I won't drown in the ocean




skisser för sommaren

jag behöver skaffa mig is i magen eller rulla fram tiden. jag behöver åka till thailand, helst nu. för här är det tråkigt, och så är det mer tråkigt och till sist mest tråkigt. det är halvkallt, halvsoligt och skitblåsigt. jag är uttråkigt, kommer bli mer uttråkad och sedan helt enkelt totalt mest uttråkad. om jag fick åka till thailand nu så skulle det vara småvarmt, rätt soligt och kanske lite regn när jag kommer tillbaka. juni liksom, då kanske folk till och med har tinat fram och tove är ju tillbaka for shore. men fortfarande, hallå! det är vår people, v å r k ä n s l o r, dags att bli happy. fast det kanske bara gäller kärlek, allt är så satans komplext!


du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas

jag tror inte på pauser, jag tror inte på den andra chansen.
jag tror helt enkelt man måste komma fram till något slutgiltigt.
sen, då slipper du tänka what if. jag tänker inte what if.
men jag har minst sagt slösat tid, fast det var nog värt det.


please don't worry lover




If you feel discouraged, that there's a lack of color here

hade en mardröm inatt, min blogg hade blivit megastor. hade över 100 kommentarer i varje inlägg, fy vad hemskt! jag vill ju inte att nån ska läsa det här, lägga sig i mitt liv bara sådär. skämt och sido, men det vore ganska frukstansvärt. fattar inte ritkigt varför ni som läser läser, men folk är väl sick-nyfikna. preciiis som jag, snokar i allt jag kommer över. jag menar, nån gång då och då kommer man ju över nå snask. stor scoop finns ju här och där att hitta ;)

c'mon skinny love just last the year




hem söta, hem

sitter hemma i sängen med min fångst från helgen upphängd bredvid mig. underbart det är med nya kläder, blir så där löjligt och äckligt nöjd av det. fyra beiga, tre vita och ett svart plagg, inte så mycket färg med andra ord. blev lite av varje stil som vanligt eftersom jag aldrig kan välja. romantiskt, bohemiskt, flickigt, herrigt, rockigt och minimalistiskt. dessutom smög pocahontas in och gästade lite. nu ska jag krypa ner i sängen och mysa ner mig med serier. även om stockholm är bland det finaste jag vet så är det jämt så jävla skönt att komma hem.


you never move you never make a sound

då styr man sig snart hemmåt igen. imorse grattade vi basse på sängen, så nu fick han sina saknade presenter. jag gick som vanligt direkt från sängen till grattiståget. vet inte hur många år jag varit insvept i ett täcke på födelsedags-vidofilmen, allt för många skulle jag tippa på. nu återstår bara lite sista umgänge, lite pizza sen väntar bilen i några timmar.


mer kläder, mindre pengar

yes, det är helt och hållet sant. 4666kr fattigare men en klänning, en kjol, ett par byxor, två blusar, en t-shirt, ett par skor och en väska rikare. nöjd med dagen som dessutom spenderades med lite sällskap från norr, jossan. kvällen har varit i barnens tecken, dvs barnvakt. men vincent är ju lika mysig som en snuttefilt så inte mig emot. basse, han är go på sitt sett. "varför kom dom hit om dom inte har några presenter?" tumme upp på den! men förutom den halvgoa kommentaren har han varit mys han med. han har ju som sagt sinne för kläder vilket även har visat sig den här helgen, två tummar upp för den. nu står tintin på schemat innan var det sammys äventyr, ser barnfilm så det står härliga till men jag är hemskt nog sugen på alcohol. längtar lite hem med andra ord.


ät fett och socker tills du spyr

tjenamossen! nu har man anlät till storstaden, so niiice! har hunnit med och spelat fotboll med brorsonen på en konstplan, inte lika nice. satt några mål but still, fotboll, fittboll, skitsport. frös ihjäl gjorde jag också. var kanske inte så lyckat att spela i trench och leggins men bättre det en nylonisar som jag tänkte ha först. nu ska jag mula lite godis och göra upp lördan.


