Hej igen igen då!

Har nu gjort ingenting i dryga timmen. Är inte tillräckligt trött för att sova men heller ingen idé på vad jag ska göra så det blev att jag kilade in på h&m. Jag hade kikat lite fort där tidigare idag men hittade inget som var riktigt så där klockrent men nu råkade jag springa på dom här sommarfina klackisarna. Konstigt det där att man hittar ett par till när man nyss bestämt sig för ett annat par. Dock är det här helt olika typ av skor. Dom här tror jag skulle bli superfin till mycket utav tigers vår/sommar kollektion så om dom passar är dom en keeper. Skön bred klack har dom också så man skulle kunna ta sig en joggingtur i dom ;) Det är bara h&m som kan göra så här fina skor för 299kr!



LisaSkoglund ♥


Hej igen!

Har varit le på den här sidan nu ett tag men jag kommer alltid tillbaka när jag känner för det. Idag är det torsdag, det vill säga bara en dag kvar innan jag blir lite ledig igen. Det vill säga, en dag kvar tills den här bloggen blir mer aktiv.

Imorgon börjar jag två, det är skööönt! På morgonen..men drygt när man väl är där. Man hinner liksom ställa in sig på att börja slappa och sedan ska man jobba till åtta, på en fredag. Det är inte så coolt alla gånger. Men jag ska väl inte klaga jag ska ju uuuut på lördag och jävlar vad jag ska ut! Jag ska UT, sa jag det? M A S K I N E N! Inte för jag riktigt vet varför jag är så mallig över det. Låtarna jag känner till med dom är alla som inte dansar och segertåget, jaa det var allt. Resten av låtarna får jag helt enkelt stå som ett fån eller inte stå där alls. Hela huset är ju trotts allt öppet och så det lär väl vara bekanta annsikten överallt.

Hela kvällen har jag gått och fundera på om jag ska visa upp mina nya älsklingstigrar. Men jag orkade inte ta mig för så det får bli en annan dag. Men om jag ska försöka utrycka mig med ord. Jag är kääär! Speciellt i en vid söt dröm som jag kommer älska tills jag dör! Vill använda nununu, men det går dessvärre inte. Pyttsan!

Imorgon ska jag köpa nya tjocka strumpisbyssor och svarta klackisar innan jobbet. Kände att det var dags för en update på båda fronterna. Alla strumpbyxor ser ut som trasdockor och jag är så rädd att min älsking miss rosettsko ska bli en trasdocka. Så jag ska köpa mig ett par budgetfina på dinsko som jag inte behöver vara rädd när jag använder. Tror jag kommer trivas väldigt bra i dom här faktiskt. Enkla och klassika plus jätte snygg med den höga platån och för 399kr säger jag inte nej.



Wellwell nu ska jag göra mig iordning för att infinna mig i sängen snart.
Men först får det nog bli lite kvällis, eller middag?

LisaSkoglund ♥

500 days of summer

Såg nyss klart på filmen 500 day of summer och den var brabrabra! Hon var supervacker men jättedum och han så söt så söt. Passa verkligen kvällens humör men borde ha varit lite smörigare. Den var ingen plastig amerikansk film, som också är sååå bra på sitt egna patetiska sätt. Den här var mer äkta, se den!

Nu ska jag lägga mig och somna till musik och hoppas på att jag får en sängkamrat snart.


haha, måste erkänna att jag hade missförtstått titeln fram till nu.

LisaSkoglund ♥

Bröllop

Åh, om det är något jag älskar så är det bröllop. Synd jag inte varit på ett sedan jag var... fem! Men det betyder inte att jag älskar det mindre. Ingen gifter sig längre och om dom gör det så gör dom det i hemlighet dom jävlarna! Har suttit och tittat på en sida som fotograferar bröllop åh gud, åh gud! Om inte jag får gifta mig kommer jag bli en olycklig männika. Innan trettio måste det ske dessutom för sen är det kört, nästan i alla fall! ;)

Jag drömmer helt seriöst om det perfekta frieriet, det mer perfekta bröllopet, vackraste klänningen, största ringen, den mest romantiska smekmånaden. Jaa, jag skulle kunna hålla på i evigheter, jag vill ha allt. Jag borde nog gifta mig med prinsen eller kanske ställa upp i en patetisk romatisk film där huvudhandlingen är om ett bröllop och få ur det ur systemet. Frågan är om det skulle räcka? ;)

Jag vet att jag låter patetiskt men jag är helt enkelt det. Precis som min kärlek till romatiska klychsiga filmer, tylldrömmar, himmelsängar, balett, rosa, spets, vollanger, rosetter och jaa gud vet vad. Jag är en tjej, jag är patetisk!

