Ledig? NEJNEJ!

Varför skulle jag? ;O Hehe, blev till att jobba lunch idag iaf så det blev inge mys tv maraton. Nu är jag hemma igen iaf och tack gode gud för det. Mitt huvud är alldeles tungt för allt snor som är där eller nått och jag är bra mycket sämre än igår, fi**a!

I birsta hälsade sara och vincent på en sväng, lillkille hade vuxit bra mycket och va söt som socker. Om alltid blir som planerat ska jag&jocke, mamma&pappa, johan&sara och zebastian&vincent åka till Gotland v.32. Håller på att titta på det ikväll.


På vägen hem stannade inte bussjäveln där den skulle så jag fick gå lååångt och dessutom i skitjävla väder. Ööösregn och åska, jag såg ut som en slickad katt när jag kom hem fast att jag sprang. Det är inte mys. Blev till att slänga av sig kläderna och hoppa ner i ett varmt bad för att inte dra på sig en värre förkylning!

Nu sitter jag här väntar på att jocke ska komma hem så vi kan mysa och så han kan ta hand om mig, han sticker ju iväg i en vecka nu :(



LisaSkoglund ♥


Sjuk....

Jaa självklart skulle man åka på att bli sjuk, så sjukt surt! :( Menmenjaha det har ju inte riktigt brytit ut än så jag kanske klarar mig. Eller kanske inte... Hade lite ont i halsen igår och imorse när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen och var täppt i näsan. Nu är jag hostig, snorig och lite matt. Det suuuuger!

Imogon är jag ledig och då ska det regna, precis vad jag vill! Tycker jag är för brun nu och behöver inge mer sol för den här sommaren, stort ljug! Åhh, vad tusan ska jag göra då! Ligga i sängen och dö hela dagen. Det blir väl antagligen vänner och film maration, mys det med!

Igår och idag har jag jobbelijobbat! 40 % har vi dessutom så jaa kom och köp eller nått i den stilen. Igår var det fullt upp non stop men idag har det varit cool lugnt. Not en god kombo!

LisaSkoglund ♥

Midsommar dagen och idag då!

På midsommardagen blev det mysmiddag med min familj och jockes familj. Innan /kvällen var jag trött, jaa jag var trött och sliten. Men med lite god mat och efterrätt så var man iform igen. Satan vad man kan trycka i sig alltså. Tråkigt nog har det inte varit nå fint väder i helgen med det sägs att det ska komma!

Idag har jag jobbat i birsta 10-6, förvånadsvärt mycket folk dagen innan rean. Men iofs, det vet ju inte dom, hehe! Efter jobbet blev det till att fira peje som fyllde år så då vart det middag och lite spel där. How fun?

Nu hoppas jag att vi mysa ner oss i sängen och äta onyttigt och kika film! Har en del av båda delarna på lager som bör ätas och tittas upp ;)



LisaSkoglund ♥


Midsommar!

Igår var det midsommar med midsommar fest i alexs pojkvän kristoffers stuga på alnön. Mycketmycket mys! Vi kom väl dit någon gång vid fyra tiden då vi fixade iordning ett plockbord och sedan blev det middag. Fler deltagande än väntade men så blir det ju alltid. Tror det var räknat 20 pers kom närmare 40 pers, bra där! Under kvällens gång blev det en del ätande, drickande och lite lekande. Lyckad kväll helt enkelt! Dock blev hemfärden på 1,5 timme eftersom vi skulle skjuttsa folk till höger och vänster så jag blev lite "åksjuk".. ;)



LisaSkoglund ♥


Sommar



LisaSkoglund ♥

Burn baby burn!

Blev supersuper fint på min lediga dag, inte ett moln på himlen. Gjorde dock samma misstag som jag gjorde för några veckor sedan och solade från 11 till 5 utan solskydd. Då solade jag iofs från 11 till 6 men om jag säger så här, ingen skillnad. Jag blev preeecis lika röd idag. Kan ju hoppas att den här färgen slår om till brunt till imorgon, men det lär den ju inte. Som sagt jag är RÖD! Menemn jag har färg iaf :P

När jag äntligen fick vett och slutade sola gick jag upp och städade rummet och sedan tog jag en snabb dusch. Sedan blev det middag och efter det var det dags för mig att ställa mig vid spisen för att fixa det sista med potatissalladen. Nu är det bara fetaostkrämen kvar att göra sedan är det som jocke&jag ska bidra med till midsommarbordet klart. Tror ni jocke har/kommer göra mycket av det? NOT!

