sunday bloody sunday/sandänglar i sanden




allén är inte så dålig ändå

fredag, lördag, fredag, lördag, vin, vin, vin, vin! så kan vi helt enkelt förklarar det kort och enkelt. Om vi ska bygga på berättelsen ytterligare och gå in på lite mer detaljer.
fredag - soova, ledig, stan, sophie, mys, vin, middag/allstar, sophie, svensson, sophie, allstar, gouter, sophie. lördag - hem, jobba, sophie, vin, klänning, middag/invito, fina jobbmates, vin, svensson, shotx2, full..

Ja fin helg helt enkelt, det bästa av det bästa som det ska vara. 
Sundsvall är fint trots allt, den har ju helt klart sin charm.






darling darling




Jag vill va - snygg, hot, fashion, snygg hot, fashion!!!




Glory days to coooome.. COME!

En sååååååådan där dag när allt bara är pissigt tråkigt, det har jag idag. Och det gjorde väl inte saken bättre att det var noll människor i birstacity idag. Dagen fick mig att tänka på kläder iaf(eftersom ja jag jobbar ju med kläder............................), precis vad jag behövde. NOT! Tack och lov fanns det inte så mycket på order. Det som fanns var väl ja, några basgrejor och en fiiinfiiin klänning jag redan hade bestämt mig för fast i värsta fall tänkt köpa i butik. Vilken lyx! Nägot annat jag kommit på med kläder är att jag faktikst har en del jag är sugen att använda nu för ovanlighetenskull. Hanne och jag provade igenom en heeldel nu idagarna. Niceniiiiiice! Nu måste jag bara hitta tillfällen att ha dom, meeen det ska nog inte bli så svårt ;)

I fredags kom hanne för lite mys hos sophie med tacos och kakor och lite vin. Men vi fick lite pojksällskap också så det blev lite mer vin och en kik på stads. Som förövrigt var svinigt billigt! Tre 6or fisherman, en öl och två 4a drinkar för 285spänn barra! Januarirea även på krogen, sedär sedär! Hel fint tycker jag!

Hanne stannade och möööös till tisdag och vi träffade upp mandis för fika på måndan på tant&fröken och jag var lyxigt nog ledig både måndag&tisdag, inte söndag men hade bara ett kortpass. Så nu är jag lite utvilad och freshfresh, eller lite utvilad iaf. Seeeen så jobbar jag bara imorgon sen är jag ledig en dag igen. Lyx som fan har jag these days!

Mmm nu blire minivårullar och oc, minivårullar och oc, minivårullar och oc!



MVG till mig idag!

Yes! Sophie kan få ett hon med. Igår började vi på vårat nyårslöööööftet. Regler är till för att brytas men löften är gjorda för att hållas. This one is a keeper. Vi har helt enkelt bööörjat träna... Igår körde vi body pump, min body är inte så pumpad innnan OM man säger som så (fri tolkning på den). Idag gick vi och sprang på bandet i en timme. Nice lisa&sophie! Sommaren 2011 kommer inte bara bli bäst, den kommet bli tajt som fan också! M M mmm!

Efter träningspasset myste vi till det med gosallad och s bakade bröd, myyyys!
Nu, snart duschen! (sophie har väl bara en timme kvar där inne)
Imorgon, antar jag att jag har mer träningvärk än vad jag har nu. HUR nu det egentligen skulle kunna vara möjligt. Men jag vet det, det kommer bli värre.
Imorgon är det även fredag, då kliver vi på.... gymmet igen! Flaskan får vila en och två helger även om fil imorgon lockar. Men nä, imorgon blire hemma. Det får räcka för mig nu lite!


Men älskling, vi var alla en gång små

Jag nöter vänner och tar igen sömn. En mycket bra kombination om du frågar mig. Varit ledig i tre dagar nu, helt uuunderbart. Och vad jag har gjort? Inte så mycket. Helt underbart! Imorgon blire lite jobb igen men innan det hinner jag lite mer vänner. Kan var en av det saker som får en att bli genomlycklig.




oasis, shout out louds, the strokes, johnossi, kent, håkan hellström, ted gärdestad, mando diao, the kooks m.m

songbird, pärlor, tonight i have to leave it, someday, family values, jag har varit vilsen lisa, this year love, you only live once, mannen i denå vita hatten, last nite, utan dina andetag, there's a lot of things to do before you die, små korta stunder, det dom adrig nämner, the funeral, järnspöken, i am not a robot, she's always a woman, himlen är oskyldigt blå, shelly, there is a light that never goes out, jag vet vilken dy hon varit i, roscoe, för kärlekens skull, the scientist, half the world away, love it all, ochrasy, dog days are over, river en vacker dröm, impossible, you can't steal my love, the end's is not near, man måste dö några gånger för att leva, glory days to come, you've got the love, sverige, champagne supernova, always where i need to be, don't go away, can't stand me now, song with a mission, naked girls, från och med du, inget kan ändra på det, utan personlig insats, åt samma håll, ärlighet respekt kärlek ♥


Det har kommit snö sen sist vi sågs!

Det var ett tag sedan man var här och drällde men det har ju sin förklaring. Kort och gott, jag tänker inte gnälla en massa här och därför har det inte blivit något skrivet. Det är ingen deppblogg. Men vad det är för blogg, det kan jag dock inte säga. Min tredje, min tredje misslyckade blogg. Mest för mig själv, lite för er.

Oktober, november och december har varit minst sagt intensiva. Snabba, händelserika, hemska, fantastiska, jobbiga, roliga, lärorika, ensamma, sociala och otroligt omtumblande. Bästa värsta tiden helt enkelt! Har levt i svart och vitt. Grått och alla färger därimellan har inte existerat. Exsisterar inte.

Visste inte att det fanns då här mycket dramatik, att livet kunde vara som en film. På riktigt, men så overkligt. Så hemskt, men vi vänder det till något bra. Så tråkigt, men vi gör det roligt istället. Det viktigaste och som tack och lov är 100 % sant. Jag har det bra nu, jag är nöjd.  Jag skrattar oftare än vad jag grinar, ler mer än vad jag är sur. Life is good helt enkelt.

Det sjuka är att jag nu börjar tycker livet är bli lite vääl hädelsefattigt. Att jag helt enkelt får börja skapa min egen dramatik. Det är som att jag jagat upp mig i ett supertempo, vill få kicken och känna pulsen. Positiv dramatik som i värsta fall kan bli negativ. You only live once.

Nu är det januari och tre månader att paserat i rasande fart. Mycket har hänt och saker har förändras. Men det har som sagt gått fort. Tre månader har känts som en månad men lika händelserika som ett halvår. Men tänk, om tre månader är det vår. Och när det är vår, ligger hela världen och sommaren framför ens fötter. Jag ska göra den här sommaren till den bästa. Bättre än nu, bättre än bäst.

Mycket kärlek till er som bör ta åt er. Tack helt enkelt ♥

RSS 2.0