Något jobb som jag helt seriöst skulle älska är bröllopsplanerar. Men det var väl antagligen igen nyhet. Synd att det inte är eftertraktat (som alla andra yrken jag vill bli). Jag vill ha ett jobb som inte känns som ett jobb!

 
http://ruffledblog.com - finns hur många underbara bilder som helst!

Nu ska jag hoppa i ett bad med älsklingen och sluta sitta här och drömma om saker som inte händer än på ett par år. Men jag gillar att dagdrömma så det är så svårt att låta bli ibland.

LisaSkoglund ♥

Slappdag

Idag sov jag till halv två, det var skönt som bara den! Annars har jag inte gjort så mycket annat än knäpp och knäpp och knäpp kort på alla kläder. Nu är jag nästan klar. Bara några saker jag måste ha på mig för att dom ska komma till sin rätt. Sedan ska jag ju bara lägga in alla och sedan packa och skicka iväg allt, inge jobbigt alls!

Idag missade jag för en gång skull inte project runway. Har ju typ missat 8 avsnitt känns det som :( Och tråkigt nog finns det inte att hitta på webben heller!

Nu när jag ha hängt på Tradera litegrann har jag hittat två jättefina saker.
En sailorklänning (som jag kikat på i evigheter) och en trench men rosett och väck i rygg.



LisaSkoglund ♥

Äntligen klar för idag/ikväll

Nu har jag hållt på med massa gammkläder hela dagen, är såsååååå less! Nu är det i alla fall klart för ikväll och idag. Har ju bara typ 3/4 delar kvar och det ju ingenting när den här delen tog typ en hel dag! BLÄBLÄBLÄ men förhoppnings blir det pengar av det här.

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa till en film med jockepocke.
Chips och dipp blir det till också, fest alltså!

LisaSkoglund ♥

My dad i psycho!

Vaknad nyss utvildad, glad och redo att stiga upp ur sängen. Men när vi går upp är det bara mamma som är hemma i huset. Jag frågar bara för frågans skulle vart pappa är och han hade åkt till birsta med bertan, så klart! Men ärendet han åkte dit för är verkligen inte så klart. Han hade sett ett par kaffekoppar i tidiningen imorse och utropat, "det är precis sånna där tunna och fina jag har sökt efter hur länge som helst. Dom är så god att dricka ur". Var av mamma säger "Meen, dom där finns ju lagerhouse, lisa har tittat på dom där i evigheter." Så då stack han ögonaböj för att köpa. Mina fina drömkoppar till sig själv, pastellfärgade med rosor på. Jaa man sluta aldrig förvånas här hemma.

Nu ska jag ta mig några skopor och hålla tummarna för att det finns juice. Är lite småhungrig nämligen. Sedan blir det till att hitta på någonting. På dagens schema står det - Göra sig av med allt skit som inte används. Så det blir väl alltså städning och kortknäppning här idag, laaater tradera.





LisaSkoglund ♥

Helg :)

Sååå skönt med helg! Jobbade hårt idag med så nu förtjänar jag chipspåsen, sådeså! Idag är jag inte bloggsugen, inge datorsugen i huvudtaget. Satt för mycket här igår och i förr går ;) Nu ska jag vila upp mig med tre dagars ledig tror jag det är. Bra koll jag har!

Ska lägga ner min arma rygg, den är något trött. Hoppas det är något värt att se på tv annars trycker jag in en film eller oc. Annars ä det ju OS på tv;n, jocke&pappa klor som några galningar, blä! Men jag ska inte klaga, det är ju bara vart fjärde år plus att jag fick en serie till godnatt saga igår. Dock visades hockeyn på tv och jocke småtittade på den ljudlöst men vadå det går ju inte missa en match för guds skull! Det förstår ju vem som helst.



LisaSkoglund ♥

Sängen kanske?

Borde nog lägga mig nu. Vart ju lite vääääl sent igår. För när jag väl gick här ifrån la jag mig inte och sov, nejnej! Jag la mig och tittade på två avsnitt av oc. Klockan var fyra sista gången jag tittade på klockan. Suuuperduper mysigt eftersom alarmet ringde 07:30 imorse! Det är härligthärtligt det! Men jag är en hårding så jag fixar det.

