Hallå då!

Nu har jag varit lite frånvarande här ifrån igen, sorrydå. Men jag tänker inte sitta här länge nu heller. Igår jobbade jag och sedan skyndade jag mig bort för att hjälpa jessica med klänningen och knäppa lite kort. Till kvällen grillade vi och sedan blev det eurovision för jocke och mig. Mycket märkligt att rätt låt vann iår, helt ärligt!

Idag har jag jobbat och slitet från 10-18, skulle egentligen jobbat i stan mellan 12-16 men tog chrisses pass i birsta så då blev det mer sliiit. Nu är jag i alla fall hemma och ska snart börja göra iordning mig till middagen. Gud vad det där lät konstigt ser jag nu men jag ska inte bara göra iordning mig för en hemma middag. Min familj och jockes familj ska äta på stekhuset, det blir gotttt!



LisaSkoglund ♥

Hann inte med mig

Nä. hade ingen tid över för bloggen igår trotts att jag var ledig hela dagen. Men ledig och ledig, det beror ju på hur man ser det. Jag satt vid symaskinen hela dagen och när den strejakde/jag stack jag till evonella och hjälpte till där tills sent på kvällen. Sedan när jag kom hem satte jag mig vid symaskinen igen och så även imorse klockan nio. Såå mysigt att gå upp så tidigt för att sy, not! Men nu är det klar, så jävla klar! Och tur är väl det för balen är imorgon.. Hehe inte alls ute i sista minuten.

När jag börjat lagt syklänningen bakom mig tog jag bussen in till birsta för att möta upp sanna och personalshoppa henne en klänning. På väg in såg jag till min förvånelse/förskräckelse att det var plancher på mig i hela timrå. Hehe något förmånad, fast jag borde ha räknat med det eftersom jag blev fotad för en tidning i måndags. Men i alla fall, det gick så fort.

Till sanna hittade jag en klänningen, en klänning jag redan visste sanna hade hittat och tyckt varit fin men glömt bort. Det gäller att vara smart ;) Så efter det var klart tog vi oss en lunch tillsammans och sedan åkte jag in till stan för att jobba.

På jobbet var det rätt mycket folk så det var kulkulkuuuul! Sedan var det mer kulkulkuuuul att komma hem. Så kuuuul! Nu ska jag forhoppningsvis träffa min pojkvän joakim och inte någon zombie som jag varit tillsammans med det här veckan. Det har ju varit bra om han hunnit sagt godnatt innan han somnar.... Menmen nu ska vi inte vara bitter, jag förstår han. Rätt tungt att jobba nio-elva, speciellt ifall man heter joakim och behöver sova och vila som en bäbis. Men nuu jävlar kommer han inte undan, nu ska här ses film!

 
Jag älskar att det står "lisas bästa häng ställe!" på framsidan......
Precis som att jag älskar att hänga vid y:et eller inte tala om att hänga i timrå!

LisaSkoglund ♥

Sallad och vänner

Det blir en bra kombination både för min mage och mitt humör. Idag har jag workieworkat. Gick först upp ungefär när jocke gick upp och sydde lite på klänningen. Sedan åkte jag in och lunch avlöste alex och till sist åkte jag in till stan för att jobba och stänga butiken där. Har hunnit surrat med lite olika människor och steamt hela butiken, duktiga jag.

Men nu är jag ledig imorgon så jag ska börja ledigheten med att mysa ner mig i soffan. Ska försöka få ut jockas på promenad när han kommer hem dock. Hoppas han kommer hem tidigare än igår bara. Igår kom stackarn hem kvart över 11 :( Sedan var han tvungen att gå upp 6 imorse för att föra över lönerna till alla för det var nå fel på banken igår kväll, stackers!

Igår hittade jag ett par finfina shorts när jag köpte långkjolen. Men jag såg dom inte förräns jag hade betalat och var klar att gå ut så idag gick jag tillbaka för att prova dom och jaa dom blev jag kär i. Visar dom nog nått framöver, är lite tidigt att börja använda dom nu. Dom är korta, hög och blommiga i mintgrönt, kornblått, aprikost och petrol, mmmh!



LisaSkoglund ♥

Socker



LisaSkoglund ♥

Dantada!

Nu blir raka vägen till badet för mig, efter det här inlägget alltså ;) Idag har jag jobbat en sväng i stan med johanna. Vi försökte bygga om och det gick himla bra till en början tills båda tappa suget. Jessica kom och provade klänningar så det blev det att man stod där och surrade i närmare timmen.

