eller?


LisaSkoglund ♥

Jag är för trött för mitt eget bästa!

Tror varje morgon att jag ska vara piggare än morgonen innan, men inte! Till helgen då jävlar, då jävlar ska jag sova. MHM! På jobbet vare fullt upp idag, asigt bra för en trött tjej. Tror inte det va... Sanna kom på en lunchdejt, det var bra iaf!

Till kvällen har det varit sovläge heeela tiden. Lite facebook nötande och lite jaa inte vet jag!? Nu vill jag se idol och kungarna av tylösand. Frågan är bara om ögonen orkar? Jaa ni ser ju.. Jag har inte mycket att säga! byebye!

LisaSkoglund ♥


Amanda Berggren levererar som vanligt!



LisaSkoglund ♥

Vi börjar om, ny vecka. Ny start!

Helgen var crazy, eller ja fredagen var crazy. Tiger levererade en fylla som hette duga, hehe! Eller jag gjorde det tydligen märkte jag dagen efter... Jag hade först det lite myspys med alex och sophie på dagen hos alex. Vi åt lite lunch, sophie gjorde mitt hår och smink och sedan städade hon alex lägenhet. Mycket snäll tjej, JA!

Sedan vid sex kom gustav då vi började fördricka lite innan middag på allstar. Gick ner och mötte upp johanna och vickan utanför resturangen kring 8 och jaa sedan var det igång. Vart en mysig middag med mycket gott dricka och kladdig mat... Kvällen slutade på stads as usuel! Blev inge hoff för våran del men vem grinar för det? Inte jag!

Dagen efter var som sagt dock piss, otroligt piss! Går helt enkelt inte att uttrycka sig på något annat sätt men det var riktigtriktigt dåligt helt enkelt. Till kvällen blev det till att fira jockas som fyllde 22år. Det firade vi med mingplace och paket. Gottgott!

Igår var det väl sådär med mig igen. Fast då var jag bara trött som en lite gris. Inte direkt en uppfriskande helg det här, men nästa ska banne mig bli det med besked!

Idag blev jag en lunchis och sedan till kvällen blev det tilll att glo när jockes lag blir nermaglade i rinkbandy. stackars pojkarna men dom får lära sig spela bättre helt enkelt.

LisaSkoglund ♥


Tur att något räddade dagen



L
isaSkoglund ♥

Choppchopp!

Idag blev en choppchopp dag, flytta om och fixa dockisar. Kul men jobbigtjobbgit. Något annat som är kul är att jocke ringde förut och frågade vad dockan skulle ha på sig för han hade sålt två stycken av den klänningen som dockan hade på sig och dockan kan ju inte gärna ha L eller XL som är det som är kvar nu. SÅ NICE, så vill vi ha det i fortsättningen tack!

Efter jobbet åkte jag hem och latade mig med underbaraste ELLE tidningen på länge. Vilka fiiiina modebilder, tom reklam bilderna var stunning och vad mycket tiger det var. Höll räk
ningen ett tag på tappade där någon gång efter fem. Som det ska vara! Go tiger go!

Nu har jockaspockas kommit hem från träningen (för si så där 1,5 timme sedan). Var nyss på macken och köpte mumsimums så nu ska vi slänga oss i sängen och mysa till en film. Jag röstar för romatisk komedi och jocke röstar på skräckis. Spännande att se vem som får sin vilja igenom! Jag hoppas ni röstar på mig!


Klänning, jeans, kofta och skärp - tiger of sweden, kängor - eurosko

LisaSkoglund ♥

Hej jag heter lisa!

Jaaa men visst va! Men det visste ni väl va vid det här laget. Igår sket jag fan i det här och roade mig på annat håll. Först färgade jag håret brunt/svart. Sedan åkte jag till bärsta och höll alex sällskap mellan 12-halv 7, kul som fan för henne! Vart lunch och fika, dvs waynesx2. Det är nice de! Till kvällen blev det fiske och fika med the christensen, mysmys! Sedan avslutade vi dagen med ett cold case, svenssondag.

Idag har jag åter färgat håret, håret är fortfarande brunt/svart. Det gillar vi! Sedan klippte jag mig även idag, sköntskönt! Idag vare jag som stod för middagen så det blev mums kyckling a la Johansson. Sedan blev det idol maraton and later proving av kläder och smink till mitt hår. woho va!? Nu blire kanske lite mer svensson serier. Antingen csi, criminal minds, laws and order, cold case eller idol. Men det är ju mys med vardag och volvon står fint parkerad här utanför TÄNKTE jag skriva men det gör den ju ej. Den bor ju i Stockholm numera hos bror. Men nu hurrni är chingching!



