Black and white so so right!



LisaSkoglund ♥

Snyggjävla "trenchen" från Monki

 

LisaSkoglund ♥

Ny fin vecka, vi får hoppas det händer nå kul!

Men det är ju helt upp till mig själv! ;) Och nja, om jag tittar på hur jag kommer jobba, det blir nog inte en så tokfun vecka. Ut ska jag inte iaf, jag sparar mig till nästa vecka. Då blir det ordentligt också, ohyes!

Idag har jag varit lunchis, vilket resulterade till att jag kom halv 1 och stannde till typ halv 7. Eeeh inte riktigt min arbetstid, men jag har så svårt att slita mig. Vad ska jag hem till liksom? Wellwell, stod där då och hängde med alex, kollade lite affärer och blev kär i en jacka på monki. Föll pladask, blir väl att den följer med mig hem imorgon för jag kan inte sluta tänka på fanskapet. Åkte med jocke hem och åt hempizza till middag, så gott!
 
Nu nyss har vi kikat på fångarna på fortet, tippar på att det blir csi eller crimenal minds snart. Eller en film kanske? Något blir det iaf och där med basta. Nuuu får det vara nog, hörs imorgon my dears!


Linne, skjorta/blus, treggins och stövletter - tiger of sweden

LisaSkoglund ♥

Last night!



LisaSkoglund ♥


Gårdagen + dagen

Igår var det en dålig dag men blev en bra kväll. Hade en skitdag på jobbet både säljmässigt och humörmässigt. Lite less nu då, mycket bra med ledighet. Synd det bara varade i en dag. Thank god så jobbade också sophie heldag och gustav kom och löste lunchen lite snabbt så jag hade både bra sällskap och fick lite mat i magen.

Efter jobbet lurade Sophie iväg mig på en utgång. I och för sig var det nog inte så svårt, var ju sugen att gå ut! Men innan jag åkte till Sophie köpte jag och jocke med mat från ming palace och åt hemma sedan gjorde jag iordning mig lite fort och drog in till stan igen. Fick även amanda på partyhumör så hon följde också med!

Blev lite vinmys hos Sophie med Amanda, Amanda och Sanna till halv ett någon gång. Sedan gick ena halvan på stads och andra på oscar. För mig och Amanda blev det stadshuset där det var mycketmycket folk! Höll inte på att få plats i någon garderob fast att det var hela huset öppet. Men det är ju så det ska vara ;)

Idag är jag trött som en liten gris, inte sovit många timmar inatt. Dagen har spenderas i härnösand för att fira min kusins dotter som fyller 2år. Kakorna och tårtan satt bra även middagen nyss! Men något jag vet kommer sitta bäst är chips och dipp till Irene Huss som är klockan 9. Söndagsmys!

  
Lördag dag: tröja och kjol tiger of sweden, strumpbyxor h&m, rosettskor monki
Lördag kväll: blus och strumpbyxor h&m, byxor och rosettskor monki
Söndag: hängselbyxor monki, t-shirt jockes, tygskor h&m

LisaSkoglund ♥


Jag lovar, det blir kallt!



LisaSkoglund ♥

Freakyfriday

Eller inte, lugn fredag mycket lugn. That's good för jag är sliten efter den här jobbveckan och det är rejält! Snart blire lite film och mys, sååå efterlängtat. Men först måste jag ju plöjja klart internet så mina behov är uträttade här. Krogen lockar lite men det var imorgon jag vill gå, vilket inte alls verkar gå eller vara någon annan av mina flickkompisars önskan. Jaja, vad vore en dans på stadshuset. Kanske långtråkig... och dötrist... eller alldeles, alldeles underbar!

Idag glömde jag kameran men vet ni, det kvittar! Jag har så lite tiger höstkläder att välja på + dålig fantasi så jag kör en favorit i repris från idag och knäpper kort imorgon istället. Så enkelt blev det! Menmen folks, sitta inte här och glo. Gå ut och skaka rumpen, kryp ner och se en film eller roa er på eget sett. Men stick härifrån, för mycket mer är så här bjuder jag inte på.

LisaSkoglund ♥

you know i'm a girl right?

 



L
isaSkoglund ♥


Hello hösten!