Men både ni och jag vet att det här inte är slutet för mig. Dock ska jag nog sluta sitta här och kanske krypa ner i sängen och mysa till nått på tv:n eller lite musik.

Betalat massa räkningar har jag appropåingenting gjort ikväll, låter så vuxet.
Synd det är så tråkigt, tråkigt att vara vuxen, blä!

LisaSkoglund ♥

Bal

Jag ska sy Jessicas balklänningen som hon ska på studentbalen. Borde egentligen ha tagit mått på henne förr förra veckan när vi var i viforsen. Nu vet jag inte när jag får hennes mått. Vilket betyder att det dröjer innan jag kan börja med klänningen. Åh, jag vill också gå på bal igen, jätte gärna faktiskt! Men jag har haft roliga så nu är det några andras tur.

Får helt enkelt försöka flörta till mig dom där måtten på nått sätt så jag kan börja göra en tuall på överdelen. Förhoppningsvis kommer inte klänningen bli allt för avancerad att göra men att det ska vara i chiffong försvårar ju det hela en aning.


Hihi, har inte gjort något kollage idag. Det här har jag gjort förut, stolt! Är rädd att jag ska bli beroende så jag har inte smygit dit....än! Något säger mig att jag säkert hamnar där snart, är lite sugen! :P

LisaSkoglund ♥


LisaSkoglund

Lisa Bengsston

Så hette designer till mina fantastiska framtida gardiner. Nu när jag kikat in på hennes hemsida så insåg jag att jag tidigare har sparat flera av hennes tyger och tapeter på datorn utan att veta att det är hon som ligger bakom dom. Oootroligt duktig designer.

Mina gardiner är verkligen en keeper tills jag dör, eller åtminstone så länge jag har bra smak ;) Dessutom var det 20% på tyg den dagen jag köpte dom så lite fynd vart det. Sedan har jag turligt nog fyndat fyra tallrikunderlägg i samma tryck för 15 kronor styck på ittala outlet i birsta för en evighet sedan.


Trycket jag har i tallriksunderlägg och i 5m tyg som ska göras till gardin!

   

 
Fem fina tapeter. Finns bra många fler men orkade inte ladda upp fler.
Tapeterna liggger på 800kr/rullen och tyget kostade 375kr/m.
Rätt dyrt med välförtståeligt och värt det. Inte ikea här inte!

LisaSkoglund ♥

Städdag!

Idag har jag städat hela dagen på jobbet så nu är jag nöjd. Har lite saker jag måste göra imorgon också men sedan är nog allt fixa och klart. I alla fall allt jag kan kom på att göra.

Hemma väntade ett h&m paket, det är kul. Det som är mindre roligt är att inte allt var med. En klänning som jag väntat på sedan vårkollektionen kom ut kommer aldrig hem till mig. Ska kolla om den finns i butik i stan imorgon för då köper jag den där och avbeställer den på nätet. orkar fan inte vänta längre och dessutom är jag sugen att den nästa helg när jag ska ut.

Det som kom i paket idag var bara lite behövliga trosor och lite inrednings grejor. Har börjat samla på mig saker jag ska ha när jag flyttar hemifrån så det inte blir så myckt pengar att lägga ut då. Riktigt smart som du frågar mig! (plus att jag inte kan hålla mig när jag ser perfekta saker) För några veckor sedan när jag var med mamma på stan köpte jag gardintyg som är så fint som ett konstverk. Måste visa någon dag eller om jag hittar bild på google nu!


Ett fult kollage på grejorna som kom, förutom ett örngott som hade tagit slut på webben så att jag inte kunde gå in och spara en bild. Men det är tre teknade tjejor lite fahsion aktigt. Plus att klänningen som aldrig kommer är med på bild.

LisaSkoglund ♥

Hihi, kan inte låta bli!

Har så mycket energi att jag skulle kunna vara uppe natten lång. Med närmare eftertanke borde jag lagt mig och hoppat på cykeln när jag kände mig lite små trött förut, för nu lär aldrig sömncykeln komma igen. Men det är bara pina kvar i sängen så slocknar man till slut.