LisaSkoglund ♥

Hej helg, hejdå helg!

Nu har helgen kommit och gått, det går fort de! Men vilken helg dessutom. Jocke kom oväntat hem på fredag men jag hade ju redan styrt upp planer så det var inget att göra. Mys fick vänta helt enkelt! Det blev fest med sanna och hennes stankompisar på järnvägsgatan för att sedan vandra  till stads och fil. Inge höjdare fil tyvärr men bättre lycka nästa gång!

Igår var det partaj för amandab och vilken fest sen! Vilken fest! Om det är något vi fem är bra på så äre att släppa lös fullständigt tillsammans. So fucking fun! För övrigt insåg vi att det är första gången vi alla fem är tillsammans riktigt sedan studenten, det är alltid någon som inte kan. Finns väl dock vissa undantag som när vi hälsa på tove i stockholm och fira sanna då var vi ju allihop i typ 4 timmar sedan vare ju en kvart på gatufestlördagen iår. Bra jobbat verkligen! Men nu har vi redan satt en datum satt nu blire andra bullar. Greatgreatgreat! Krogen var dödens död, men som sagt vi är ju festen så det hela löste sig fint.

Ikväll blire mysfilm med jockepocke. Fjärde Irene Huss filmen går på tv så då blire självfallet chips och dipp, can't wait! Men nu hörrni ska jag gå och ladda om med lite mode tidiningar.



LisaSkoglund ♥

p.s imorgon blir jag brunett!

Sjuk tjej!

ÅÅÅH, jag åkte på en förkylning trots allt. Jag som trodde jag skulle klara mig men inte då. Bäst man kryar på sig till helgen helt enket. Har varit solo ikväll, pojken stack till fjällen :( Får helt enkelt klara mig till på lördag ;) Men jag ska ju jobba och gå ut x2 så det lär väl gå fort fort.

Till kvällen har jag tagit ett välbehövligt bad och tittat på kungarna av tylösand, Vilket kungprogram helt enkelt! Älskar program när dom ska skämma ut sig, supa och knulla. Mogentjej_90 is me, men en annans fönedering är ju alltid kul ;) Men nu ska jag inte jag sitta här och surra. Jag ska sova, men först tänkte jag visa hur fin stanbutiken är.

               

LisaSkoglund ♥


Dam birsta

  

  

LisaSkoglund ♣


Hello bloggen!

Jag tänker bara sammanfatta dagen kort för jag ska fan sova nu, sooory jag dröjde så länge liksom! Började dagen med att bygga om med alex, gick finfint det trotts nederlaget - VI HAR INGA DAM KLÄDER! Vi dubbelexponerade som några galningar så nu har vi nada i lådorna. Fint då! Menmen butiken blev bra i alla fall.

Efter det åkte jag till birsta för att lunchavlösa jocke där då och sedan bar det av hem. Hemma gjorde jag ett snyggalbum på fb från mode tiden, finfina bilder du! Looove it! Mycket nostalgitripp och det fick mig att tagga till om lördag. Nog för att jag redan var taggad till tusen, men endååå! På lördag smäller det, amandas 20år ska firas och därmed basta.

Men som sagt nu sova, ska krama och klämma på jocke extra för han lämnar mig imorgon :( Men jag får helt enkelt försöka klara mig igenom detta ;)


Tröja, jeans och skärp - tiger of sweden, skor - sixty seven

LisaSKoglund ♥


Så sant som det är sagt Chanel!



LisaSkoglund ♥

Lisa_seriös_90

Jaa det känns som det här inlägget kommer bli ett sånt! Kan ju börja med att prata om dagen så tar vi framtiden sen. Today åkte jag in 3h innan jag började för att mercha om med alex. Det är dock inte lika lätt i stan som i birsta så det var tur vi var två. Såg faktiskt till och med ut att bli fint för en gångskull, kul! Vi hann dock bara med herr, och knappt det men dam hinner vi med största säkerhet göra imorgon! Efter that åkte jag till birsta för att luncha johanna. Dröjde mig sedan kvar där till efter sex för att åka med mamma hem. Hann prova lite nya kläder också, tack och lov inget som föll mig riktigt i smaken.

Men nu till framtiden då. Har suttit och kollat lite på utbildningar nu ikväll. Blir mer säker hela tiden att det är den 2åriga kursen inköp & supply management i sundsvall jag vill gå. Låter alldels perfekt! Även om det inte är inriktat på mode  kommer jag kunna styra det ditt de under pratiktiden. Sedan efter utbildingen om jag känner att jag skulle behöva en mer specefikation på mode kan jag gå en 1 termins kurs i Stockholm.

