STATUS

Min arbetsmoral är förkastlig, sängen är skön men obäddad, maten är i kylen (har legat där hela dagen), disken är på bordet, outfit: bomullstrosor och t-shirt, mobilen är oladdad, lägenheten är rätt mörk, bergriper nada hur man får till tvn, två daim är uppslukade, colan är drucken ur flaskan, damsugaren ligger som en hund på vardagsrumsgolvet, mitt hår är blött.

Andreas kommer om en halvtimme. Jag ska.. klä på mig! Det här är rätt opassande!


Fasta fina.. silikonbröst!




HÅKAN HELLSTRÖM - Det dom aldrig nämner

Vad är det som krävs för att stanna kvar
som inte är säker men aldrig tvivlar
som inte har nån storlek alls
inte har någon genans
Som får en att ropa till balkongen "kom ner!"
får prästens dotter att rymma med en knarkare
som får en att säga i natten 'jag behöver nåt starkare'

Den får en att darra som höstlöven
den får en att vissla i mörkret
den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig
utan ljus och sen rättegången

Vad är det som inte kan repareras, censureras,
som inte har nån rättvisa,
som inte är blind, men gömmer ögonen i händerna
som inte har nån anständighet
inte behöver kläs upp i skönhet
den kryper inte för nån
den väntar inte på nån

Den är lika ren som ett barns ögon
den är lika skitig som marken på en tågstation
vad är det som inte har någon regering
vad är det politikerna aldrig nämner

Vad är det som lovar dom unga
som får dom gamla att tro att dom kan överleva
som finns i alla utbrotten
som finns i grabben som står på karmen
till ett fönster
finns i rånarnas fantasier
och i dom olyckligaste kapitlen
om en hund som vart hungrig i mil
tycker inte om nån men kommer ändå in
kommer ändå in


Det bästa troll som nånsin fanns!




Äre lugnt om jag kallar dig baby?

Tyckte det skulle vara trevligt att jobba hemifrån idag så då gjorde jag det! Åkte in imorse och gjorde det jag skulle göra på kontoret och nu sitter jag här. Dock med en rapport som är långt ifrån klar. Men fortfarande, så jäkla skönt att vara hemma tidigt.

Igår gick jag en repa på stan för att reka kläder till bror. Kom hem med tre plagg till min samling. LISA! Fast det fanns liksom inte så mycket att göra, de var måsten. En vit finfinfin lite retroaktig sommarklänning och en vit topp med blommor och pärlor fast sydda på hela framstycket. Man kommer behöva vara bh-lös till den men what the fuck, det gör den nästa finare. Det sista plagget var en vanligt lite längre t-shirt linne. Lär komma till avändning bigtime!


SVERIGES RIKES LAG!



Är det du eller jag som vrider meningarna?

Blev en eftermiddag i Vasastan med kidsen och familjen. Åkte lite skridskor och friluffade i solskenet. Jag måste dock erkänna att jag mest var intresserad av korven när vi började spela hockey (fri tolkning på det). Men efter att ha tryck två korvor (fri tolkning igen) var jag nöjd.


bad + kar = BADKAR


Mamma fick nyss reda på vad golden shower är. Reaktionen på det?
Total förvirring skulle jag säga!!


bom-bom-bom!

The parents is in Stockholm vilket betyder att 6 stycken vid namn Skoglund vistas under samma tak. Tror det är någonting med det där namnet, Skog-lund. Hrm försöker känna lite på det. Smaka på det i munnnen. Lugn som en skog. Jag kan snabbt konstatera att det lugn som man skulle kunna tro vilar över namnet är en fiktion.

Just nu är det så lugnt som det kan vara genom att bara vara sig själv. Inte speciellt med andra ord. När resten av la familia kommer tillbaka från fotbollen blir det en tripp till Huddinge för att hälsa på lite släktingar. Lär ju bli cozy.


SEX DESIRE!




Fiskögon

Det är lite konstigt kanske, men jag gillart! Alltså inte att äta, på killar? Jättekonstigt kanske? Har tänkt på det förut men insåg nu när Maggie bad "mig att tänka om" att det nog är ganska underligt. Lite som fransk nougat, jag gillar det men jag vet egentligen inte varför. Vicks honung är också ganska rare att gilla. Men jag tror jag gillar dom lite av taktiska själ.