Men inte prata om det nu. Titta på mitt fina kollage! Synd att resväskan dödar mig, verkligen dödar mig! Jag önskade mig och fick en resväskan i julklapp och köpte en till precis innan jag åkte till stockholm. Och nu kommer den här, DEN HÄR! Tog det först ganska lugnt för jag tog för givet att det var Viktor & Rolf's samarbete med Samsonite  som kostar 8 000kr. Men inte då det var jävla topshop för jävla 800 spänn. GÅ OCH DÖ! Well well mina väskor är fina. Men jag tänker inte ljuga, dom är verkligen inte så där fina, verkligen verkligen inte! :'(



LisaSkoglund ♥

Vad gör jag uppe!?

Vet verkligen inte är svaret. Men vad gör jag jämt uppe? Vet inte vet inte vet inte, men det är kul. Har nyss pratat med hanne i 1,5 timme och anledningen till att vi slutade är än en gång på grund av att hannes mobil dog.

Men nu funderar jag helt allvarligt på att lägga mig. Jag ska ju trotts allt jobba 10-19 imorgon och i över morgon. Sooo GREAT!


Jag skulle kunna döda några stycken för den där byxdressen, synd den är från YSL bara!
Tror det skulle bli ganska granskat som jag dödar några där? ;)

LisaSkoglund ♥

Hanne you make my day!

Surrade nyss i telefonen med hanne i en timme men det hela avbröts för att hennes mobil dog så nu sitter jag här igen. Och vet ni? Hennes butik ska få in jeansen från mina drömmar. Har sökt efter dom överallt på nätet och har sagta men säkert börja "inse" att det är en limited edition eller nått. Men det var det inte så nu kommer jag med största förmodan få köpa ett par till min garderob. Tiger kan ju dra åt helevete med deras jeans den här säsongen så jag får helt enkelt ha en sommarflört med cheap monday och återvända till tiger ruby till hösten. Men vadå när flörten är så här söt så borde ju ruby förstå att jag vänstrar! Hur pratar jag egentligen? Jag är ju inte ens en jeanstjej och nu har jag tydligen en affär med ett par, eller snart två! Nä men jeansen växer in på mig. Jag gillar det mer och mer, i alla fall till rätt kläder!

Förutom pratat med hanne så har jag inte gjort det jag skrev om innan, SÅ KLART! Är så tråkigt att göra det man borde. Fixa något att äta - för jobbigt, träna - för svettigt och sova - för tråkigt! Så det blev helt enkelt att jag fortsatta med det jag gjort hela kvällen. Gjort kollage och strosa runt på nätet.

 
Det enda som är tråkigt med dom här jeans är att dom är låg.
Men vadå dom är ju inte svinlåga!

LisaSkoglund ♥


Fortfarande lite hungrig

Har inte tagit tag i mitt mat bekymmer utan jag har lekt på min leksida. Men nu ska jag ta tag i lite mat och sedan lite oc. Sedan kanske jag ska sova? Jag känner mig redan nu lite trött så det kanske kommer funka. Annars mot för modan kanske jag tränar en sväng.



LisaSkoglund ♥


Inte riktigt mätt

Men det beror väl antagligen på att jag har ätit lite rödlök, fetaost och halloumi till middag och till lunch vart det två polarmackor. Bra där verkligen! Precis vad kostcirkeln säger att man ska äta var dag. Nää, men det här håller inte, måste äta något mer. Vet bara inte vad. Får ta och gräva i kyl, frys och skafferi sedan.

Annars har jag jobbet 2-19 idag, har inte fått så mycket gjort men imorgon och i övermorgon ska jag jobba arslet av mig så butiken blir tipp topp. Efter det får jag helg och då vet jag inte vad det blir, ledig är jag och jocke verkar ska bort. Vi får se helt enkelt! 



LisaSkoglund ♥


Har hittat nytt pyssel

Har suttit hela sena delen av kvällen och gjort små collage. Vart dock lite väl frelst i sidan att det visst vart lite sent, tur jag börjar två imorgon! Något som är tråkigt med det hela är att allt på collagen är svinit dyrt men också svinit snyggt.

Nu ska jag försökas få med min pojke ner i sängen, han har somnat i fottöljen till OS. Kan vara kritiskt att få liv i han men på nått sett ska det nog gå




Visar bara en ikväll för annars ser inlägget för rörigt ut.


LisaSkoglund ♥


Underligt men rätt skönt

Jobbade 10 till 3 idag vilket jag inte brukar jobba. Känns lite små konstigt att vara klar klockan tre och att jag sitter här i soffan nu, men rätt skönt faktist. Synd bussarna går sämst på morgonen bara! Idag och imorgon har vi lite besök från stockholm på tiger.. Vilket innbär att man får vara på tårna hela tiden, tur jag inte jobbade hel dag!

