Klockrent!

Haha satt och tittade runt och hittade två gamla video's och miljoner bilder från studenten. Jag dööör, herregud vad jag håller på! Jag minns att jag inte tyckte att jag var så full under det här men ackackack så fel jag hoppas att jag har. Står ju inte still en sekund och dessutom som jag dansar... OCH som jag/vi ser ut på bilderna...

http://sttv.abcdn.net/abPlayer2/default.html?path=sttv.abcdn.net/TV-ARKIV/Nyheter&playfile=12270_Kampen_om_Guldtrofn_91215.pls&clipindex=0&offset=1.123

http://www.youtube.com/watch?v=cG2R1fScr5s

   
   
  

En sak som är säkert är att jag sitter på alldeles för många bra bilder från studenten som aldrig sett fb ljus. Det måste det bli en ändring på ;) Får se när jag orkar ta mig i kragen bara.

LisaSkoglund ♥


Så jävla skönt

Jag hade missförstått eller tittat fel på nätet igår. Idag var det endast öppet till fem istället för 7 och imorgon är det öppet som en söndag, det vill säga 12-16. Såsåsåå sköönt att jag tror jag dör. Så det blir en väldigt lätt helg med andra ord. Men dagen var ändå dryg. Dåliga nyheter på morgonkvisten förstörde väl en hel del och sedan tycker ju aldrig jag om att gå upp tidigt på morgonen, heller inte att dricka champagne till frukost... Hade lite sällskap under dagen och några som vill ha lite hjälp så dagen gick i alla fall.

Ikväll på självaste valborg ska jag inte göra ett skit. Joo grilla ska vi göra här hemma så det blir gojävla mat hoppas jag. Sedan ska jag försöka hinna locka håret hade jag tänkte. Men annars slinker nog en film in i tv'n skulle jag tro och att man hoppar i myskläderna såklart.



LisaSkoglund ♥

Badanka

Jaa snart ska vi hoppa ner i badet. Hallonen står på tining och liverpool bajsmatchen är snart slut. Blä, jag luktar bränt fläsk sedan solning senare idag. Huvudet har jag ont i också och 3 grapefrukter har jag smällt i mig idag appropå ingenting. Haha, nu lät det som jag bara hade ätit grapefrukt idag men tack och lov är inte det fallet, då hade jag svimmat bigtime nu.

Efter badet ska jag slockna lika fort som jag gjorde igår. Älskar när jag lägger mig ner på kudden och snarkar på en gång. Dock är det väldigt sällan jag gör det och eftersom jag gjorde det igår lär jag ju knappast göra det ikväll..  

Jajajaja, over and out! Imorgon ska jag jobba dååååå. Och på lördag mina vänner ska jag jobba en timme mer än vad in:gallerian brukar ha öppet. Istället för att stänga 5 som det brukar stänga ska det vara öppet till 6, SÅ JÄVLA UNDERBART. Det blir till att gå ut i samma kläder som man jobbar i för en timme efter stängning börjar birstas husfest på våningen. Menmen vem bryr sig egentligen, inte jag från och med nu.

LisaSkoglund ♥


Sista dagen

Japp idag det är sista dagen man var ledig den här veckan. Imorgon börjar min jobbhelg och det startat med en champange frukost i birsta city... Jaa himla mysko tycker jag det är att dom ska servera champange innan man ska öppna butikern men jaja det har väl sin mening det med ;) Tråkigt nog ska jag jobba i stan så jag måste förflytta mig ännu en gång.

Idag sov jag till halv ett sedan gick jag upp åt frukost(?) la mig och titta på fyra vänner avsnitt och sedan hurrni hör och häpna tog jag en promenad till timrå för att sola. Snabbt gick jag också så jag blev både trött i bena och svettig. Det var tänkt att jag skulle gå tillbaka också men sedan ringde mamma och sa att hon hade slutat och jag såg att mitt bateri på ipoden höll på att ladda ur så jag tog skjutsen hem ;)

Nu ska jag slö kika på tv'n lite eller slå igång p.s i love you eller dagboken, är på myshumör :)



LisaSkoglund ♥

Cheap monday solglasögonen



LisaSkoglund ♥

Villvill ha grape!

Jaa jag har inte ätit det på två dagar nu så jag har lite abstinens.. ;) Har dock flörtat med jocke så vi ska åka och köpa det på affären snart. Tror det kommer slinka med frysta hallon också, det var inte heller igår.