Undertiden jag höll på att pyssla med potatisen kom jossan för att surra lite, mys! Pratade massa strunt i massa timmar precis som vi brukar. Nu snart ska väl jocke&jag krypa ner i sängen för att kika på csi ny eller cm eller varför inte kanske se klart filmen vi somnade till igår. Men först måste jag fixa fram rakapparaten så jag slipper se hans skäggstubb nå mer!

LisaSkoglund ♥


ljusrosa&ljusblå



LisaSkoglund ♥

Kom och handla på rean då!

        

LisaSkoglund ♥


Trött då!

Jaa det är jag veerkligen! Dessutom lite less, vaknade kanske miljoner gånger imorse men tvingade mig själv att somna om också märker jag att det är sol när jag väl vaknar och går upp. Såå störande, men jag hann iaf sola en timme innan det var dags att åka och jobba.

På jobbet var jag lite små less men det funkade. Nu här hemma har jag hunnit myst ner mig i soffan och proppat i mig lite mat. Nää nu ska jag lite låta lat jag har faktiskt skrubbat 2,2kg färskpotatis till midsommar också. Men mycket mer gjort har jag inte fått, men vad kan man förvänta sig då?



LisaSkoglund ♥

Sommar fint!


LisaSkoglund ♥

Gamjävlar

Det är vad jag kallar reakåtamänniskor, eller kanske jag bara ska kalla dom reakåta. Åh, det är inte det att jag inte förstår dom eller det faktum att jag inte vill ha dom där som små köpgalna galningar på måndag. Jag fattar att dom väntar på rea och jag vill jag att det ska bli mycket folk på rean på måndagen. Men hallå, jag hatar att svara på frågorna "när är rean?!" och ännu värre "kan du peka på vad som kommer på rea?!" så jävlajävla irriterade och något som är mer störade ändå är att dom har frågat i två veckor nu men nu har det gått så långt att dom till och med ringer och frågar...

Idag har jag tryckt upp allt på dam och jeans som ska vara med på rea så inget ligger i lådorna och skräpar, kul att ha något att göra men samtidigt lite slitsamt ;) Men det gick faktiskt rätt hyffsat, knök vart det men såg helt okej ut. Tänkte jag skulle knäppa kort men det glömdes bort. Blir väl kanske imorgon dådå!

Efter jobbet dröjde jag mig kvar för att få åka hem med mamma så jag hängde lite med alex. När mamma kom åkte vi på coop för att handla mat och sedan blev det middag. Efter middagen provade jag vårt recept på potatissallad som jag ska göra till på fredag. Men jag tänkte det var bäst att jag provade den hemma iår så jag inte kommer med något som smakar skit.

Nu har jag suttit och mummsat på potatissalladen som faktikst blev väldigt god och ska väl snart styra upp något på tvn. Men först måste jag fixa så jocke får något i magen så han slutar sno min potatis... :P

LisaSkoglund ♥

Min nya skor!

Som jag köpte och invigdi härnösand i lördags. Råkade dock trasha dom lite men det blir ju så med fekjskinn skor. Dom kostade endast 499kr så man får väl inte riktigt klaga heller ;) Älskar dom, precis det jag har varit på jakt efter längelänge nu!



LisaSkoglund♥


Inge ledigt för mig inte!

Det blev inge ledigt idag för vickan hade missförstått vilken vecka hon skulle till Luleå så jag fick jobba halvdag till 4 idag, och så kommer det även bli morgon. Men torsdag, fredag och lördag är jag ledigt för att sedan jobba på söndag. Och sedan hoppas jag på drag för nästa måndag börjar våran rea! :)

Efter jobbet dröjde jag mig kvar lite för att få åka hem med mamma så jag socialiserade mig lite med alex och åt godjävla strips. På tal om strips som måste jag sluta med dom friteradeälsklingarna, måste! När mamma kom åkte vi på systemet och coop och utforskade ihjäl oss på dom två ställen tror jag för vi var inte hemma förrän sju. Men god dricka och mat fick vi med oss hem så nu är kylskåpet fullt, me like! Till middag snodde vi ihop en ny thaigryta, mycket god!

Nu sitter jag här och väntar på att jockas ska komma hem, han har match. Tror kvällen får avslutas med en film som den gjorde den senaste veckan :P På tal om film har beck prämier kväll, vill så himmla gärna seee den!

LisaSkoglund ♥


Hejlo!

Har inte orkat skriva här så mycket den här veckan, har varit så satans trött. Jobbat varje dag och sett film på kvällarna, yeah that's it. Idag är jag trött, om jag varit trött den här veckan så är jag veeerkligen TRÖTT idag.