Idag när jag kom hem väntade inte en avi i brevlådan på fina saker. Utan där väntade något tråkigare, en räkning på dom fina sakern jag fick igår. Tråååkigt, men det är bäst jag tar tag i och betalar det på en gång!

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är lite småhungrig och semlan jag har tryckt i mig förut verkar inte räcka :( Frysen är jag också så jag tror jag ska mysa ner mig hos jocke en sväng

Senare ikväll ska jag över till Jossan för hon fyllde 18 år igår, storkickan. Sannslöst att 92:0r få gå på krogen. Jag börjar på allvar känna mig gammal men samtdigt känner jag mig fortfarande som 15.. Vet inte ritkigt hur det går ihop men så känner jag i alla fall.



p.s Watch out alla forna modeflickor! Jag har mååånga ovisade bilder från studenten som jag tänker släppa på fb och det kommer inte bli en trevligsyn. Taggar är förbjudna att ta bort men man får gärna skratta. Vet inte när jag tar mig tid till det här men någon gång sker det.

LisaSkoglund ♥


jag fryser, därför äter jag glass

Jaa ibland undrar man ju om man är helt blåst. Idag har jag jobbat både i birsta&stan men det vart ett kortpass på 5 timmar, sköönt! Vi håller på att fixa till butiken fin med alla nyheter, det är kul!

Igår var jocke och jag och åt på Ming palace och sedan gick vi och såg filmen Valentine day. Det var sååå bra! Satt bara och flina hela fimen igenom. Älskar filmer man mår bra :) Se den!

Idag när jag kom hem hade det kommit ett paket på posten! Två fina tröjor hade kommit till mig, jippi! Är bra le mina andra jobbkläder nu. Men jag väntar fortfarande lite grejor en jeansjacka, blus, topp, kjol och klänning.

Nu ska jag ut och hjälpa mamma plocka ris? Hon ska tydligen ha det till jobbet imorgon sa hon, undra vad hon ska hitta på då. Efter det måste jag mys ner mig i någon filt eller nått för då lär jag ju frysa bra mycket mer än vad jag gör nu..



LisaSkoglund ♥

Jag har blivit snabb..

Lockade nyss håret och jag gjorde det på under timmen. Det är snabbt för att vara mitt hår det. Förutom att locka håret ikväll har jag varit huslig och mysig. Städade upp här hemma och tog mig ett välbehövligt bad, trötttrött i kroppen. Tänkte jag skulle tränat ikväll men det var en föör ambitiös tanke! Jag ska ju faktiskt orka jobba imorgon också!

LisaSkoglund ♥

Äntligen ska rean bort

Har hållt på att packa ner rean hela dagen idag och hängt upp nyheter, sååå skönt! Men det tar längre tid än vad man tror att packa ner det gamla så butiken har varit helt kaos idag. Något annat som är jobbigt med allt det nya är att man inte kan använda så mycket än på ett tag. Men mycket fint är det! :)

Resarverade nyss biljetter tills på söndag till filmen Valentine day. Hehe, i sånna här stunder tror jag jocke ångrar att han har flickvän eller åtminstone ångrar att han lät mig välja. "Välj vad du vill! :)" - Bra då tar jag den tjejigaste ;)

Är bra sugen på dom här ankelbootsen jag kikat på ett tag. Men jag tycker inte om att beställa skor från internet. Framförallt inte klackisar för jag vet aldrig om jag har storlek 37 eller 38 och sedan är det så ofta dom är dödens för fötterna. Vilket den här 14cm klacken lär vara...



Nu ska man mysa ner sig till en film, standard helt enkelt!

LisaSkoglund ♥

Torsdag kväll

Nu har jag nyss duschat och innan det så trängade duktiga jag. Byggde på träningvärken sedan i förr går, såå mýsigt! Till middag förut vart det nugget och ris. Kom fram till att jag aldrig mer ska göra ris. Inte förrän jag fått instruktion i det i alla fall. Det gick att äta men det var inte mycket att hurra för!

