Ett inlägg, flera dagar, massa ord!

Detta var alltså varningen, stick om det inte passar. Jag var lite smått värdelös på tangetsmattrandet  förra vecka så jag får stå mitt kast nu. Eller egentligen, det får ni.

Måndag - Oslotrött och småretlig
Tisdag - filmkväll med norrkött
Ooooooonsdag - tigers fashion fucking show. Hela dagen var faktiskt rätt fin och innehöll ganska mycket bubblor, stress, press och M-M-Mmmm! Fin var visningen och fantastico att äntligen få uppleva det.
Torsdag - trött igen, mycket trött alltså.
Fredag - HEJ SUNDSVALL! Blev en kväll med fina klassen. Massa vätska i glasen, låtnamn- och artisquiz samt lite praktikantpratanden. Slut destinationen blev Allstar.
Lördag - det blev en dag med mamma på stan, sedan lite timrå-middags-mys med hanne som extra gäst vid bordet. Later on blev det vinkväll hos sophie med avslut på invito och oscar. cozynight, såklart!
Söndag, idag - HEJDÅ SUNDSVALL! massa fikade och mun pulande. Först på tanten och fröken med hanne, sedan på W med tove och sofie och sist donken med sophie hos sophie. Det blev adjö och massa tröstätande med andra ord.

Förutom allt det här så har det varit bra-jävla-skit-kallt i helgen. Man skulle kunnat dött på kuppen så det var tur man hade skedkompisar att cuddla med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0