Back in buisness!

Det har varit lite sisådär med uppdateringarna under stockholmsresan och efter resan. Men nu ska jag ta tag i det igen. Den enda tråkiga är att jag råkade glömma minneskortet i Stockholm.. Så det dröjer ett tag innan ni får se bilder därifrån har bara fått tag i ett fåttal som Sussen lagt upp på fb.

Stockholm var greatgreat! Gick då som sagt på stan på lördag dag och mötte också upp Miriam och Gustav och fikade en sväng. Utgången var superduper, vi fick gå före en millång kö och startade i stort sett dansgolvet så det kunde inte bli så mycket bättre. Vi hade en liten förfest hos tove&sussen innan då även Gustav kom och sällskapade.

Kort och gott var Stockholmsresan just peeeeerfect!
Nu är jag hemma i Timrå/Sundsvall igen och det är ju okej det med. Jocke är ju här! :)

Nu ska jag försöka få ordning på vad det är för kläder jag vill ha och inte behöver ha. Det här är vad jag kallar ångest på hög nivå!



LisaSkoglund ♥


Ensam vaken hos tottan

Okej jag ljuger lite, för nu klev alex precis upp för att duscha så nu får jag väl snart sällskap ;) Tottan och sussen är långt ifrån vakna, dom sover som några grisar! Men jag klandrar dom inte för det förvånar mig att inte jag är i samma skick! Det blev rätt sent igår, vi satt och prata till fyra någongång. Det är bara så mysigt. Men vad gör jag egentligen upp nu? Ny duschad är jag också! Well well ska väl försöka få liv i dom där skruttarna snart så vi kan dra ner på stan. Men jag tänkte jag skulle vänta till 11 i alla fall.

Utbildningen har varit peeerfekt, kläderna har varit underbara och personalen super mysig! Älskarälskar tiger! Deras nya höst är.... jaa jag vill ha kläderna nu! Men som sagt, jag lägger upp bilder när jag kommer hem! Men samtidigt mår jag nästan lite psykist dåligt över vårkläderna, hur ska jag klara det här!?

Nä nu ska jag sociala mig med Alex lite, skriver nog något i eftermiddag!

LisaSkoglund ♥

Nattitnatti

Idag har jag speedat på hela dagen som en galen höna. Mycket gjort har jag fått i alla fall, både hemma och på jobbet. Mest på jobbet faktiskt!

Igår vart det sent, vi kunde inte välja mellan paradise och dexter så det blev båda. Vilket resulterade till att tv;n stängdes av halv fyra, som vanligt då alltså! Idag får det absolut inte bli senare än så här. Imorgon klockan 06:45 åker jag och alex till Stockholm för att gå kolletions utbildning i två dagar, så kul. Sedan ska hon och jag bo hos tove i två dagar, SÅ KUL! Iiiih, nu ska jag sova. Lägger upp bilder när jag kommer hem. Må så gott!

LisaSkoglund ♥

Nyss hemkommen

Nu har jag kommit hem från min tre års dejt och jag är så saaatans mätt att jag tror jag lägger mig ner och dör. Var så hungig så det blev två förrätter, vårulle och pekingsoppa. Sedan åt jag en nudelwook till varmrätt, mumsimumsi! Väl  på bio var jag ju tvungen att köpa nåååågonting så då tröck jag i mig en snacks meny. Så med andra ord är jag inge hungrig nu längre.

Filmen va bra men pateitsk som jag är klarar jag inte va sorgliga slut. Inte för att jag började grina och så men jag börjar alltid må psykist dåligt och få ont i magen när det inte slutar som det ska! Jag mår bäst av chickflicks där handligen är blahablaha och rollerna och slutet är så klyschigt och lyckligt så man tror man ska spy.

Snart ska vi lägga oss i sängen och mysa till antingen Dexter eller Paradise hotel. Nattinatti!

LisaSkoglund ♥

3 år med hjärtat!

Kom nyss hem från jobbet och hittar min pojke sovande i soffan, men jag förstår han. Vi har ju trotts allt uppe till tre igår för att se på Dexter. Det var tänkte att vi skulle se ett avsnitt vid elva och sedan sova men vi började inte titta förräns 12 och det blev tre avsnitt istället för ett. Men har man sett ett så kan man inte sluta. Anledningen till att vi började titta senare än vad vi från början hade tänkte var på grund av att mamma är så jävla lättlurad och går på ett skämt i en timmes tid. Jocke ringer mamma i dolt nummer till tre olika telefoner hennes arbetsmobil, privatmobil och hemtelefonen. Varje gång hon ska svara lägger han på och så fortsatte det i en timmes tid. Mamma fattar ingentingen och blir till och med rädd mot slutet men Jocke var för nöjd för att erkänna att det var han. Men egentligen borde man aldrig sluta förvånas i det här dårhuset.

Idag är det tre år sedan jocke och jag blev tillsammans :) Det firar vi med att äta på kina och sedan se Snabba cash. Är så hungrig så att jag håller på att dö, blir helt klart förrätt och varmrätt! Sedan så klart nått att äta till filmen.. :P Men innan jag ska få mat och se på film har jag lite saker jag måste fixa i stan.

LisaSkoglund ♥


Fina vecka 3

Bästa veckan på länge har äntligen börjat och jag är mycket nöjd. Dagen har väl inte varit helt till beltåtenhet men om vi ser vad resten av veckan har att bjuda på så är jag mer än nöjd.