Efter jag slutat dröjde jag mig kvar såklart och sedan gick jag lite snabbt i affärer. Hittade en långkjol jag spannat in tidigare och blev extra sugen på den efter kollaget igår så den fick till slut följa med hem. Något jag aboslut inte ångrar nu, stryker redan omkring i den hemma. Tror jag ska fuska imorgon på jobbet och inviga den på ritkigt då ;) Är bra jävla less på dom flesta tiger grejor nu :(

Wellwell, nu badet som sagt! Sedan blir det förhoppningsvis klänning sömnad. Jag boooorde faktiskt det så jag hoppas jag går på förståndet och gör det sen!



LisaSkoglund ♥

Sytime!

Nu ska jag gå och sy det sista för idag på balklänningen, sedan får det bli provning imorgon. Har använt min kreativa ådra till mycket idag, det kan verkligen behövas blir annars inte mycket sånt nu för tiden. Hehe, det mest kreativa jag gör annars är väl att välja vad jag ska ha på mig på dagarna, ooooh!

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, orkar för den delen inte heller. Kommer kanske hit och säger godnatt eller nått senare ;)



LisaSkoglund ♥

Jade Jagger för Indiska

Indiska har Jade Jagger som gästdesignern nu och guud vilket fina saker, framförallt porslin. Skulle kunna ha alla tre tallrikar i min ägo, plus kudden och en stor mysig hängmatta med fransar längs sidorna i samma tyg som kudden (ej på bild). Synd det inte är vanligt "indiska pris" på det här, men jag tyckte ändå det var helt okej prisklass!



LisaSkoglund ♥

Uppe med tuppen

Imorse gick jag upp när jocke åkte halv nio bara för att vara duktig. Satte mig och sydde på jessicas balklänning. Var tvungen att börja om på livet igår för att jag vart så missnöjd på det, men nu är jag nöjd igen. Hoppas även hon blir det. Hon ska förhoppningsvis komma och prova den senare idag, men annars blir det kanske imorgon.

Nu ska jag ta mig lite frukost, det vill säga rabarberpaj från igår. Haha, nää kanske inte bara det. Tar mig nog några skorpor och en grape också för att vara lite frukost aktig. Till pajen ska jag se på lite vänner och locka håret så jag blir fin till senare idag....



LisaSkoglund ♥

Sommar



L
isaSkoglund ♥

Tröttlitentjej

Idag är jag trött, så trött! Igår var det grillning hos vickan, det var mys! Åt grillat, drack vin, satt och prata och blev lite full... Jaa det är fint det. Vid 12 drog vi oss ner till stan men där var det inte så värst livat. Inte så mycket folk på stads direkt så vi drog till sophie en stund innan. Mötte upp sanna gjorde vi också så henne fick man träffa också! :) Gick sedan tillbaka till stads och dansade en sväng.

Idag sov vi ut till 1 och sedan dess har vi bara degat i soffan. Sett klart på en film vi försökt sett i tre nätter också tittade vi klart på serien solsidan. Nu nyss har vi ätit gogrillat igen så nu är jag mättmättmätt :) Tror bestämt det blir rabarberpaj till efterrätt. Den ska nog också gå ner.

LisaSkoglund ♥


Frånvarande

Jag har varit fråvarande nu i några dagar. Har inget att skriva om, inte för att jag hade det innan. Men då ville jag i alla fall det vill jag inte nu :P Har iaf inte hänt någonting, lite jobb&så.

Idag kom min mobil :) Så nu slipper jag gå med en mobil från 2001 som är segare än segast och idag slutade jag även tidigare. Såå skönt att slippa stänging i birsta på en fredag. Älskar det! Något annat jag älskar är att jocke också slutade tidigare idag och har tagit ledigt i helgen. Så nu snart ska jag hoppa i nya kläder och sticka ut och fiska med jocke, jockes kusin och hans tjej, det blir mys det!

LisaSkoglund ♥


Fan ta dom jävla studentjävlarna

Jaa, så känner jag idag. Och idag är det bara mösspåtaging, "BARA" mösspåtagning. Tänke när det är bal, fucking jävla baaaal så jävla braaa! Och studenten, studentdagen. Obeskrivligt är det, magiskt. Gå och dö allihopa, era mössor är så ful och oskyldigt vita. Smuttsa ner dom eller nått va, det gjorde jag....