Gjorde lite jobbtest när jag ändå var inne i jobbbubblan och fick fram detta..


Teknik & tillverkning / Energi
IT/Data

Du är en sån person som människor vänder sig till när de vill ha goda råd, och du är mästare på att leverera en lösning på problemen. Mest av allt gillar du praktiska problem där ditt sinne för logik sätts på prov. De som känner dig skulle framför allt beskriva dig som pålitlig, noggrann och praktisk. Du är inte direkt rockstjärnetypen utan verkar snarare i det tysta. Yrkesmässigt passar du in i IT-branschen, samt i teknik och tillverkningsbranscher, där du kan få programmera, kalkylera, planera och vara superpraktisk i lugn och ro. Det är inte osannolikt att du i framtiden kommer att klättra på karriärstegen och få ta en hel del ansvar i ditt arbete.

Tror inte min framtid ligger i teknik eller data världen men helt ut och cyklad hoppas jag inte testet är eftersom tillverkning, kalkylering, planering och vara praktisk ingår i inköp!

Men allvarligt nu, nu har jag varit tråkig nog! Får kompensera med ett kollage senare! ;)

LisaSkoglund ♥


ASOS kills me!

Alltså allvarligt, jag borde verkligen inte gå in där! Den där jävla jumpsuiten har jag velat ha i evigheternas evighet och den kostar 270kr och vad gör jag. Väntar på att jag inte längre vill ha den? Skulle antagligen se ut som crap i den, skulle köpt den när man var shinnybitch men endå. Jag vill så gärna gå ut och slå klackarna i taket i en sån där skapelse. Tror det skulle vara sååå underbart!

Något annat som skulle vara underbart är den där röda klänningen + brunt hår och helst brun kropp ;) The perfect red dress för 500 spänn, som hittat OCH som jag letat. Men som sagt ASOS, hur fan i helvete beställer man!? DET har jag funderat på ett tag!





LisaSkoglund ♥


Så här gör vi i Sverige



LisaSkoglund ♥

Jag känner mig ut och in..

Inget har väl gått rätt idag! Imorse hittade jag ingen nyckel, vilket betyder att jag tappat den?! Fick smita in med en annan nere i dörren sedan gå till gant och be dom öppna åt mig, och stänga sen ikväll. Vilket jag glömde så när lisa kom var jag allt annat än klar, bra där! Så johanna kommer ha lite att pyssla med imorgon med andra ord ;) Hann ialla fall klar med all merch men glömde knäppa kort på en damvägg så jag lägger upp bilder på dam imorgon istället. Lite folk har det varit i farten den här helgen också, det suger! Shoppa lite för i helvete!

Nu ska jag snart fixa iordning lite mat till min sjuka mamma och den snart hemkommande pojkvännen. Hehe gjorde det enkelt för mig. Köpte två grillade kycklingar och sedan tänkte jag bara ta fram massa plockis. Är inte direkt sugen att ställa mig framför riktiga spisen efter tre dagars hårt arbete. Funderar på att börja 10 imorgon istället för 1, så jag och alex kan börja med merchen på en gång på morgonen! Ska ringa till johanna och höra vad hon tycker..

Men nu som sagt ska det plockas fram mat och sedan klockan nio är det tredje Irene Huss, uuunderbart precis vad jag behöver nu nu NU!


  
   
  

LisaSkoglund ♥


Om du vill vara söt



LisaSkoglund ♥

Är vi trött då!?

Jaa vi är trött idag, ja ja JA! Korkad som jag är la jag mig typ 3 igår. Sist jag kollade på klockan var den kanske halv fem, tittade på ghost whispers, jerry springer och gud vet vad! Det sista jag minns är att jag somnade till jockes klappningar. Tyckte inte jag var nå trött, men joo det var jag nog. Men konstigt nog aspigg när klockan ringde, men inte när jag kom till jobbet

Så idag var en tungdag, typ bakisdag! Men jag hade mycket att göra så jag hade ingen tid att slöa så då blev det inget slöa, lika bra det. Så ikväll kanske jag somnar fort?!

Har tagit en kölapp till badrummet, jocke checkade in för ett bad för en timme sedan. Men fröken här behöver också tvättas efter närmare eftertanke. Lär väl få göra det klockan 11 när jocke badat klart tyyyyp då!

Nu är sanna paananen hemma från turkland, ÄNTLIGEN! Självklart ringde hon och frågade om jag skulle ut. Och svaret på den frågan är, jaa imorgon klockan halv 10 då jag ska gå ut från huset för att åka till jobbet!! Det är bra om jag lyfter från soffan ikväll, eller bäddar sängen innan jag sedan lägger mig där.