streetsnygg

 


tryin' for the perfect life, end up bein' in denial

trött som ett litet as men trots det är jag på otroligt bra humör. det har dock varit en slitsamdag, har byggt om som en dåre. vänta upp och ner på hela butiken, men tillslut blev det fint. hade tänkte att träna efter jobbet idag men så blev icke fallet. hela världen terrde mig ringandes och via sms så mitt batteri tog slut. det vill säga ingen musik, det vill säga ingen träning. mammsen kom och hämtade mig istället och det blev take away ming till middag, uuunderbart. nu sitter jag och finular på vad jag ska ta med till stockholm. men packa är ju aldrig kul, jag lägger mig och tittar på oth istället. puss puss puss.


invictus

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.


shop til you drop




bröd i ugnen

fick ett ryck ikväll med och slängde ihop sophies bröd. nu väntar jag bara på att det ska bli klart så jag kan ta en kvällis på det till godnattsagan - one tree hill. annars har kvällen gått ut på att glo på kläder. rekar inför stockholmsresan jag ska göra till helgen. oh oh oooh, såå shopping sugen och jag ska fan inte snåla. det jag planerar att köpa är höga ljusa jeans, svarta spetsiga pumps, något brutalt snyggt [jag skiter i ifall det är dyrt], brun sommarväska i vintagestil också funderar jag på att låta brogues göra en comeback för mig i sommar.


SEXY SHIT




att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

tänkte precis sätta mig ner och bara börja mala massa mat här. men egentligen, det är väl kanske det enda jag tänker på just nu. är så satans hungrig att jag skulle kunna äta hela världen jag är sugen på allt, jag skulle kunna äta en häst. det enda jag ätit idag är två lemon poppy seed cupcakes som jag bakade igår. otroligt avancerat namn för citronmuffins om du frågar mig. men goda blev dom, men nu vill jag ha mat. jag vill ha mat. jag vill ha mat.


tiger of sweden aw/11




baka eller tv - det är den stora frågan

nu har en till helg paserat, det är ju bara sjukt. dagarna går så långsamt och veckorna så fort, inge logik alls bara observerat. igår spenderade jag dagen och kvällen med sanna, världsmysigt! eftersom bruden precis är hemkommen från indien hade hon en indisk diamant i pannan, how fashion? FASHION!

nu sitter jag och funderar på hur resten av kvällens ska utnyttjas.
baka, tv, baka, tv, baaaka? baka?


idag är ingen vanlig dag

FÖR DET ÄR SANNAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!!

toves fucking lovely lägenhet i stockholm 2010-03-20 ett år går fort


I'm putting your patience to the test




"you got to like my styyyyle"

fängslad, intresserad, motiverad, koncentrerad, paralyserad, deklarerad, exalterad

check x5


rent

ny duschad och ny bäddat, härligt fantastiskt underbart. har legat och småmyst i sängen till oth. det var nyss ett utav mina favoritavsnitt, dare night. jag utmanar mig själv att se ett till. det ska nog gå bra för inte har jag så mycket bättre för mig en sån här dag.


haute couture - elie saab

 
 

 


waste your summer praying in vain

jag är inte rädd för att bli besviken, det blir jag jämt.
jag är rädd för att vara besvikelsen, det skrämmer mig jämt.


do whatever comes naturally to you

frisk och kry som en liten nötkärna, tack tack tack tack tack taaack för det. så idag är en jävligt jävligt tråkig dag. tror jag börjar klättra på väggarna snart. hatar att inte göra någonting när jag inte bestämt det själv. fick lunchsällskap iaf och en elle tidning låg i brevlådan, toppen. men nu, nu måste jag göra någonting, precis vad som helst duger. det kryper i kroppen.


utvispad apotekarnas cola

yes!! jag är magsjuk, jävligt illa. har kanske sovit sammanlagt 2,5 timme sedan ett i natt då helvetet satte igång. har inte haft magsjuka sedan nian, hade nästan glömt hur det var att spy utan alcohol med i bilden. men nu så, jag kommer ihåg. det var inte helt förträngt men heller inte ett kärt återseende. fanfanfan. ha en fin dag ni andra då, jag spyr lite istället jag.

VT - snygg, fashion och duktig med ord


Krönika. "Det är beundransvärt det där. Hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta."

Mitt hjärta bär på sin stora form för att kunna ta emot så mycket kärlek som möjligt. För andra handlar det om att det ska kunna ta emot så mycket sårbarhet som möjligt.

Det är så beundransvärt det där, hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta utan att brista.