Nuäre klart och betalt, sommaren är slut och hösten har börjat! Tror inte det kommer gå att ha utan strumpbyxor nu längre tråkigt nog om man inte härdar. Vilket man kanske ändå inte vill eftersom det är time för höstkläder. Jag bliiire så tokig i kläder på hösten, vet att jag sagt det förut. Men alltså, jag får inte nooog! Affärerna kan inte tillfredställa mig och inte heller internet, that's problem! Jag vill så mycket men vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska prioritera. Det kliar, kliar som faaan!

Idag har jag varit en lunchflickan först i stan hos alex sedan i birsta hos johanna, mysigt då! Imorgn blir det heldag i stan, då jävlar ska jag sälja hade jag tänkt! Vet inte vad jag ska ta till för speciella knep men vadå får väl dra på smilbanden stenhårt och blinka med ögonen tills jag får tårar. Imorgon ska jag dra in stoort! hehe

Nu ska jag väl försöka sno ihop lite mat. Får bli something easy dvs salami milano, mozzarella, tomat, olja&rödvinsvinäger och några kycklingvingar. Mumsfillibabba!

LisaSkoglund ♥


sommarens sista smak


Kul att man för en gång skull har något i dom här jävla drömkollagen, my lovely shoes!

LisaSkoglund ♥

If it was easy it woudn't mean nothining

What a day! Dagen började med ett lite möte på Knaust klockan 10, kände mig hyfsatt special när "portarna" flög upp för än och man vi gå till receptionen och berätta att man hade möte med therese på tiger. Men allt ska ju alltid verka flashigare än vad det är. För mötet som väntat var ju allt annat än flashig eller lyxigt, som väntat ;P Något annat som var väntat var att man inte skulle få ut sådär jättemycket av det. Efter mötet gick jag till Vickan i butiken och jobbade med henne där till 6. Det var dessutom hennes sista dag idag, mycket tråkigt! :(

Nu här hemma har jag inte gjort mutch! Längtar till vi ska se klart på fortsättningen på Remember me, för det blev den istället för Twillight Eclipse, för Eclipse hade visst ingen text trots allt. Men ingen nöd på mig Remember me var underbar, eller är underbar hittills. Jocke somnade ju såklart efter halva. Det enda som stoppar mig från att se det nu är nån jävla fotbollsmatch, jävla fotboll!


blus och cigarettbyxor tiger of sweden, rosettballerinas topshop

LisaSkoglund ♥


over and out med inventeringen!

Nu är vi väl förhoppningsvis klar för ett taaaaag! Nice i så fall! Sjukt trött tjej, det är jag. Efter inventeringen i stan imorse åkte jag in till birsta för att öppna där, gick på nålar hela dagen i väntan på besök från stockholm. Ett besök som aldrig kom, duktig i onödan det vill säga. Men imorgon klockan 10 äre möte på knaust iaf, får se hur det går då.

Dagen bjöd på lite shopping, eller ganska mycket shopping. Försov mig imorse och inventeringen gick ju allt annat än bra för mig så jag tröstade lite.. ;) Två bh:ar, två trosor, en kofta, fyra strumpbyxor och en bok! Knäpper kort på det som är värt att knäppa kort på imorgon. För trött och less nu.

Till kvällen har jag laddat hem lite film, värsta mys nu när det är höst! Sedan har vi sett på fångarna på fortet, det är nostalgi det. Nä nu ni ska jag tjata mig till att vi ska se eclipse!


klänning och stövletter tiger of sweden

LisaSkoglund ♥

Prickigt, flickigt, franskt och fint!



LisaSkoglund ♥

Jag är inte bara lite slut nu..

Åhåhåh, hatar att det är inventering imorgon. Hatar att jag la mig i sängen två igår! Fuckit! Ikväll ska jag iaf försöka lägga mig tidigare, frågan är ju hur det går.. Förutom att inventeringen gick bajs för mig och jag har jobbat 7-7 är jag på topp! Eller inte.. Nä ni, idag kommer jag bara vara bittre här. Sjukt less på att städa, sjuktless på min kläder. Hade så tråkiga kläder idag att jag inte tänker knäppa kort på skiten! Är less på min garderob så jag gick över till jockes.  En nödlösning som funkar men inte i längden.