Igår var jag ut i härnösand. Hanne hade lite "mini inflyttningsfest" i hennes och jockes nya lägehet, det var kul. Men som sagt idag är jag trött. Nu är jag ledig måndag&tisdag + idag då. Mycketmycket skönt.

Nu blire väl lite slappslappt, orkar inte göra några större ansträngingar en dag som denna. Antagligen inte imorgon heller, hehe :P



LisaSkoglund ♥

Tillbaks i norrland!

Eller egentligen, hann inte riktigt få citypuls. Känns som jag inte varit i stockholm, men det är väl inte så konstigt. Jag har ju liksom bara gått från t-centralen till torsgatan och sedan från torsgatan till t-centralen igen. Resten av dagen har jag suttit under jorden/gatan i tigershuvudkontor och lyssnat på en kollektions presentation. Det är alltid kul men idag var det lite drygt eftersom man gick upp strax efter fyra imorse och somnade typ ett igår. Det vill säga typ tre timmars sömn, det är mys det! Lär väl somna bara jag lägger huvudet på kudden.

Trodde det skulle bli mer kli i shoppingfingarna än vad det blev men det är ju bara braaa! Men såklart hittade jag lite sötnosar jag bara måste ha. Men jag slipper nog bli runinerad på köpet och det är ju alltid bra.

Ska lägga mig ner i sängen och kalkylera lite på vad som ska köpas och vad vi kommer få i butik. Har massor av häften att bläddra i och orderlistor att checka in. Åh, nu vill jag bara bli av med sommarkläderna! Något annat jag ska göra är kanske att ringa damphanne.. hehe! Promise! ♥ Men nu innan allt det, här är kläderna!

Dam höst/vinter 2010
   

   

   

  

Prew för vår 2011 dam
   

 

Herr höst/vinter 2010
    
  

prew för vår 2011
 

Jeans girl höst/vinter 2010, prew 2011

   

Jeans boy höst/vinter 2010, prew 2011

 

Hehe, ni kanske ser vad jag tyckte det var roligast att kolla på! Nää men det var faktiskt mycket snyggt på jeans och herr fast jag inte knäppte så mycket på det men jag blev så less på att knäppa och varorna kommer ju snart i butik. Tråkigt nog eller tack och lov var vår/sommar showroomen upptagna med säljmöten hela dagen så vi kunde inte gå in dit och tjuvkika. Men som sagt det var nästan bäst så.

Det jag kärat ner mig mest i är pärltröjan(orna) som även finns i vitt, jackan utan påsydd krage som man kombinera med en suuupersöta pälskrage eller tjock mysig halsduk i angora, gråa ruby jeans, vita siden blusarna, långa blåa kavjen, vita angora koftan på prew dam, club blazern på prew dam + lite saker på jeans kollektionen jag ej fick med på bild.

LisaSkoglund ♥


Byebye!

Nu sitter jag här nyäten och nylockad och ska snart börja dra mig till alex. För imorgon klockan fem på morgonen åker hon och jag till stockholm med tåg för kollektionsutbildning. Iiiih jag kommer svimma och få stick i shoppingfingrarna av alla kläder men det är de väl värt. Lär väl bommadera bloggen med bilder på kläderna senare, hihi! Nu är det bäst jag plockar ihop det sista så det inte blir så sent ska nämligen sussa hos alex.

Dagen tänker jag inte äns dra mer än, jag har jobbat heldag i stan.

LisaSkoglund ♥

Hejhejhallå

Idag har det varit en slappislapp dag med lite hurttiga inslag! Sov till halv 12, satt mig vid datorn och chattade med mamma på fb sammtidigt som jag la upp fula bilder från studenten förra året som jag så länge lovat att göra.

När det var klart slängde jag på mig lite kläder för att knalla in till timrå och tillbaka. I timrå solade jag, köpte en fransk hotdog och köpte middag till kväll. Och då menar jag verkligen ikväll, jocke kommer hem vid tio så det var då jag tänkte ställa maten på bordet. Det är så förbaskatt tråkigt att äta själv så då äter jag hellre sent.

Nu har jag suttit och redigerat bilder från jessicas student. Och när jag säger redigerat menar jag att jag har beskärt bilderna och fyllt i beslysning eller lagt i mer skuggor. Inte att jag suttit i photoshop och stilat :P

Ikväll kanske mamma och pappa kommer hem så då är det bäst att man tar i med hårdhanskarna och röjjer upp här hemma. Hehe liiite stökigt här kanske... ;) När jag är klar med det ska jag hoppa ner i ett välbehövligt bad och sedan slå igång lite vänner. Och efter det är det nog dags för spisen.



LisaSkoglund ♥

trött, skjut mig!