Kan Eniro kanske sköta ens telefonsamtal också?

Ikväll verkar vara en telefonkväll, orkar inge mer egentigen. Började fint med Maggiemoe, efter det ringde mamma lite snabbt men jag var busy, sedan ringde hanne nyss, nu är det dags att ringa upp mamma igen. Sedan måste jag ringa tove för at be henne plocka ihop skolböcker. Sedan vill jag prata med Sophie. Satan! Nu vill bror spela Risk. kan man dela på sig?




Surrealistisk - La Kitchenett och Play along






För ett par år sedan stod jag modell för ett projektarbete.
Idag 4 år senare är jag med i vernissager i Frankrike, det känns väldigt egendomligt..


999 + 1999 + 1499 + 1199 = 5696 mynt!



Times like these i hate my job!


Sympatihorar!

Två mornar irad påväg till tunnelbanan har jag dragit en vurpa. Har halkat på en isfläck och ramlat raklång på asfallten. Det enda jag inte slagit är bakhuvudet, men ajaj för rumpan. Imorgon ska jag ta det försiktigare, eller förslagsvis inte stressa till jobbet!


Påtal om kreativa fingrar och vår!




σ=roten ur E((X-E(X))upphöjt i 2) ÅKEJ!

Sitter fortfarande på jobbet men tänkte sluta snart. Försöker fatta vad z-värde och standardavvikelse är i BP och BL sammanhang. Klurigt! Har läst Wikipedia beskrivnigen om och om igen, känner väl inte rikigt att jag kommer någonstanns. Borde sluta!

Förutom detta så sitter jag och planerar vad jag ska göra med dockorna i VästermalmsG. Fick ett Visual Merchandise uppdrag av VM-tjejerna som jag ska utföra på torsdag. Superkul! Dags att plocka fram dem kreativa fingrarna och trycka upp lite vår på dockorna!


Dagens ros: okänd fin kille!

Fet tisdag, jag är särskrivningsdrottning, like it or not! Dagen till ära tröck jag nyss en semeljäkel. Jag sprang bort på Vetekatten och köpte till kontoret, lillis som jag är. Korkat av mig att gå dit halv fem bara när halva Stockholm slutar jobba. JÄÄÄKLAR vad folk, helvete alltså! När jag kom dit stod det nummer 79, jag drog 99. Amen coolt tänkte jag. Sedan tittade jag på folkmassan och anade ugglor i måssen. Strax efter hör jag dom skrika 3-80. På min lapp står det 4-99. Det är Stockholm de på en tisdag när alla ska äta den mest kallorifyllda bakelsen som finns. Överväger att spring därifrån men bam-ba-ba så uppenbarar sig en fin kille och ger mig en lapp. På den står det 4-15, jag stannar. Jag fick min bakelse!


Man behöver inte fatta precis allt!




Fördelen med en miljöbil!




- the thing about fucking in a Pirius is that you don't have to feel guilty afterwards!
- becuse of the low
carbon dioxide?
- YEAH!



Gör en Lisa "left-eye" Lopez

Mina hangover days verkar vara over. Nog för att jag var städad igår, mycket städad. Men jag minns den tid jag blev bakis på ett glas och mådde dåligt innan klockan  slog 00 varje jäkla gång. Hade nog dålig karma då eller någonting. So much last year.

Igår blev det som föutspått, alltså lite vin, men det var lite det. Hemma hos andreas blev det grogg, det värsta jag vet. Trodde dock kvällen skulle sluta där när ingen av oss hade värsta uptempot. Men Pontus var i stan så vi rullade självklart in och mötte upp killen. Inget dåligt belsut, det blev kul och jag kom i säng fem.

Idag klockan fem ska vi över på söndagsgryta hemma hos Sara. Blir nog cozy eller kos som man skulle sagt i Norge. På tal om Norge så måste jag kolla stausen där idag. Tror bestämt jag missade en tokfylla därnere igår. 

♥ 


DIE WINTER DIE!