Sitter nu och slötittar på fångarna på fortet, inte lika bra som förut. Inget är iofs lika bra som förut. Söker febrilt på nätet efter film eller serier och jag hittar, bara det att datorn jävlas. Nää det är kanske bäst jag går och drar något gammalt över mig och låtsas att jag inte finns.

LisaSkoglund ♥

Butiken

    
    
  

Så jävla skönt när rean ätnligen är borta!

LisaSkoglund ♥

Veckan är slut och det är även jag!

Yesbox, och varför jag inte ligger i sängen är en bra fråga. Svaret på den frågan är, jag är en idiot som inte tänker sunt. Imorgon äre inventering klockan 7, fan vad fint! Samma blire det i övermorgon, sjukt fint! Något annat som varit underbart är att förbereda för inventeringen, äckligt fint! ;) Tur man var utvilad, synd man inte är det längre ;)

Till kvällen har vi myst till Irene Huss - Tatuerad torso, bra film! Visste dock vem som var mördaren hela filmen, men jag tror inte jag sett den... Men man vet aldrig nu för tiden, glömmer ju bort konstiga saker så varför skulle jag inte kunna glömma bort detta? :P

Igår fick jag med mig hängselbyxorna hem, dom hade kommit till Monki, finnemang! Har länge velat haft lång hängselbyxor och dessutom funkar dom ju bra till hösten och till dom sista varma dagar, om det kommer några fler det vill säga..

Tänkte visa dagens onsdag - söndag, men sen blire nog sängis för lilla mig! Tidig morgon imorgon som sagt, bläää!

    
onsdag: kavaj - zara, t-shirt - gina tricot, kjol och tygskor - h&m
torsdag: klänning - tiger of sweden, sneakers - converse
fredag: klänning och byxor -  tiger of sweden, sandaler - chilli
lördag: tunika och jeans leggins - tiger of sweden, klackskor - top shop
söndag: klänning - monki, stövletter - tiger of sweden, sjal - mammas gamla

LisaSkoglund ♥

and start digging for your soul

Hallå i stugan! Sitter ni bra så jag kan börja or what? Idag har jag inte gjort något speciellt alls faktisk, eller vadå, sådär säger man ju jämt! Jobbat har jag och sovmorgon fick jag, greatie! Kortpass dessutom så jag for mellan butikerna som en liten råtta. Speedad har jag varit idag så jag har klätt dockor och lådor har vikts fast att jag bara varit lunchis. Undra hur länge jag är utvilad efter semester egentligen? För igår när jag jobbade, dagen efter jag var ut (för det blev ju såklart utgång, inte ens bara en vinkväll. Dom i härnösand, jaa dom super skallen av sig det säg jag bara!) vilket fall, då sprang jag runt som en galning och hängde om. Hade inte ens tid att prata i telefon. Men what to do when it's mutch to do?

Efter jobbet idag åkte jag till sellånger marknad för att hålla jockestackarn sällskap där. Det jag gjorde var typ åt och åt och åt. Hann trycka i mig två langos, två drickor, lite remmar och en glass! Inte good! Men jag hade ju gjort bra insattser idag så jag kan äta med lite gott samvete och sedan försöka somna nöjt! Good for me.

Idag och iförr går har jag även blivit lite kläder rikare, underbart värre du! Hel snyggt att jag kommit hem med tre skor den här veckan! Ett par klackskor och två höst/vinter skor. Jag som inte ens är en skomänniska! Men jag tänker så här. I år ska jag köpa på mig fler höst/vinter skor för jag sliter alltid ut mina så jag inte har kvar några till året efter och det är ju alltid såå tråkigt :(

1. 2&3.  4&5.  
6. 7. 8.

1. Virkad väst, Hannes butik Farbror Alice (second hand)
2&3. Orange angora tröja och rundstickad halsduk, Tiger of sweden
4&5. Bruna stövletter, Sixty seven och bälte, Tiger of Sweden
6, Vit siden&chiffong blus, Tiger of Sweden
7. Vit siden&chiffong blus, Tiger of Sweden
8. Svart/gråa stövletter,  Tiger of Sweden

LisaSkoglund ♥


Monki höst 2010





Plockade lite goisar från monkis höst, har redan plockat hem en till boet själv och förhoppningsvis kan jag skörda en till snarast. Den som redan är i min ägo är skorna (som jag nämnde tidigare), ligger nu här hemma och vilar fint i lådan. Toppen pris var det på dom också, under 500lappen. Jammie! Hoppas även på hängselbyxorna, så lovely dom är!