Jaa här var det längesedan igen.. Fattar inte att jag sätter mig och skriver här men nu gör jag det i alla fall. I torsdags var det ju som sagt studenten och mottagning och allt som hör där till.
I fredags följde jag med jockas på evonella och hjälpte till där hela dagen. Efter jobbet åkte vi och köpte kina från ming palace och åkte hem och myste och titta på film. Köpte även godis för 140kr som vin turligt nog fortfarande har kvar.

Igår var det jobbfest igen men innan det så lunchade jag och sannis. Denna gång var jobbfesten på casino som cosmopol eller ska vi kanske säga finlandsfärjan nr.1! Fy fan vilket ställe, aldrig sätt en värre lokal i hela mitt liv! Vart var glamour las vegas känslan där må tro? Trodde helt seriöst det var ett skämt och när jag insåg att det inte var det då gick jag därifrån. Vi gick då till sophie för att sitta och prata där i två timmar och sedan gick vi ner på invito och satt där i två timmar. Kvällen slutade hos sophie och även jocke kom och sällskapde när det var dags att sova, eller snarare när oscar stängde.

Idag är jag trött, så jävlajävlajäävla trött. Fy alltså vad jag är mosig. Jocke gick upp och jobbade klockan 12 så då började sophie och jag göra oss klar för att går ner och äta lunch på stan. Det blev tant anci och fröken sara, så gott. Och istället för att bara äta fikade vi också :) Efter det gick vi tillbaka till sophie och dog innan jocke kom och hämta mig vid 6. Då blev det max med familjen christensen och nu är vi änltigen hemma och ligger döda i soffan.

Nä nu fåre räcka. Gå och dö ni också eller åtminstånde stick härifrån!

 
LisaSkoglund ♥

Studenten för vissa

Andra får bara kolla.. Idag är jag ledig och det ska jag vara fredag, lördag, söndag och måndag med, det så bra! :D Har tillbringat dagen på terassen med musik i öronen, vid locktången och i jockes "garderob" + lite min egen ;) Var tvungen att välja ut kläder och liiite klä på goas. Så nu är jag redo att kolla på studentjävlarna! Tove kommer snart och hämtar mig, vi ska in till stan för att luncha och självfallet kolla på studenten. Sanna skulle även hon joina senare :) Senare blir mottagning hos familjen christensen. Hoppas jocke kommar ihåg att slå in presenten åt jessica...

Förutom jockes lilla syster som tar studenten ska jag titta på modeflickorna som SJÄLVKLART går ut först på trappan. Tredje året i rad, så jävla braaaa! Den som sumpar den traditionen ska personlig få spö av mig. Och ni som känner mig väl vet att det är ett riktigt hot, jag är hettsig!

Gårdagen spenderade jag på jobbet 10-8, men det gick så brasåbra för jag visste ju att jag skulle vara ledig nu ett tag. Dessutom kom sanna och sällskapade över lunchen så jag fick lite främande :) Men som sagt, nu student!



LisaSkoglund ♥

today då

Idag blev det till att börja vid halv två istället för fyra för det var visst ingen som löste lunchen i stan. Men inte spelar det någon roll för mig, blev bättre så. Vaknade vid 12 och satt sedan vid datorn i en halvtimme och sedan tog jag bussen in till jobbet ett. Så jag hann även lägga upp bilder på fb in jag åkte, perfekt! ;)

På jobbet var jag inte så effektiv. Funderade mest ut vad jocke skulle behöva för kläder. Sedan kom han och provade det, haha han kan verkligen inte välja ut en måttligmängd så jag får helt enkelt hjälpa grabben med det senare. Nu äre väl snart dags för sängen, imorgon är det min sista hel da för ett tag. Sedan är jag ledig i fem dagar och sedan jobbar jag bara en heldag till och sedan drar jag till stockholm över dagen, Så sweet!



LisaSkoglund ♥


Hihi

Guuuud vad jag terrar er idag! Hehe, men jag har ju bilder så då är det kul att uppdatera. Nu ska joakim christensen och jag hoppa i sängen och mysafilm. Men det blir nog inte så länge eftersom vi såg en del igår. Men en liten godnattsaga blir det innan man lägger sig ner och blundar med dom två ögonen



LisaSkoglund ♥

Lördagen i bild



Orkade inte lägga upp några bilder på fb ikväll så det får bli imorgon.
Men jag bjuder istället på ett minikollage här istället, enjoy!

LisaSkoglund ♥

Sommarlat

Något som jag blir lat på under sommaren är sminking. Så fort jag får lite färg i ansiktet sover jag hellre än kvart längre på mornarna än går upp och sminkar mig. Vilket jag har gjort nu två mornar irad, så viktigt på morgonen, ångrar sig en del på stan när man ser pummsig och trött ut :P Menmen, man ser inte ute som ett spöke iaf som på vintern.