Sippar vin och luktar CLEAN

Ska med störta sannolikhet ut i vintermörkt för att bli lullig ikväll. Det som talar emot det är att jag aldrig får svar på mitt sms "när, var, hur?". Men det går ingen nöd på mig, jag har ju bazze. Han är dessutom het kvällen till ära, feverboy! + att CN visas! Luckylady, de är jag det!

Fick sommarcravings förut och snodde ihop massa collage, två delade jag med mig av igår här för min lilla publik. Och idag drog jag igång ett album i de liiite större forumet facebook. Varm i bröstet blir man av bilderna! Gillar varm i bröstet.


BILDSTATUS: jag är inte full, jag kan gå på linjen!






Tree is the magic number!

Åt MAX till lunch för tredje dagen i rad och köpte med mig tre olika daimegodisar innan jag åkte hem. Hattrick is dubbelbemärkelse, jag jobar så helt enkelt. Kvällen har spenderas med grabbsen och Sara. Bazze har spelat Wii all night long samtidigt som han har agerat kommentator åt sig själv. FMF helt enkelt. (fint med fredag)


Isn't she lovely? TAKE TWO!!




JOEL ALME - Snart skiner poseidon

När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd

Åh... När vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar,
för vi glömmer aldrig denna stad

Vi såg hur du haltade, vi såg hur du sprang
Med tårar på kinden och hjärtat i brand
Med längtan i bröstet, du stod där och sa:
"Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar"

Åh... När vi kastar våra tomma glas
finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar,
för vi glömmer aldrig Änglarna

PS. det här betyder inte att jag gillar IFK Göteborg,
fortfarande lika ointresserad!



GO BIG - WIN BIG


.. but be prepared to lose BIG!


Tid för framgång och glam

Jag måste peppa mig själv att göra ett ryck här nu. Ta tag i projektet på jobbet/skolan, försöka mig på kvantivativ logistik och fräsha upp mig lite. Det här går inte längre! Tänker börja med det sistnämda redan nu och sedan lättra mig framåt. Plan, ett - två - tre, börja!


THE BRAVEWORLD




Skedsovarnasdag!

Puttinuttit med alla-♥dag allihopa, pussas lite nu! Hur firar man den då? Kaffe? Gillar inte ens kaffe. Vaknade dessutom upp med en bena a la, ja jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva den. Katastrof, mållös! Något annat som jag inte vet är vad jag ska göra här på kontoret idag, därför sitter jag här. Måte ta tag i mitt projekt men vet inte vilka trådar jag ska börja dra i. Tänk Lisa, tänk, tänk, tänk! Dags att make some magic, bli lite innovativ nu!

Ikväll ska jag göra små woododockor med Andreas och skicka små hatsms till alla som har någon att hålla i handen. Kanske riva ett och annat foto på nån pigg och dansa en regndans. Eller så låter vi kanske bara dagen och kvällen pasera, som en vanlig tisdag? Lät bättre!


Pssst!!


Det här kan du göra till ditt hjärta imorgon!

ps jag äter inte ägg!


ÖNSKEKLOCKAN



Skulle mer än gärna bära runt på något sånt här runt min handled.
Lössittande som ett armband så det blir lite skinnywrist-look, glomoröst!



Inreder lägenheten mentalt och via nätet

När jag kommer hem till lilla Norrland hade jag tänkt att fixa lägenheten lite vårig. Klickade hem ett påslakan förut och nu letar jag gardiner. Hittade en spetsdröm på tradera som jag gärna skulle vilja ha i min ägo. Just nu ser det lovande ut, bara jag lyckas logga in. Men allt sånt här är så oklart. Som allt annat i mitt liv iofs, Im use to it helt enkelt. Tradera är kanske inte läskigare.




Stora fötter, stora.. bröst?


Felix - klassiskt potatismos

Det är en spännande syn att titta på vad folk har för matvanor när man är och handlar. Stå och fundera vad dom ska hem och koka ihop. Brukar alltid tänka "skulle jag vilja vara med på den middagsbjudningen?" om inte, vad skulle jag komma med för ursäkta? Följde med sanna förut på hemköp, hon prioriterade helt klart fel saker "att köpa med till oslo". Potatismos, pullver, fyfan! Tur jag inte bor med na.. (menar det verkligen inte)

Efter det tog hon med mig på ett fik på söder, String. Hon verkar försöka göra mig till en sönderböna, gillart! Gillar männen på söder dessutom. M-M-Mmmm som jag brukar säga!