Jaja nu ska jag inte mordhot er studenter nå mer. Så inte några plötsligt går och dör och jag blir förste mordmisstänkt. Det är väl er tid nu antar jag men jag ska inte sticka under stolen att jag är redigt avundsjuk. Tack och lov behöver jag iofs inte vara bitter, min mösspåtagning var bäst, min bal var mer än bäst och studentdagen var fantastisk ♥ Men jag är bitter i alla fall för jag vill göra det igen, "allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet" Nu är det verkligen illa när jag citerar sveriges värsta artist lars winnerbäck!


Idag har jag då jobbat en sväng dååå på birsta då. Sedan blev det sälj&service utbildning i tre långa timmar. På dom timmarna kom jag fram till att jag såg ut som 25, vilket suuuger. Vilken 19åring som egentligen vill ta studenten vill se ut som 25? INTE JA! Sedan kom jag fram till att mitt "kund jag" är fräcke fille. Jaa det är ju alltid något ;) Nää men den var bra men det kändes mest som en upprepning på tidigare säljkurs jag gått i tiger. 

Nu här hemma har jag slagit in en present, en present till dig tottis! (jag vet att du hänger här ;) Sedan har jag kommit fram till att mamma och jag har handlat för över 10 000kr på h&m iår. Det är illa de, FY FAN VAD PENGAR! Hehe men kul  är det att få 550kr i check ;)

Nu jobbar jag på att få ut jocke på promenad. Vet inte hur det kommer gå eftersom han precis kom hem från jobbet :P Men på nått sett ska det nog kaaanske gå. Eller kanske inte förresten. Fick ju ut han igår så igår gick jag två svängar. * en stor klapp på axeln*



LisaSkoglund ♥


hellojsan

Ni kan ju glömma bilder på mig idag för kameran är urladdad och jag orkar inte bry mig. Idag blev det lite jobb, tog på mig att stänga i stan. Men jag började inte förrän 14 så jag hann vara ute i det fina vädret innan. Gick väl upp vid halv 12 någon gång och hoppade snabbt i duschen och sedan ut i solen och torksola, mysmysmys. Börjar faktikst bli riktigt brun nu, lovely!

När jag kom hem småpysslade jag lite med balklänningen jag ska sy, innan jag la ifrån mig den igen. Men jag gjorde faktiskt jääätte mycket på den igår så nu är jag lugn som en filbunke. Men jag kände att det verkligen inte var "time" för det nu även fast jag mytter om det på fb ;) "Lisa Skoglund time för balklänning sömnad, mmmmh" - stoor myt!

Något jag däremot har gjort nu till kvällen är klickat hem en mobil och varit ut på en liten promenad med mammsi. Hoppas det blir en till prommis med joakim när han kommer hem från löjlbollsparkningen med sina kompisar. Annars får det väl bli mys framför tv'n, lite har jag ju rört på benen idag.



LisaSkoglund ♥

Hello ny vecka

Blev inte mycket till uppdatering den här helgen men man hinner inte alltid med sig! Helgen har varit great, vädret har varit underbart och humöret har varit på topp. I lördags blev det överaskningsfest för tottan i en lokal i härnta. Det var mys och bäst av allt, tove visste ingenting. Kvällen slutade på amadeus där det var myycket folk. Eller egentligen, kvällen slutade på hannes&jockes soffa där jag slocknade diirekt.

Söndagen var en mys dag framför play tv'n och youtube. Självklart innebar denna härnösands tripp besök på bigboy både en och två gånger men igår lagade vi även vår egen mat. Såså god var den men mycket mycket vitlök. Något inte jockemin uppskattade smaken av ;)

Något annat som dektektiv jäveln upptäckte var att jag hade en krogstämpel på bröstet imorse.......  ;) No idea där kan jag lova men min enda lösning är att min hanled smetat av sig lite. Hehe men det skulle varit lite lustigt om jag bett om att få den där. Nää nu vänta, jag tar tillbaka det, inte kul! XD



LisaSkoglund ♥

trött och sliten i halsen

Gårdagen var lyckad, mycket lyckad! Hanne kom och gästade så det blev inte bara tre personer utan paket på en 20års fest. För det var precis vad det höll på att bli, amanda banga ur och presenten drog sig ur, så hanne hoppade in i leken igen! Ohyes så bra. Har tyvärr inga bilder att bjuda på just men det kommer väl tids nog. Stads och fil var bra, lite väl bra ibland. Ajaj i min hals, håkan gick på högvarv så även min hals. Haha, varför jag var tvungen att skrika texterna så högt det vet jag ej men kul var det. Bra folk ute bland annat bästastealex! :D

Nu ska jag sadla om försöka komma upp ur soffan. Måste få något i min kropp som mår förhållandevis bra ändå men det är ju tack vare dom två resorb jag svepte igår.