LisaSkoglund ♥ 

En annan variant av outfit bilder



Blev lite less på att snyggposa igår så jag körde lite fulpose istället.
Vad tycker ni, ska jag börja köra så här istället?

LisaSkoglund ♥

LisaSkoglund

No time no see, iiigen då...

Nu blev det ju så att jag hoppade över det här igen, hihi :P Men som sagt ni vet ju varför. I fredags blev det filmmys som jag hoppades på. Minns inte vad vi såg för någonting nu men.. jo state of play.

I lördags jobbade jag och sedan hade vi middag/fest med peak, oscar jacobsson och gant. Det var mysipys och roligt. Lekte lite lekar och satt och prata fram till 12 då vi yngre drog ner på stan. Men där var det inte kul. Asmycket folk med bra potential men så sjukt dålig musik att man ville lägga sig ner och dö. Avslutade kvällen med sanna på max eller kanske snarare i sophies lägenhet för jag nattade kvar där :)

I går söndag jobbade jag heldag i birsta. Mycket kul efter en utekväll, men det gick faktiskt bra! Efter jobbet blev det myskväll med film. Dock såg vi inte klart på den för det var någon som somnade.....

Idag har jag jobbat heldag i stan. Har haft saker att sysselsätta mig hela dagen och minst sagt när jag skulle gå hem. Då sacka kvittoapparaten ihop och dog så jag fick prata med support i en halvtimme, så jävla roligt! Tog mig ett välbehövligt bad när jag kom hem och två tröst mackor.

Nu ska jag ta och lägga upp lite bilder på fb sedan helgen tror jag, om jag orkar. Har ju en rabarberpaj som vill bli uppäten och en film som ska ses klart på. Men om jag inte fixar det ikväll blire imorgon innan jobbet för jag börjar inte förrän 16.



LisaSkoglund ♥

kallt&varmt



LisaSkoglund ♥


Fint med freedag! :)

Idag jobbade jag bara 12-17, det är skönt det! Älskar att jag börjar få bra fredagar, det är mys! Började först i stan för att lunchavlösa alex sedan var sophie gullig att skjutsa in mig till birsta för att luncha vickan.

Nu är jag hemma och ska snart få äta, men jag borde nog hoppa in i duschen innan så jag kan börja locka håret till imorgon.

Ikväll vill jag se en film och mysa, få komma med det som förslaget när väl jocke kommer hem ;) Menmen som sagt jag ska duscha för att hinna och mer har jag heller inte att säga.



LisaSkoglund ♥

Ja men hej igen då!

Vart lite frånvarande iiigen. Men jag gör så här, jag skyller på den underbara sommaren som äntligen kommit. Men jag gör en snabb kortfattat resume med dom tre förlorade dagarna + idag då så fyra snabba egnomgångar över dagar.

Måndag: Träffade hanne inne i stan för att äta lite lunch. Gick sedan runt i affärer för att hitta nått men det gjorde jag iiinte. Åt årets första mjukglass i stan och sedan åkte vi hem till mig för att sola och äta middag. Mysdag!

Tisdag: Var jag också ledig men istället för att träffa folk och göra något gjorde jag ingenting och solade från 11 till halv sex. Resultatet blev rätt brunt, mycketmycket gilla. För att sysselsätta mig under solningen ringde jag runt till folk som en tok.

Onsdag: Då var det dags att jobba igen, men inte är det tråkigt heller. Var sammanlagt själv 2 timmar och 20min, inte illa! Jocke kom för att lunch 12, sanna kom och hälsa på vid halv 2. Så hon gick på lunch med mig och sedan stannde hon till 20 i 8, vilken darling det är! Hon tog sig en tuppis inne i personalrummet men vadå hon fanns ju där inne som stöd medhans jag slet ute i butik. slet och slet, jaa det kan tolkas som man vill..

Torsdag: Idag har jag också jobbat, även idag en heldag. Inte lika rolig dag men den bjöd på lite shopping i alla fall. Bikbok hade 50% idag så jag shoppade en blus och ett linne och sedan hittade jag världens finaste långklänning på gina. Där fick jag äntligen för lite slit på måndagen och onsdag. Nu är bara frågan, vad ska jag ha på mig i helgen? Ett problem till lördag!

Nää nu ni får det räcka med skvaller om mig, resten får ni hitta på själv. Det är väl alltid iofs roligare ;)


tisdag, onsdag&torsdag

LisaSkoglund ♥


RSS 2.0