Imorgon ska jag jobba åt Alex i stan 13 - 19. Hon har åkt till Åre och för att roa sig den jäveln :P
Måte då komma ihåg att köpa make up store's lip care mix, den har varit slut sendan jul så nu måste den vara i butik. När vi ändå är innan på smink så måste jag komma ihåg att påminna jocke om väskan. Han var lite klantig och glömde min väska i viforsen. Så nu har jag inge smink till imorgon, ingen laddar till mobilen som är död och en hel del mer grejor. Tur jag inte dör utan smink&mobil men det är ju alltid trevligt.

Nu ska jag gå och blåsa håret sedan ska jag vi kyrpa ner i sängen och slå på en film.


Gymset från Halens 395kr. Den där bollen och brädan dödar mig!

LisaSkoglund ♥


Tiger höst/vinter 2010

    
  
  
Tiger dam showroom för höst/vinter 2010

   
Tiger jeans dam showroom för höst/vinter 2010

   
   
   
Tiger dam&herr-sko showroom för höst&vinter 2010

   
 
Tiger dam&herr höst/vinter 2010 ute på provdockorna

   
Tiger jeans herr&dam höst/vinter 2010 ute på provdockorna


Ledsen att många bilder är skitkassa men jag kände mig lite smått som en tjuv när jag stod där och knäppte. Så jag svängde väl lite med kameran ibland och ställde till så det blev skuggor stup i kvarten.

Nu måste jag fundera ut vad jag ska göra till middag idag. Jocke&jag sov till halv tre imorse... eller ja imorse och imorse. Till halv tre som vi i alla fall!

LisaSkoglund ♥


Hemma

Då var man hemma efter några dagar i Viforsen, har varit hundvakt igen. Nu är man solo i huset, eller ja jocke är här. Men mamma&pappa har åkt till Stockholm för att hälsa på familjen johan till på söndag. Så idag har jag jobbat och kockat, mycket vuxet om du frågar mig!

Tänkte faktiskt jag skulle skriva igår för då var jag hem en sväng för jocke hade två bandy matcher i timrå. Men då pajjade bilen på motorvägen så jaa kvällen blev rätt tröttsam. Orkar inte gå in på deltalj men jaa det tog sig sitt lilla tag. Plus en incident med borttappad bilnyckel till bilen där bandy var. Ja allt går åt helvete helt enkelt.

Idag på jobbet hade det kommit lite roliga grejor som jag provade och lånade hem :)
Sedan hade Alex och jag en telefonkonferens angående kläder som varade, jaa rätt länge..

När jag orkar ska jag knäppa lite kort på nya grejer jag införskaffat. Har provat massa kläder nu under kvällen så nu vill jag ha soooooooommar! Ska bli så jäkla fint och härligt med massa sommarkläder!

Nu har jag tankat in bilder från stockholms vistelsen i datorn så imorgon åker bilderna upp i bloggen. Är nämligen ledig då och är för trött för att göra det nu. Till kvällssaga ska jag se lite oc eller få jocke att titta på blåsningen. Nattisnattis!

LisaSkoglund ♥


Vill krypa ner i sängen

Är lite småsugen att krypa ner i sängen och mysa till en film. Men jocke pratar ju i telefon värre än en tjej så det verkar jag bara få glömma :( Pappa har varit snäll att köpt lemoncurd som skulle vara attans gott att trycka i sig. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.


Den här sängen lär jag få vänta på i hela mitt liv....
Men jag vill vill ha en riktig prinsessäng!
Jag får tjata till jag dör helt enkelt så kanske jag till slut får ha den i mitt hus om tjugo år?
Men den gör sig väl inte nå vidare bra i en lägenhet i alla fall, om det inte är högt i tak!

LisaSkoglund ♥

trötttrötttrött

Har varit speedad idag igen så det känns som jag varit överallt och ingenstans och gjort hur mycket som helst. Men jag är antingen jättepeppad att jobba efter jag varit ledig eller så är jag dödstrött. Kom till jobbet kvart i nio idag för jocke åkte på en utryckning till evonella, ett utav växthusets tak hade rast ihop på grund av all snö :( Så för min del vart till att röjja upp nere på lagret på jobbet för att få tiden att gå och för jocke den stackarn innebar det att skotta hela dagen. Så ikväll kan vi båda sova med gott samvete.

Tog med mig lite kläder hem från jobbet för att prova i lugn och ro hemma. Sedan gick inte det nå vidare bra. Det enda som passade var ett par apikosfärgade byxor, riktigt fina var dom faktiskt! Resten var för litet, ops! Äh, grejen är jag egentligen visste det men jag tog storlek 25 av ren vana och påsen var för liten för att kunna ta med 26:orna också. Sedan var det en klänning som satt för trångt över brösten. Hehe, nu räcker det banne mig!