LisaSkoglund ♥


Butiken

  

  

LisaSkoglund ♥


Endast till klockan sex

Jaa det vad en röddag innebär i birsta. Nää men helt ärligt det är helt okej, det brukar kunna vara värre ;) Sedan på en torsdag, jaa vad spelar det för roll. Egentligen skulle jag jobbat 12-4 i stan idag men jag bytte pass med chrisse. Men det tjänar ju bara jag på, betalt som en söndag. Men jag förlorar och andra sidan lediga timmar. Men som sagt på en torsdag...

Idag har jag byggt om heeela dagen lång. Hann dock bara med dam men vickan hade i stort sett gjort hela herr igår. Men lite är det kvar att pyssla med på herr, men det lämnar jag till alex&chrisse.

Nu har jag nyss ätit gogogrillat, mumms! Ska väl snart hoppa ner i badet och sedan locka håret till imorgon. För imorgon är ingen vanlig dag för den är toves födeseldag hurrahurrahurra! Eller så inte, men nästan. Vi ska låtsas att det är det i alla fall och fira henne hos sanna med festfestfest. Iiih det ska bli så kul, haha låter som det ska bli värsta röjfesten. Men det är endast fyra deltagare tove själv då förståss, jag, sanna och amanda. Men vadå det kan väl inte bli så mycket bättre, behövs inga fler för en lyckad fest. Eller jo, hanne. Men vi får helt enkelt klara oss och försöka ha döroligt i alla fall.



LisaSkoglund ♥

Movie time!

Nu ska vi lägga och i sängen och göra en favorit i repris från igår. Äta morätter och dipp, fast nu till en film istället för csi. Gottigottgott, vet inte vad det blir för film än. Har en hel del på min datorn nu så det är bara att välja och vraka, mys! Något annat som är mys är mitt kollage. Höst det är fina kläder det! Men innan hösten kommer vill jag nog ha lite sommar först. En smula kanske..... SOLEN KOM FRAM!

Just for det record, så ringer sanna och fylle pratar/skriker nu också. Pusspuss guman jag älskar dig jag också... Det bästa som finns är att prata med dig när du är full! ;) Sedan sitter hanne och gossipar om härnta mordet på fb. Just loooove skvaller. Nä vet ni, slut på onödig information, nu blire film väljning.


LisaSkoglund ♥

Ledig oledig dag!

Idag har jag varit ledig, bortsett från att jag har haft inventering 7-9 hehe! Istället för att åka hem då sa stannade jag liksom kvar på birsta. Det är ju så mysigt där tycker jag.... Nää men det var bara det att efter inventering gick vi alla och åt frukost på charm. Sedan va det alex som öppnade i birsta så då blev det bara att jag stod där och hängde till tio över två... Fint tidfördriv och carpe diem tänkt på en ledig dag. Men va fan skulle jag gjort hemma då? Sytt jessicas balklänning kanske.... Men det hinner jag, promisepromise!

Efter den dölånga birsta vistelsen hoppade jag av i timrå för att gå och sola på två bleka kompisar. Efter det hälsade jag på mammi en snabbis på cafe och sedan traskade hurtiga jag hem med massa bra musik i öronen.

Väl hemma har jag legat och degat i soffan, små sovit, pratat massor i telefon, letat efter telefon på nätet och lekt på polyvore. Och oj jag missade det viktigaste, The Kooks kommer till peace and love!!!!! Jag vill gå, jättejätte gärna! Nä superduper gärna. Tove, T O V E! Förutom The kooks var det annat fint som skulle dit så det skulle verkligen inte vara fel att få komma dit. Snälla gud, snälla! TOVE!



LisaSkoglund ♥

Godnatt på er!