Min fina pojkvän hade tagit ledigt för att vara med mig idag men det han inte visste var att jag jobbade. Menmen vi kunde ju var uppe länge igår och ha supermysigt då istället och dessutom var jag bara lunch avlösare idag så jag hade både sovmorgon och kort dag.

Nu är jag i alla fall hemma men det är för ovanlighetens skull fotboll på tvn. Fast jag ska inte klaga, han rakar sig samtidigt. Mycket mycket till min belåtenhet, kom inte ihåg när han gjorde det sist. Någon gång innan jul kanske?

Men nu orkar jag inte sitta här längre. Tror jag ska göra mig fin till imorgon, det är ju inte en vanlig tisdag om man säger som så..

LisaSkoglund ♥


And I need your heart, because your always in the right places

Trött mätt tjej som behöver ett bad, det är jag. Men frågan är om jag ska se på lite tv först? För annars hinner jag bara bada i en halvtimme för sedan börjar blåsningen. Men och andra sidan kommer det aldrig bli av om jag inte gör det nu...

Nyss var familjen Christensen förbi för att visa upp deras nys familjemedlem, en hund. Jisses, jag har aaaldrig sett någon mindre hund i hela mitt liv! Frukstansvärt söt men det såg lite halvkomiskt ut när den stod för sig själv på golvet.

Jag har blandat ihop tider hela veckan både på gott och ont, mest ont! Enda gången det gynnade mig var igår när jag hade fått för mig att jag slutade 8 men insåg att jag sluta 6, ren och fin lycka! Nyss missade jag project runway för jag trodde det började åtta och inte sju :( Inte lika mycket lycka, men jag måste styra upp det på nått sett. Troligtvis på det olagliga viset...

LisaSkoglund ♥


Workieworkie

Är så fruktansvär opepp på att jobba idag! Låg kvar i en kvart längre än vad jag brukade imorse, vilket resulterade till att jag fick en kvart att gör mig iordning på. Kanske inte nå vidare planerat nu när man tänker efter.. Men vad gör man inte för att få sova dom sista minuterna?

Har nyss damsugit butiken och ska väl nu sätta igång och röjja upp resten.
Det är så tråkigt att göra det själv bara :( Men vid ett får jag assistans av jocke!



LisaSkoglund ♥


vår/sommar 2010

Nu på torsdag åker jag och Alex till Stockholm för att få en utbildning på tigers vår/sommar kollektion och tjuvkika på höst/vinter 2010 i showroomen. Utbildningen är torsdag till fredag men jag och Alex ska sedan bo hos Tottan till på söndag, det ska bli så jäkla roligt och mysigt! Can't wait :D Sedan att träffa Tove och se henne "nya" längenhet blir helt perfekt, har ju inte träffat henne sedan min födelsedag.

Vilket fall som helt kom jag på att när jag och Alex var till Stockholm i augusti knäppt jag ett par bilder i showroomsen som då innehöll vår/sommar 2010. Eftersom jag aldrig visade dom då lägger jag upp dom nu istället. ;)

   

  

LisaSkoglund ♥


Lugn lördag

Jag är trött som bara den efter min flitiga dag idag på jobbet! Jobbade så hårt att jag drog till och med på mig ryggvärk, såå underbart! Här hemma är det sjukstuga, bäddade nyss ner min baby i fåtöljen med filt och go glass. passade även på att göra iordning en skål till mig själv, lemon curd det är god jävla glass det!


Är så less på all vår REA på jobbet nu! Vill bara att allt ska försvinna så dom nya vår och sommar kläderna kan plockas fram! Den kollektionen är för övrigt läskigt fin, nä den är vacker förresten! Slänger upp lite favoriter från dam och jeans som kommit upp på hemsidan. Den långhåriga har dam och den korthåriga har jeans.

   
   
Förstå vilken tung säsong det här kommer bli för min plånbok.
Dessutom är det här långt ifrån allt!

LisaSkoglund ♥


Nu är jag tillbaka igen, men hur länge jag stannar det får vi helt enkelt se!

Idag fredag den 15 januari fick jag för mig att börja blogga igen. Jag vet att det är typ fjärde gången jag försöker men vadå jag försöker i alla fall.

Livet sedan sist har varit juuust great! Brunfärgen från greklandsresan med hjärtat är borta sedan länge, tror den försvann i samma sekund som jag satt mig på planet ;) Manen är klippt och slingade hos frisören för första gången på.... bra många år helt enkelt. Min finfina 19 års dag har paserat och dagen till ära vart det utgång med bland dom bästa som finns :) Julpyntet är framstökat och bortstökat, klappar är öppnade och julbord med jobbet är avnjutit.

Om jag ska sammanfatta hösten/vinter mer så har det helt enkelt varit många fina nätter med älsklingen, galna nätter på stads och många dagar på bästa jobbet med dom bästbästa arbetskamraterna!

Men nu går vi vidare till nutid. Jag är fortfarande blek, håret har fått en utväxt, jag är fortfarande 19, julen är förbi men kylan som hör den till lär stanna längelänge, min älskling är fotfarande finast, mina vänner är dom bästa, stads är fortfarande the one and only krog och tiger är helt enkelt tiger!

Välkommen tillbaka helt enkelt!



LisaSkoglund ♥


RSS 2.0