Någonstans på vägen tappade budskapet och de tre orden varandra, de som så länge hållit varandras händer. I stället jagade rädslan och ensamheten ikapp.


Jag vill inte tro att kärlek kan stå i samma mening som tårar, men för andra är tårar punkten efter varje mening.


Om jag inte är en romantiker är jag en drömmare, samtidigt en sådan som ser andras utopier som sin verklighet.

Jag har visioner om den perfekta kärleken och det kanske är därför jag är ensam. Samtidigt som det enda jag begär är att alltid kunna räkna med honom.


Jag vill tro på att man faller så snabbt för att man har så mycket kärlek att ge, men för någon annan handlar det om att lämna ensamheten så fort som möjligt.


En sådan person som kopplar kärlek till att ha någon, i stället för att ha honom. En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. En som har någon som inte gör en lycklig, men älskar den för att den inte gör en olycklig.


En som älskar någon för att det alltid varit så. En som älskar känslan att tillhöra någon och att någon annan tillhör den.


Vissa väljer att falla, utan att någon egentligen tar emot. Andra dansar på rosor, trots att stjälkens taggar skaver och en annan badar i komplimanger, trots att vattnet är alldeles för varmt. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls.


Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en stund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig.


Hade jag fått chansen att välja en person i hela universum att älska, hade jag fortfarande valt honom.


Det är beundransvärt det där. Hur mycket smärta ett mänskligt hjärta kan ta. Men ännu mer beundransvärt hur mycket smärta ett hjärta väljer att ta.


Bara för att han älskar dig och du älskar honom betyder det inte att ni är rätt för varandra. Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem.


/ Victoria Törnegren


vad ska man göra ända fram till maj?




favorit i repris

har gått under jorden nu känner jag, blivit pensionär. utelivet lockar inte så hårt och jag har missat massa film så jag hyrde tre till igår. annars har jag varit ledig idag. åkte in till stan och lunchade med alex och sophie. sedan gick jag på gymmet och svettades. nu ska jag se på melodifestivalen, eller ifall jag bangar den. det är bara massa jävla skitlåtar som vanligt.


now this street tells the same old boring tale




toppendag

försov mig imorse, alarmet ringde inte. TOPPEN. det resulterade i att jag missade två körlektion, 470kr x2 räääätt åt helvete. TOPPEN. jobbade ihop till en del av det jag snoozade bort, men fortfarande. ja precis, illa. just nu, så dör jag av trisstess men samtidigt är jag så fruktansvärt asocial. att var med mig är som att vara med ett sömnpiller, dötråkig är jag verkligen. borde nästan få en smäll på käften. men ibland är det så jobbigt att bara tänka tanken att tillfredställa en annan människa, roa någon annan. nää, jag är ju liksom inte så road av mig själv. låt mig va, jag vill vara ifred. som sagt jag är skittråkig. puss.


i was born to be brave

jobbmöte gånger två idag. Imorse hade vi morgonmöte och på kvällen hade jag möte med stockholmschefen. viktigt värre det där lät då. annars har jag hängt i stan som en dåre mellan nio och ett, snyggt. men vafan, alex och sophie är ju toppensällskap. kul var allting idag dessutom, så jävla kul. borde sova mer om nätterna eller helt enkelt bara acceptera min otroligt dåliga humor som har gett mig magknip 13ggr om idag. förutom voluntär jobbat så har jag jobbat några timmar i birsta med. sportlovs-birsta, ungjävlar dö för fan.

nu plågar jag mig med ångestlåtar. härligkänsla det där, att kunna kontrollera misären. så fort jag slår på forever young - alphaville eller funeral - band of horses kring midnatt så mår jag dåligt. vet inte varför, ifrågasätter det inte heller. skönt att ibland bara andas djupare och känna paniken. sen sätter man på feelgood låtar och då är allt som bortblåst, fint.