Det blev ingen promenad idag, mamma ville vara kvar på evonella så länge så vi kom inte hem förrän halv 11 typ. Då kändes det lite sent att traska ut så då gjorde vi morätter och dipp och la oss och titta på csi i soffan. Jocke somnade när morätterna var slut och jag slutade titta efter en halvtimme för det var ett så dåligt avsnitt. Nu ska jag ge en annan kriminal serie ett försök och hoppa i sängen.



LisaSkoglund ♥

Kortdagen blev lång

Men den kändes aldrig egentligen lång. Jobbade 7 till 5 idag, såå skönt att sluta i tid :) Inte lika skönt att börja tidigt, men imorse var det faktiskt inte såå farligt! Hoppas det inte blir det imorgon heller för då är det ju inventering i birsta. Det sura med inventeringen imorgon är att jag egentligen är ledig så det blir endast inventering och sedan traska hem. Haha jaa eller traska hem och traska hem, hem ska jag sedan lär jag ju knappast gå :P

Dagens inventering gick fort men jag och min otur är ju bestånde. Självklart åkte jag på den jävla dosan som inte vill scanna. Så det blev till att klicka in skiten för hand precis som förra gången. Menmen jag är ju van ;)

Annars har dagen varit pisstråkig, nä inte pisstråkig. Dagens sysslor har varit pisstråkiga. Fick larma allt skit jag laramde förra veckan. Såå undebart att få göra samma sak två gånger.... speciellt med sammanlagt 500 varor! 

Nu sitter jag och väntar på att giffarna ska kicka klart på bollen för då ska vi ut och gåå. Eller först ska vi åka och stänga på evonella. Men sen, då bär det av på långpromenad! 

 

LisaSkoglund ♥

Jag sökte dig och fann mitt hjärta



Nu blire det sängen för mig, eller jag ligger faktiskt i sängen redan. Jag gick upp i pausen på csi för att jag skulle upp och hämta en tandborste och mobilen men så tänkte jag att jag skulle slänga upp den här bilden lite snabbt. Nattinatt!

LisaSkoglund ♥

Tror ni jag har duschat, NÄÄÄ!

Jag hamnade först på polyvore så klart så sedan fastnade jag på fb. Brabrabra! Men nu är det dags, dags att hoppa ner i varmt vatten och koppla av en smula. Imorgon blire inventering 7 på morgonen i stan och sedan fortsätter mitt jobb pass till fem. Det blir braaaaaaa det! Men bajbaj för ett tag då.



LisaSkoglund ♥

Regnig jävla dag!

Man vill ju ha sol varenda dag nu. Inge regn, inge moln, bara sol! Barbent, barfota och våriga kläder. Dumma jävla moln som släpper ner massa regn. Jaja jag trottsade i alla fall modersol (eller ska jag kanske säga moderregn) idag och körde på vårkläder trotts vädret. Så snart kanske hon fattar att det dags att sluta sura på med regn och dissigt väder..

Någon annan som kände för den här klänningen idag var johanna, he he! Vi gick och såg likadan ut ;) Mycket snyggtsnyggt, men vi ville helt enkelt trycka på den klänningen idag.

Nu ska jag hoppa ner i ett bad och mysa till lite. Om jag är ambitös kanske jag till och med kör på en 10 minuters lockning till imorgon också! Fast jag kanske borde låta dom små stackars hårstråna vila.. Will se!



LisaSkoglund ♥

slut för idag, tack för idag!

Nananaaaa lalalaaa, jag är rastlös och jag är hoppidans sugen. Tror jag ska ut och hoppa på den torra bruna ful gräsmattan för att bli av med lite energi. Idag på la work kom sockersötsupersanna och hälsa på mig från halv tolv till halv fyra, det är nice de. So lucky soso lucky!

Till middis blev det grillat, som jag gillar grillat! Så nu är jag mätt, mätt som en liten plätt. Vad jag ska göra nuuuuudå, det vet jag inte. Bombombom! Det blir väl ett kollage va, eller en skitfilm? Skitfilmer verkar ju jag tokgilla, la till en till till skitfilm samlingen igår...



LisaSkoglund ♥

Finally it's happening

Jag har äntligen lärt mig att locka håret till stora lockar på mindre än 10min. Jaag är så glad :D Stort och fluffigt blev håret dessutom har ingen aning om varför men håret känns som ett moln. Kul att klockan är elva på en hemma lördagkväll och jag sitter här med fint hår till ingen nytta. Hoppas det ser bra ut imorgon också så jag åtminstonde får vara fin på jobbet, varför nu det ska vara så viktigt... Det som är viktigt är att jag kan det så då kan jag göra det någon annan gång. Något säger mig att jag kommer locka sönder mitt hår nu!