Idag har jossan var här och sällskapat. Vi satt och surrade och tog oss en promenad till sörberge för att köpa årets första mjukglass (i alla fall för mig). Så det blev ingen solning idag med andra ord men en välbehövlig mjukglass i alla fall och det är ju alltid något. Det vart heller ingen invigning av solglasögonen för solen var inte framme men jeansen åkte på idag.

Nu har jag nyss ätit mati med jocke, pappa är på jobbet fortfarande och mamma är på kören. Blev lite blandmat, för mig blev det rostad dinkel&surdegs macka med avokado, lök, fetaost och solrosfrösallad på plus lite salami vid sidan om. Duktiga jag :)

  

LisaSkoglund ♥

Igår

Det blev ingen mer uppdatering igår för jag kom hem så sent. Missade sista bussen gjorde jag också men pappa var snäll och kom och hämtade mig :) Jaa vi var som sagt på Alice hela dagen. Hanne hade en praktikant där, som verkade tycka vi var helt galna... Sedan kom Jossan och höll oss sällskap ett tag. Sydde lite, pratade lite och åt lite. Hehe åt liiiite, jag åt tre mål mat ute i härnösand igår. Frukost på rutiga duken, lunch på subway och middag på amenta. Det är mys det.

Förutom att sy så hadlade jag i hannes affär lite. Ett par mörkblåa cheapmonday jeans och ett par solbrillor, tror bestämt det blir invigning för båda senare idag. Sedan påtal om cheapmonday så var deras säljare där på besök igår så undertiden dom hade möte städade jag butiken. Haha, fick några tvångstankar som tvingade mig vika jeanshögarna och hänga om lite. Hehe, arbetsskada kallar vi det.

Nu sitter jag här och väntar på att jossan ska höra av sig, jag har en dejt med henne idag. En dejt jag tänkte försöka göra till en promenad till timrå för att sola. Vet dock inte hur det kommer gå för hon är och tränar nu... Menmen försöka kan jag ju och dessutom kan jag ju locka med mjukglass!

 
   

LisaSkoglund ♥


Vaken

Otroligt men sant så är jag redan vaken på min lediga dag och allt. Dessutom har jag hunnit förflytta mig till härnta och sitter nu i jockes&hannes lägenhet och väntar på att hanne ska bli klar så vi kan gå ner och äta. Min dag ska spenderas på Alice :)

Nää det här är för mycket för mig att klara av så här tidigt. Skriver seeeeeeen då!

LisaSkoglund ♥

Solen

Det blev inte mer än en timme i solen, sedan gick den fega jäveln i moln och jag gick in. Här inne har jag inte gjort någinting så nu kan jag checka av det på min lista över saker att göra när jag är ledig. Jag har bara små sneglat på tv'n och snokat runt på nätet. Plus ätit en grapefrukt och en dinkel&surdegs macka med ost. Har blivit helt jävla galen i grapefrukt!

LisaSkoglund ♥



Tjoho!

Gissa vem som vaknade nyss? Joo jag! Såsåsåsåå skönt att jag tror jag somnar igen. Vaknade vid 8 imorse av ren vana men då gick jag bara på toa så att jag inte skulle vakna av det senare och så la jag mig och sussade igen.

Nu har jag uträttat allt bestyra här på datorn så då tänke jag kasta mig ut i solen med mina nya musik och låta solen titta på mig lite. Skulle vara kul om man var en pepparkaka när man kom in igen men det får nog vänta en tag det. Ett långt tag......

LisaSkoglund ♥

I'm freeeee!

YesyesyesYES nu är jag ledig i fyra dagar, så jävla skönt! Måste göra ingentingen och någonting, jaa så tänkte jag att det skulle bli. Skönt och kul!

Imorse när jag vaknade kände jag bara för att ligga kvar och gömma mig hela dagen. Haha, så typiskt att man ska vilja ge upp på mållinjen. Men så är det alltid med mig. Klarade dock att ta mig upp men med ganska mycket hjälp från jocke. Haha, det var nästan så han fick klä på mig. Men när jag väl var uppe var jag liiite fitt for fight igen. Tror det hela var så himla mycket jobbigare idag bara för att vi skulle åka hemifrån kvartöver 8 för jocke hade innebandy match 9 och jag tog mig inte till jobbet om jag inte åkte med han då. Så det blev innebandy på morgonkvisten för mig. Alltid lika spännande, NOT!