Nu är lill-tjejen i duschen! Vi ska snart inte till centrum igen (centrum..låt mig skratta, haha!) Vi ska möta upp Ante i gamla stan för att käka litte på vapiano och later on blire bio.


Snart kommer husetsherre!

Eller jag vet inte riktigt när han kommer faktiskt. Tills han kommer ska det vara lite städat i alla fall hade jag tänkt mig. Det ska bli ordning på torpet med andra ord. Fram med damsugaren, "rent hus" fingrarna och undan ska det gå för det hade varit trevligt med lite solsken och tillhörande fräknar på näsan som moderjord bjuder så snällt på idag.


Fritidsgård på Knivsöder







Bulimia, twice the taste no calories!

Kom och tänka på det visdomsordet när jag blev mätt på ingenting idag på MAX på grund av magsjukan i veckan. Den här texten satt uppklistrad på vår toa i modeskolan under gymnasiet. OBS! Vet inte vem som satte upp den men jag är väldigt övertygad om att det var några skopor ironi i denna affichering. Behöver jag berätta att lappen inte blev långvarig? Det stack väl lite ögonen på dom små lärarna, med all rätt kanske. Hur som, jag kommer ihåg det!


REPEAT, NOTE TO MYSELF!

Lisa Skoglund, fyll på mobilen! Jag ska inte behöva säga det här två gånger ungadam!

/ lisa_11år (blev ett år yngre)


När vi ändå rotar i garderoben!

En förfriskad aprilnatt 2011

‎01:35 Sophie: Vart är min lisa?
01:52 Jag: Jay är på Oscar med therese. vart är du?
01:53 Sophie: Vem är Yea
01:55 Jag: THERESE. På Oscar. vart är du? :)


Sanna, vem är gubben i spegeln?




5 - ½

Gårdagskvällen blev med korv och glass. Nä, men nästan. Under tiden Sanna satt och sippra öl som en vanlig ung vuxen på en fredag drack jag pepsi ur ett sugrör samt lite vatten för hälsan. Började faktiskt dricka öl först, men nej! Så fort jag såg ungen bredvid mig dricka cola hakade jag på trenden. Vi var på Fridays (det var friday!) alltså, förstår att det är lite oklart. Vi satt där 4 timmar och tittade på dårar. Undertiden hann tre fylla år, till er som inte vet. Det är trouble! Det betyder att personalen sjunger (läs skriker) en egenskriven låt. Ohmy! Sysslar du också med sånt tove? Poor poor you i så fall. "TO-VE JON-SSON, TJA la-la-la-laaa" på dig and so on! Är väl medveten om hur mycket du hatar när jag gör så där, därför jag älskart!

Idag blir det en dag man bara kan älska. Där är ribban satt i alla fall. Vi ska göra allt och ingenting. Min magkänsla säger dock att jag ska fortsätta köra på colaspåret. Bli fnittrig på socker eller nått. Jag kan var rolig, social och trevlig utan alcohol - (bara för dig hanne).


EMO lika a panda!




NOTE TO MYSELF

fyll på mobilen med cash!

/lisa_12år


JUST NU SAMTAL: Hanne Zetterlund

för 13 minuter sedan

Hanne Zetterlund

hej mitt gullefjun!

 

för 9 minuter sedan

Lisa Skoglund

hej min lilla kyckling

 

för 8 minuter sedan

Hanne Zetterlund

haha

hur måre?

måru

för 8 minuter sedan
Lisa Skoglund

bättre

på tal om kycklinar

det var bara förr förra veckan jag fattade att vi verkligen åt KYCKLING när vi åt kyckling

jag har alltid varit övertygad om att det var höna

sjukt va?

för 8 minuter sedan

Hanne Zetterlund

men vadå?

så du har inte förstått att "kycklingkött"

är höna?

