte i praktik. billigt och bra! lite PR, lite styling och lite internet snok. varför just idag? därför det var så fint väder - inspiration, längtan och idéer. kommer bli en snygg jävla sommar!


två kvällar med vin, två nätter utan sömn

tror jag somnar när som helst, är en del trött om man säger som så. i fredags kom hanne, idag åkte hanne. hel helg med henne med andra ord, det var verkligen inte igår.

i fredags minga vi först och sedan vina vi vidare så att säga. tappa bort plånboken gjorde jag också. igår var vi hos amanda och myste på med blodigtkött och vin sedan trilla vi ner på stan. hitta igen plånboken på stads, great! idag har jag fixat håret på sagolik i birsta, dyr historia men värd varje krona. tror omöjligt det fanns bättre dag för pill i hår. M-M-Mmmm!

ibland behöver man bara bli riktigt omhändertagen, riktigt truestory.


RSS 2.0