"so hold your head up girl, and you you'll go far"




pinsam playlist?

fick nå spel idag och dunkade korgmusik hela dagen. när jag skriver hela dagen, menar jag hela dagen. slog på min playlist "den moderna skiten" (subscriba vettja, eller förresten. du kan kolla top list) när jag kom kvart över 9 imorse och stängde av när jag gick kvart över 8. snyggt lisa. framförallt väldigt hänsynsfullt att spela smygbögen enrique iglesias senaste dänga tonight i fucking you you you yooou och tio till skitlåtar. butikerna runt om lär hata mig nu, men det gjorde dom kanske redan. vem vet? jag vet att jag behöver sån musik när jag bygger om. döfint att jag får inspiration när jag lyssnar på brittan och pittbull, so classy lisa.

who's that chick - david guetta, rhianna
jag kommer - veronica maggio
hey baby - pittbull featuring t-pain
firework - katy perry
grenade - bruno mars
s&m - rhianna
born this way - lady gaga
hold it against me - britney spears
yeah 3x - chris brown
like a g6 -far*east movement
tonight - enrique iglesias

som sagt subscriba för bästa njutning


en fet tisdag

istället för att träna så drog jag en drive in på max och så åt jag en semla som efterätt för att fira dagen. kvinnodagen är det också, men inte kommer man få ut någonting av det. annars då, har jobbat heldag i birsta. byggt om och grejat så dagen gick faktiskt rätt fort. nu då, iiingenting ingenting. bara därför borde jag lägga mig. skulle göra mig gott.


so many adventures couldn't happen today




my name is geraldine, I'm your social worker

fin helg, mysig helg. i fredags drack jag vin med amanda&co på invito och igår trottsade jag kroglördagen och hyrde tre filmer och köpte kinamat. förutom det har jag jobbat i birstajävlacity 10-18 båda dagarna. men det är good money, good money. nu, ingenting. är ledig imorgon, jag gör vad jag vill med andra ord. man bara för det behöver jag ju inte vara upp hela natten. men ja.. jo!


don't come up to me and say you like it

då var det igång då, körkortet. första körlektionen på 1 år och 8 månader är avklarad. hon sa att hon inte släpper mig förräns jag fått kortet. men jag hoppas och tror på min ganska flitiga självdisiplin att hon slipper ligga på mig, hehe. nää men det gick väl som väntat, ganska kasst. men tur nog så är det ju lite som att cykla, jag har redan lärt mig egentligen. annars då, lunchade med alex i skolmatsalen, läs charm. sedan drog jag mig hem igen och sitter nu här och gruvar mig för att göra iordning mig. for tonight ska det vinas med amanda. men först ska jag smälla i mig en pizza. svar nej, jag har inte tränat idag. då syndar vi istället.


så tyst, var bara tyst, säg ingenting, inte ett ord till



life on mars?

lättare det känns när solen skiner, det gör liksom ingenting att det slaskar och plaskar för det är så av en anledningen. och dagen till ära kickar vi gång det här med att boka PL, MHM.  why not nu liksom, då känns det som gratis i juni. just nu, inte så jävla gratis med 1800kr men vafaaan. kan det ju vara värt, är det värt. idag har jag inte tärnat, idag har jag ätit eeen del godis istället. mycket bra substitut. antingen eller som vanligt. lite glass på det här så.


thailand vare va?




oh well, i don't care

meeeerchat idag då, heeeela dagen. väldigt kul faktiskt! finafina färger, sommar! efter jobbet pumpade jag sophie på ego, tungt värre. åt nyss middag, sisådär 11. har hört att det är jättebra för förbränningen. nu ska jag hoppelhoppa ner i sängen och se lite kärleksdramatik i one tree hill. men innan det ska jag retast med att säga. jag ska till thailand tjalalalalalaaaaaaaaa! I maj sticker jag, love att pappa fyller 60 bast. LOVE! wait for me tottas!


lamporna tänds och publiken går ut




en till fin tisdag..

min ironi är ju oslagbar. men banken, körskolan och ego iaf. braaaaaa lisa. nu ska jag unna mig sjläv lite hemma skönhetsbehandligen så jag slipper sminka mig på ett tag, hehe. fransar och bryn, blackblack. fantastiskt värt det på mornarna. sedan lite morötter och dipp till nått skit på tv de få bli min sista plan för idag.


vårkänslor så det kniper i magen




that's when i know you're alone

vaknade för dryga halvtimmen sedan och har chittelchattat med tottilottan sen dess <3 halvtid för henne nere i asien, men jag kan inte sluta vara egoistisk och vill ha henne hos mig här nu. sanna kommer tillbaks till kalla sweden om två veckor, det är inte länge. nu ska jag rycka upp mig ur sängen och få lite gjort. mot stan, ett två, ett två


she got the power to be




RSS 2.0