Har nu suttit och tittat på den svenska serien solsidan. Haha alla karaktärer är så sjuka i huvudet. Man ska tydligen känna igen sig i en utav rollerna men jag har inte lyckats klura ut vem jag är. Hoppas lite att jag inte är någon utav dom. Galen, galnare, glanast är vad man har att välja på..

LisaSkoglund ♥


I viforsen

Sitter nu i viforsen och väntar på att vi ska göra igång en film. Var nyss hemma i timrå en sväng för det var timrå på tvn som joakim absolut var tvungen att se. Men annars har dagen och gårdagen varit lugn. Har ju varit ledig nu i två dagar så vi har bara myst på. Det är farligt att vara ledig, man äter så mycket skit. Idag till exempel har jag ätit middag tre gånger! Först i viforsen, sedan på blå kiosken och sedan lite på max. BRA LISA, nu kommer du säkert bli fit till sommaren!

Min duktige och fina vän amanda såg jag hade reducera en bild på mig som hon knäppte i våras till PA. Tycker det är lika konstigt varje gång att se mig själv på sådana där bilder. Man känner inte igen sig och verkligen inte som man ser ut nu med den vinterbleka spökhyn! Men som sagt duktig är hon. amandaberggren.blogg.se

Jocke verkar aldrig bli klar så nu blir det lite the oc med jessica. Har börjat kolla på gamla serier igen. Började med vänner men efter 6 år tröttnade jag lite så jag tar en pause innan jag ser dom 4 sista.



LisaSkoglund ♥

En timme kvar

Det är bara dryga en timme kvar tills paradise hotel finalveckan läggs upp på nätet, sååå spännande! Måste bara komma ihåg att inte gå in nå mer på fb ikväll. Men det lär jag ju göra för varje vecka göra jag samma misstag och vips så vet jag vem som åker ut.

Igår vart det en tur till viforsen för att hälsa på en sväng. Satt mest och hjälpte och var smakråd till jessica i bal&student klännings val. Kom på en hel del fint så nu blir det väl att sätta sig vid symaskinen snart. Kanske måste dammas av? Haha, nää jag satt ju faktiskt vid den förr förra veckan! Fast jag får faktiskt lite dåligt samvete när jag inte syr mer själv.

Kvällen och dagen har varit dölugn förutom att jag har skiiiit ont i låren efter gårdagensträning! Att få fasta ben till sommaren är svårare i pratik än i teori. Gaah, hur jag mina stackars ben klara det här, hur ska min stackars kropp klara det här?! Anlitade jocke till min träningscoach som får avgöra när jag får sluta med övningarna, annars skulle jag sluta på en gång.

På jobbet idag stod jag och johanna och "bestämde" vad vi vill ha från h&m's the garden collection som släpps i mars. Ajajaj vad mycket man vill ha, men jag vart ändå förvånad över hur passa lågt det låg i pris i mycket. Även h&m kan ju stiga i pris i kampanjer men nu kostade många klänningar 149kr och 199kr och det är en jäkla pris för så här fina klänningar!



LisaSkoglund ♥


Jag har varit trött!

Har inte varit sugen på att blogga så då har jag helt enkelt inte gjort det ;p Har fortfarande inga bilder på tigers kläder att lägga upp så jag är lite deppis och i butiken har det inte heller kommit så mycket mer varor :( Jag beställde dock lite grejor förra veckan :) En jeansjacka, "jeans" shorts, tröja, topp, blus och klänning. Sedan har jag lite mer saker som jag funderar på att beställa men jag tror jag väntar lite.

Igår satt jag igång med hemma träningen! Tänkte jag skulle sätta mig ner och göra ett schema på övningar jag ska göra varenda kväll + att försöka gå en sväng. Jag ska bli lite fast till sommaren ;) Sedan får vi se vad det blir med det ikväll för vi kanske ska hälsa på lite i Viforsen. Tydligen oklart ännu. Men om jag inte gör det ikväll får jag väl göra det imorgon. Sedan är det väl tänkt att jag så smångning om ska börja gå på gym men om jag skulle gå ditt i detta tillstånd skulle jag skämmas. Fy fan vad jag har dåligt syke när det kommer till träning, jag ger upp på en gång!

LisaSkoglund ♥


RSS 2.0