LisaSKoglund ♥

Sailor



LisaSkoglund ♥

Ja men hallåhallå

Birsta invaderades av småbarn idag för idag entrade Anna tönt Bergendal scen. This is my life har med andra ord gått varmt i birsta citys väggar. Vad är det egenltigen med att ta hit band när dom spelar samma samma låt om och om igen. Man blir ju bara leeeeeeeeee. Dagen har gått segt, jag och vickan letade en kjol hela eftermiddagen men i slutändan visade det sig att vickan hade skickat den till sömmerskan...

Nu är jag mätt i magen och trött i fötterna. Jag har sprungit omkring i mina älsklingsklackar idag så då brukar fötterna bli död, men såå värt det! Ikväll vill jag se en film, äta chips och doppa det i dipp. Men jag får väl kanske nöjja mig med film.



LisaSkoglund ♥


Fredag i birsta

Är ínte en bra grej alltså, kvällen blir sämst :( Men jaja det är som det är. Dagen har gått fortfort i alla fall och jag har varit på strålande humör. Don't know why men varför inte liksom. Nu känner jag dock för att kasta in handduken. Men hoppa i badet bör jag och då får jag ju kasta handduk på ett plan ;)

Har beställt tyget till klänningen i alla fall så nu är det fixat och klart, brabraaaa! Så då blir det till att sätta igång och sy när det kommer nästa vecka, mys i mys.



LisaSkoglund ♥

Trött......

Jaaa det är jag och det känns som min rygg snart går av och att mina fötter fallit av. Hade iventering 7 imorse på peak, det är sååå mysigt att jobba vid den tiden. Sedan började jag halv 2 i birsta. Men dagen gick otroligt fort för vid hade fått prew varor. Men trött det tänker jag inte sticka under stolen att jag är så här tänker jag inte sitta och babbla nå mer. Har pratat alldeles för mycket i telefon idag..

Räknade nyss ut hur mycket tyg jag måste beställa åt jessica, 6m slutade summen på. Mycket snällt och bra räknat om jag får säga det själv men hjälp från hannis. Och dessutom fixade jag så jag slapp fålla nederkanten. YesyesYES säger jag åt det.



LisaSkoglund ♥


Nattinatti

Nu är det bäst jag går och snosar på kudden för 06:30 går min buss imorgon, såså lovely! Måste bara få liv i jockeman som har slocknat här på soffan som vanligt. Om jag ska gissa så kommer det krävas minst en kvarts tjat för att få upp han...



LisaSkoglund ♥

LADY GAGA

Lustigt hur musiken jag lyssnar på styrde mitt kollage byggande. Bytte från bitt rock/pop till lite krogmusik och plötsligt blev det ett Lady Gaga kollage. Hrm, Lady gaga ja. Hon har ju spelning i Stockholm i helgen. Jag ska så roligt nog jobba istället. Sjukt kul, mycket mer kul än världens galnaste artist konsert. Jag kommer ha en helvild dag på jobbet, ohyes!



LisaSkoglund ♥


Klaaar!

Nu har Amanda varit här och åkt. Vi har knäppt massa kort (amanda har knäppt), tittat på massa gammla kort och prata på lite. Hoppas det blir några bra bilder till fröken. Det blev tre ombyten ett utav dom var i min kära student fluffklänning, lovely! Lägger upp bilder när hon redigerat bort lite fult och tagit fram lite fint ljus ;)

På en gång efter hon hade åkt satt jag mig vid polvore. Den där sidan kommer bli min död. Blev ett icke lisa kollage nu men ändå i en stil jag tycker om, men aldrig burit. Men om jag skulle åka till London eller ifall jag skulle få gå på någon britt konsert så kanske! Nää, men ärligt tycker jag det är snyggt men kanske inte närmast hjärtat nej! Och på tal om London så måste jag slå sanna en signal. Haha, det var egentligen därför jag gjorde det här kollaget, för jag tänkte på sanna och för att jag lyssnade på brittmusik så då trillade dom där gejorna dit.