 

för 7 minuter sedan

Lisa Skoglund

DET ÄR JU INTE DET

men jag ahr trott det!

för 7 minuter sedan

Hanne Zetterlund

joooo

kyckling är ju en hönbäbis

 

för 7 minuter sedan

Lisa Skoglund

det är verkligen en klyckling vi öter

hanne belivie me

jag var lika övertygad

googla vettja

 

för 6 minuter sedan

Hanne Zetterlund

hahahah

men det är ju höna????

bara du som fattade fel?

för 6 minuter sedan

Lisa Skoglund

http://www.svenskfagel.se/?p=1035&m=640

NEEEEEEEEEJ

KYCKLING

LÄS!

dom växer snabbt dom jävlarna

 

för 4 minuter sedan

Hanne Zetterlund

men :(

vaaa

usch

trodde det var höna

inte gullkycklingar

:(

 
för 3 minuter sedan

Lisa Skoglund

VET! blev lika besviken själv! speciellt att jag hade fel och bror rätt....

vi berättar ingenting för sanna va?

för 3 minuter sedan

Hanne Zetterlund

meh :(

NEJ

och om det ska berättas nån gång

då ska fan jag vara med

för ungefär en minut sedan

Lisa Skoglund

DEAL!

(sorry hanne att jag bröt the promise! you know me!)


BIG PS! (or SP, he he!)






One of my sisters in crime entrar estocolmo idag! SANNA PAANANEN
(som sagt, jag är frisk, jag är frisk, jag är fucking frisk)


Time to get lucky!

Oturen har varit mig hack i häl ett tag men nu har jag bestämt mig för springa ifrån. Slutspurta lite och få ett rejält jävla försprång. It aint gonna get me!

Sjuk är jag, eller va! Jag har bestämt mig för att sluta. Jag är inte sjuk, jag är wounderwomen! Jag ska vara frisk som en nötkärna. (har alltid undrat vad det är, jag kanske inte vill vara det.)

Undertiden jag har fått träffa mina kroppsvätskor lite väl mycket och lite väl intimt har väl säkert hela världen haft kul, förändras, försvunnit från mig and on we go. Så går mina tankebanor iaf när jag ligger ensam och sjuk i sängen. "Vad missade Lisa idag" Typ så! Precis som att jag är värsta on the go helt tiden, det är jag ju inte! Och de flesta dagar i mitt liv önskar jag ju i teori att jag inte kunde göra ett skit, bara ligga i sängen. Jag är verkligen expert på att vilja ha det jag inte kan få. Let me keep the cookie and let me be fat on the cookie.


snor *host host*




rebell-ish




Vad gör man på tåget? - tittar på flickfilm!






Ett inlägg, flera dagar, massa ord!

Detta var alltså varningen, stick om det inte passar. Jag var lite smått värdelös på tangetsmattrandet  förra vecka så jag får stå mitt kast nu. Eller egentligen, det får ni.

Måndag - Oslotrött och småretlig
Tisdag - filmkväll med norrkött
Ooooooonsdag - tigers fashion fucking show. Hela dagen var faktiskt rätt fin och innehöll ganska mycket bubblor, stress, press och M-M-Mmmm! Fin var visningen och fantastico att äntligen få uppleva det.
Torsdag - trött igen, mycket trött alltså.
Fredag - HEJ SUNDSVALL! Blev en kväll med fina klassen. Massa vätska i glasen, låtnamn- och artisquiz samt lite praktikantpratanden. Slut destinationen blev Allstar.
Lördag - det blev en dag med mamma på stan, sedan lite timrå-middags-mys med hanne som extra gäst vid bordet. Later on blev det vinkväll hos sophie med avslut på invito och oscar. cozynight, såklart!
Söndag, idag - HEJDÅ SUNDSVALL! massa fikade och mun pulande. Först på tanten och fröken med hanne, sedan på W med tove och sofie och sist donken med sophie hos sophie. Det blev adjö och massa tröstätande med andra ord.

Förutom allt det här så har det varit bra-jävla-skit-kallt i helgen. Man skulle kunnat dött på kuppen så det var tur man hade skedkompisar att cuddla med.


RSS 2.0