Nä vet ni va, nu orkar jag inge mer! Stick härifrån nuuuu! Kanske uppdaterar sen om ögona kan hålla sig upp några timmar till.

LisaSkoglund ♥

Jag missade visst er!

Yes, blev som vanligt att man hoppade över att skriva, ops! Menmen såäre, inte har väl jag tid att sitta här på en fredagkväll. Eller jo, det har jag faktiskt! Idag har jag jobbelijobbat, men bara till 4. Finfint. Försökte bygga om dam lite men jag hann inte färdig.

När jag skulle sluta kom jossan förbi så vi gjorde sällskap hem på bussen och sedan blev hon mitt sällskap hela kvällen, underbart. Blev två filmer lite mat och chips, mys! Först såg vi kärleksfilmen dear john och sedan var det någon psykobitchfilm på femman som vi blev fast i. Hehe, filmen var lite läskig så jocke fick skjutsa hem henne, hela ett kvarter bort ;) Men inte skulle jag sätta en ensam fot i den här svarta natten klockan halv ett på kvällen, inte efter den där filmen. Inte endå!

Nu äre väl dags att hoppa i bingen om man ska fixa morgondagen som förhoppningsvis kanske skulle kunna få bli rushig?! Annars får väl jag helt enkelt pyssla på med mitt och fördriva tiden på annat håll. Men nu, nightie!



LisaSkoglund ♥


Hejlooo!

Tänkte ta en snabb bikt innan dag är slut. Idag har jag varit ledig då! Skönt då! Så jag spenderade dagen med hannehanne på stan och birsta, fika x2 och lite shopping. I stan handlade jag inte mycket, bara ett hårspänne. Precis som det ska vara! Sedan gick jag till skomakaren för att klacka om två par skor, duktiga mig! Men sedan då efter lite spring på stan blev det som sagt lite spring på birsta där jag köpte ett bar skooor, wtf! Men som sagt, iår tänkte jag ha kvar ett par när säsongen är slut. Kan ju vara kul faktikst! Dessutom köpte jag ett par platta idag, ett par kängor närmare bestämt. Sedan blev den en trikåkjol på monki också.

Hanne följde med mig hem en sväng då jag var huslig och gjorde tacopaj, mycket gotti! Nu innan sängen blire ett litet dopp i badkaret för jocke och mig, så mys! Men sedan äre bäst man somnar fort för imorgon äre jobb 10-4!



Kängorna och kjolen ser ut som dom jag köpte idag! Så jag slipper visa nu, DEAL!

LisaSkoglund ♥

Bilbingo!

Japp, nu är man ny hemkommen från bilbingon och inte kom man hem tomhänt heller. Jocke vann 500kr, hehe men vi bestämde innan att vi skulle dela så då är man 250kr rikare. Blev lite blåis till spelet, alltid gott! Något annat som alltid är gott är tomat, mozzarella och salami som jag tänkte mumsa på till saw. Gjorde en tallrik till jocke också för att vara snäll. Hoppas han är sugen, och att han är sugen på att se film. Har inte riktigt presenterat förslaget än. Men han kan väl inte säga nej till att somna till en film. Han har ju sett den, som alla andra. Bara jag som är efter, men någon gång ska man väl vara sista också. Typ jämt!

LisaSkoglund ♥

rött vitt svart prickigt


Freaking fucking ledig

Det är skööönt det, men fruktansvärt långtråkigt! Vad ska jag göra liksom, för trött får att röra mig från timrå för uttråkad för att ligga här och spana på internet hela dagen. nu blire lite sen lunch och film för att förväxla aktiviteten lite.

Igår blev det ingen uppdatering för vi slängde oss framför en film på en gång efter jag slutat, Twillight Eclipse. Helt klart bättre än tvåan enligt mig, men inte bättre än första. Dock har jag höga förväntingar på den sista, boken var sååå bra!

Förutom att se film igår så jobbade jag, kuldå! Nej, det var det inte för det var inge folk och jag hatar att jobba halvdag! Men något som gjorde dagen bättre var att jag köpte jackan från monki, mmh!

Idag blir det som sagt lite mys, funderade att gå ut i solen och gå men insåg att ipoden inte var laddad, vaaad synd!? Haha nää tror inte jag fixat det iaf :P Ikväll blire pensionersbilbingo med förhoppningsvis lite hämtmat eller köpmat som färdkost i bilen. Gott det! Men nu som sagt, lunch och film.


gårdagens: linne, draperad kofta, treggings och stövletter - tiger of sweden, sjal - mammas gamla, halsband, armband och ring - efva attling, klocka - gant

LisaSkoglund ♥

RSS 2.0