Hej helg, hejdå helg!

Nu har helgen kommit och gått, det går fort de! Men vilken helg dessutom. Jocke kom oväntat hem på fredag men jag hade ju redan styrt upp planer så det var inget att göra. Mys fick vänta helt enkelt! Det blev fest med sanna och hennes stankompisar på järnvägsgatan för att sedan vandra  till stads och fil. Inge höjdare fil tyvärr men bättre lycka nästa gång!

Igår var det partaj för amandab och vilken fest sen! Vilken fest! Om det är något vi fem är bra på så äre att släppa lös fullständigt tillsammans. So fucking fun! För övrigt insåg vi att det är första gången vi alla fem är tillsammans riktigt sedan studenten, det är alltid någon som inte kan. Finns väl dock vissa undantag som när vi hälsa på tove i stockholm och fira sanna då var vi ju allihop i typ 4 timmar sedan vare ju en kvart på gatufestlördagen iår. Bra jobbat verkligen! Men nu har vi redan satt en datum satt nu blire andra bullar. Greatgreatgreat! Krogen var dödens död, men som sagt vi är ju festen så det hela löste sig fint.

Ikväll blire mysfilm med jockepocke. Fjärde Irene Huss filmen går på tv så då blire självfallet chips och dipp, can't wait! Men nu hörrni ska jag gå och ladda om med lite mode tidiningar.



LisaSkoglund ♥

p.s imorgon blir jag brunett!

Kommentarer
Postat av: Anonym

KAKAAAAAAAA

2010-09-12 @ 20:00:29
Postat av: Anonym

/invalido

2010-09-12 @ 20:01:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0