LisaSkoglund ♥

Städa och äta

Jaa det ska jag göra nu lite snabbt innan amanda kommer. Hela morgonen har jag spenderat vid datorn. Det är fin sysselsättning det. Blivit besatt av polyvore igen har jag blivit också, men det var ju några dagar sedan.. :P Nää nu måste jag faktiskt sätta fart. Men jag tror jag tar det i den andra ordningen, äta först sedan städa.



LisaSkoglund ♥

Paris night



LisaSkoglund ♥

Paris day



LisaSkoglund ♥

Finn fem fel...

Jag först och främst är ju alla siffrorna i klockslaget fel, fel fel fel... SKULLE MAN KUNNA HOPPAS VA?! Nä det är inte fel på klockslagen. Det är fel på mig på mig mig mig. Vad i hela självaste helvete gör jag uppe? Fan fan fan jag tror jag har blivit en morgon människa a freaking fucking morgonmänniska. Jag rent ut sagt hatar morgonmänniskor dom ringer, tassar och lever om alldeles för tidigt på morgonen. Och nu är jag en. Dock så varken tassar jag sönder någon eller lever om så någon annan hör det (eftersom jag är ensam hemma) men jag vill ju konstant ring. Nästan tvångstankar liksom. Känns som jag dör om jag inte får prata med... Ja inte fan vet jag, någon. Vet inte vad jag måste säga heller men vafan. Jag vill ringa! Jag har sååå trött, typ övertrött men inte tillräckligt för att kunna sova...

LisaSkoglund ♥




Fotbollen avklarad

Japp då har man tittat klart på bollsparkningen. Baben gjorde nästan mål några gånger men mesta dels såg han lite trött ut den stackarn ;) Vann gjorde dom i alla fall och dessutom stort, 9-1! Och min stora mun gjorde bort sig som vanligt, jag borde kolla upp vilka jag sätter mig bredvid. DET ska jag komma ihåg till nästa gång.

Nu blire till att plaska vatten om amanda ska vilja träffa eller fram för allt röra mig och mitt hår imorgon. Hehe jag gillar att vara lortig när jag är ledig :)

Efter badet ska jag leka med mått bandet och kanske symaskinen några minuter. Men måttbandet måstemåste jag! Jag måste.....



LisaSkoglund ♥

Ja gör aldrig som jag säger

Det blev ingen sömnad, ingen städning och ingen duschning det blev att bygga kollage, kolla på internet och äta middag. Nu ska jag iaf åka och kolla på jockes fotbollsmatch med mammi. Sedan senare kväll får jag duscha och imorgon innan amanda kommer eller när amanda är här får jag städa. Eller kanske snarare plöjja precis där vi ska hålla till. Och sömnaden ja den hinner jag med antingen ikväll eller imorgon.

Något jag verkligen måste göra ikväll är att räkna ut hur mycket chiffong tyg jag behöver till jessicas balklänning. Lär väl bli si så där 7 m om jag ska höfta i huvudet men det är lika bra att jag räknar ut det ordentligt. Sedan imorgon måste jag beställa, måste beställa!
 


LisaSkoglund ♥

Imorgon



LisaSkoglund ♥

Godmorgon!

Hehehe, roligt skämt! Stort skämt! Jag vaknade halv 10 imorse jag. Eller ja egentligen vaknade jag ju när jockes alarm ringt. Det vill säga långt innan halv tio men det var halv tio jag slog upp ögonen och gav upp drömmen om att somna om igen.

Sedan dess har jag tittat på dagboken i sängen, ätit frukost, gjort upp planerar med amanda för imorgon, fixat alla 20 naglarna, tittat på p.s i love you i soffan och bäddat sängen. Visst ja, jag var även in i syrummet en sväng för att sätta i gång och sy men jag hittade ett måttband och blev nyfiken. Hrm, bra mysko mått man har nu för tiden. Jag har bröst som en 36:a, midja som en 38:a, höfter som en 32:a och rumpa som en 34:a, GREAT! Haha hade lite konstig fördelning innan men nu var det extremt. I ettan på gymnasiet var det bröst 36:a, midja 34:a, höfter 32:a och rumpa fem cm för liten för en 32:a. Det lät inte heller så attraktivt :P

Nä det är dags att gå in i syrummet igen och fixa det jag ska men jag insåg att jag inte hade skrivit något här än så jag smet hit imellan. Annars idag ska jag försöka hinna städa rummet, duscha och se jockes första fotbollsmatch med det nya laget. Jaaa vi får se vad jag hinner&orkar helt enkelt. Jag har ju sett två gråtfilmer idag och det tar ju en del energi ;)

LisaSkoglund ♥


Förra veckans köp

Tröstshoppade en supersöt sommarklänning i fredags men det blev aldrig att jag visade den då. Men idag är jag i farten så då får ni se på denna underbara skapelse. Som säkert alldeles föör många kommer springa runt i till sommaren eftersom den är från MQ.