LisaSkoglund ♥

Tjenamossen (bara för dig sanna)

Nu är jag back in town igen. Färjan kom till Stockholm 4 på måndag morgon, mys det! Sov lite hos bror innan vi fortsatte färden hem. Var hemma i timrå igår vid 5 tiden, sköööönt! Gotland var fint, soligt och bra. Ett dopp i havet och ett lammullskinn rikare. Hela Visby stad var invaderade av halft efterblivna (enligt mig) medeltid utklädda så man fick ju se ett och annat. Bilade igenom hela ön gjorde vi dessutom + att pappa fixade så vi blev påkörd. Good way to go! Solen kikade lite på min hud och gjorde den liiiite brun igen. Updates från the hometown fick man och förvåningen som hörde till var väl kanske inte så konstig. Vi får se hur det blir till hösten helt enkelt, spännande!

Här hemma verkar livet som sagt ha fortsatt utan mig, konstigt.. Haha eller inte! Idag har jag legat hemma och njutit av mina sista del av semestern. Även idag tittade solen fram och värmde, hoppas det håller i sig! Eller inte, är så sjukt jävla sugen på höstkläder. Döööödligt sugen, och inte blev det bättre av att idag kika förbi på tiger och kolla på höstkläderna och skor som kommit. Skor som sagt, vilka skor!

På tal om skor så följde ett par skor med mig hem idag och så blir det nog även imorgon. Idag ett par klackisar, imorgon blire höstisar. Måste ju kompensera och variera! Något annat jag ska göra imorgon är åka till härnta för lite mys, kanske blir vin bjuden eller så får vin stanna kvar i flaskan. Den som lever får se. Men innan härnta blire som sagt blir skoköp, lite stan mys med mamma och snackis med alex på tiger.

Vi ses kanske för en bikt imorgon om jag har lust! Om inte, någon annan dag!

LisaSkoglund ♥

Longtime no see

Som det brukar bli i min blogg med andra ord! Var över en månad sedan jag skrev sist och jaa en del har jag väl hunnit med sen dess.

Först och främst har gf varit, tror bestämt det blev bäst gf:et också. Fyra finfina kvällar med mina bäst! Älskar verkligen den helgen och vädret gjorde ju inte den sämre heller. Såg inga artiser men va fan två backar läsk duger väl dom också. Så jag tackar och bockar alla medverkaden! Bra drag där!

Förutom den festhelgen har jag hunnit med jossans 20års fest och jullans 20års fest + broöppningen. Nicenice med lite härnösand efter sundsvall till tusen. Men nu är det dags för sundsvall igen och kliver på redan imorgon men lite uteservering och mys. Men nog prat om mitt uteliv nu!

På hemma fronten har johan, sara, basse och vincent bosatt sig här i den lilla vita villan. Mys&bus varje dag, jajamen! Lite bad, fiske, spel och film har det blivit. Himlabadet är besökt och oj vad det var bra, iaf med tanke på att det ligger i lilla sundsvall. Synd jag inte är 10 alltså så jag jämt kunnat hängt där!

Men nu till det jag mest pysslat med sen sist, jobbet. Jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till! Men vadå det är pengar och dessutom har vi rea så det är lite folkigt. Det jobbiga och sedan tråkiga är ju att jag jobbade under hela gf och under tiden bror med familj varit här. Menmen, på lördag drar vi alla till gotland så det blir lite semester för min del, hela en och halv vecka. Oooooh! Vilket alltså betyder att jag blir gone igen! Hihi, men jag lovar att mitt bloggande ska bli roligare. Snart blire höst på jobbet och det betyder fina kläder, jobbigt för mig! Menmen det är smällar man får ta.

Men nu är det tack och adjö för ikväll! Jag bjöd ju på någonting innan min frånvaro iaf. Ha en fin sommar, eller höst! Beror på vad vädret bjuder på. Men om inte jag får fint väder under semestern döööör jag!



LisaSkoglund ♥

RSS 2.0