LisaSkoglund ♥

Dagens middag

Haha, jaa verkligen en fin middag men jag var inte sugen på tomatsoppan som serverades så jag snodde ihop min standard sallad och slängde upp den på ett brabröd. Hoppas ni lägger märke till brabröd!



LisaSkoglund ♥


Dagens köp



  

LisaSkoglund ♥

En snabbis på stan, ja tjena!

Jaadu det blev ingen snabbis på stan och det borde väl jag ha räknat ut ;) Tog ett bussen och åkte hem med jocke vid halv 7, snyggt! Menmen jag har fått saker uträttat och sedan har jag ju fått lite sällskap. Eller nä nu vänta alex har snarare fått sällskap ;)

Gick först och köpte en macka lite snabbt sedan sprang jag upp på kicks och köpte en clean parfym box som jag kikat ut, ett plus var att man fick en mini parfym box när men köpte en clean parfym. Så nu har jag 6 olika clean parfymer, LYX! Två nagellack följde med hem också så nu ska naglarna bli finfina. Hade rabatt check där på 20% så kalaset blev inte så farligt heller :D Sedan blev det en kik på ginatricot också och där köpte jag ett par rosettörhängen på 75%. Hann även med att sola i 10min innan jag ställde mig och bara hängde. Men det är bra och bara stå och sociala sig.

Nu är jag hemma och ska snart äta en bit. Men jag tänkte att jag skulle vänta på jocke för han släppte bara av mig och sedan åkte han till tommy och sociala sig. Men om han inte kommer snart så dör min mage så jag kanske inte kan vänta ändå.



LisaSkoglund ♥

Mot stan!

Nu är jag ledig måndag, tisdag oh onsdag, WIHO! Hade tänkt att jag skulle dra mig in till stan nuja en sabbbis så det är inlägg blir minimini men jag bjuder i alla fall på ett sommrigt kollage innan jag sticker. Hoppas jag hinner med bussen bara!!



LisaSkoglund ♥

Here i go again



LisaSkoglund ♥

trötttrötttrött!

Såsåsåå trött är jag men bra mår jag och det har jag gjort hela dagen, fantastiskt. Igår var det mindre kul. Våningen var rättkul och mysig med krogen sög ju! Verkligen sög. Tänker aldrig mer i mitt liv gå på Aveny, nej nej! Vart lite turer fram och tillbaka men slutsation blev svensson. Var väl lika bra det.

Dagen har gått så segt så segt har haft telefon konferens all day long, det är bra i alla fall ;) Imorgon blire ledigt och på tisdag och på onsdag. GREAT!Men till helgen blire jobb, men nu går jag in på min sista jobbhelg. Efter i helgen har jag jobbat 5 helger irad. Så sedan är jag ledig två helger irad det blir braaa :)

Nyss har jag suttit och godkänt och letat efter studentklänningar till jessica. Det värsta med att göra det är att jag blir sugen att tag studenten. Jag vill faktiskt ta studenten!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kanske sova lite om jag är olydig. Sedan ska jag försöka flörta till mig en film eller några avsnitt solsidan. Hoppas inte fotbollen är allt för intressant för herrn...



LisaSkoglund ♥

Birstafest

Idag är det fest om man jobbar på birsta. Så kvällen ska tillbringas på våningen men mina arbetskamraterrrrrrrrr och hundra till som jobbar på birsta då. Vi hoppas på en sjuktkul kväll. Innan våningen ska vi träffas hos alex och fördricka lite.

Förutom detta har jag jobbat idag men det gick fort, kändes som en söndag och gav betalt som en söndag, greatgreat! Nu ska jag hoppa ur kläderna (och sedan hoppa i samma?) och mys lite innan jag ska dra in till stan vid 6. Så det blir en timme och en kvart att lugna ner sig och tagga till lite. Om jag känner mig rätt kommer jag inte orka vara mer kreativ och hitta på några andra kläder men jag ska defentivt byta plattskorna mot klackar!



LisaSkoglund ♥

RSS 2.0