Nu har jag ny musik på min ipod, mmmh! Dom fyra banden som jag förälskade mig i igår fanns med, så jag behöver inte ge jocke bakläxa. Plus att det var massa band som jag inte har någon aning om va det är men jag ser väl snart, tror nog jag tycker om mycket av det.

Nu nyss har jocke och jag röjjt i huset för nu precis när jag skriver det här kom mamma&pappa hem. Hann precis klart innan dom kom med en kvarts spelrum, fint planerat det! Till middag ikväll blev det lite plockis som jag snodde ihop. Grillad kycklig, salami, peppar salami, taziki, taco dipp, morötter, fetaost och haloumi. Mumms det!



LisaSkoglund ♥

LALALALA

Goodgood daaaaay! Mycket folk var det i huset också men det var ju modevisning på schemat idag i brirsta huset och det brukar ju alltid dra folk. Superbra blev visningen, barnen var bäst! Annars då som sagt har den här dagen artat sig bra. Vet inte varför men på bra humör är jag!

Har nyss kommit upp från badet. La mig där och lyssnade på musik i dryga timmen, lovely! Lånade hem jockes ipod så jag hittade lite nya bra låtar och artister, alltid bra! Är då döööle min musik att jag skulle kunna spy på den så han tog med min och ska fylla den med nytt, det var verkligen inte igår. Hoppas han tar dom jag nyss förälskat mig i bara...

Nu ska jag sätta igång med maten. Tacos blir det, mummsmumms! Fattar inte riktigt vad det är med mig. Om någon skulle frågat mig för några månader sedan ifall jag vill ha tacos då skulle jag skrikit nej men nu har jag cravings för det hela tiden.

Senare ikväll tänker jag styra upp en film. Igår såg vi nyaste wallander, lovelovelove! Och till det dröck vi morötter, gurka, dipp, grape och hallon tills vi dog. Bäst!



LisaSkoglund ♥


Jag överlevde

Jaa jag överlevde faktiskt min fredag i birsta och såå farligt var det inte heller! Sannis och Mandis höll mig ju iofs sällskap ungefär mellan 12 - 5 så det var väl mycket därför. Sedan så fick jag lite prew ordrar att kolla på också och det är ju alltid kul. Lite nya fina saker kommer snart :)

Nu till kvällen har vi hunnit ätit kebab sallad, handlad nyttiga godsaker, fixat blommor till mormor och morfars grav och grattat min bror på fb. Nu ska vi snart slå igång en film och mysa. Vet bara inte vad vi ska se. Till filmen ska vi i alla fall äta morötter och grukstavar som vi självklart ska doppa i dipp. Mmmmmh!



LisaSkoglund ♥

Lesslessless!

Idag var jag bra leee på att jobba i alla fall! Nu har ju iofs halva den här jobbveckan gått tack och lov. Men jag gruvar mig för imorgon. Fredagar i birsta när man stänger är ett helvete och nu ska jag dessutom jobba 10-8 med bara en timmes sällskap. Ajaj det kommer bli tugnt det. Haha, jag tror mina kunder tyckte jag var jobbig idag. Varje kund som provade någontingen tryckte jag på minst fem plagg till. Haha en stackars tjej fick prova nio grejor till utöver det hon skulle prova egentligen.. Menmen så går det när det är lite folk, dom som väl kommer in vill jag äta upp. Tror eller ja hoppas jag gjorde det rätt smidigt ändå.. :P

Nu ligger jag och väntar jag på att jocke ska komma hem från träningen. Jag är så kram sjuk.. I helgen blir vi ensamma i huset för mammsi och pappsi åker till stockholm så vi får stå för kockning själv, det blir jobbigt det!



LisaSkoglund ♥

Skitdag

Jaa idag var ingen bra dag! :( Mina byxor sprack, det förstörde min dag. Annars har den väl egentligen varit helt okej... Gjorde fel när jag skulle pay'a ut och pay'a in istället men tur nog var vickan där så det löstet vi snabbt. TACK! Luncha iofs med Sophie på Whaynes det var ju trevligt men annars var det inte mycket att hänga i julgranen. Bläää! Joo okej sanna kom och hälsade på en sväng också, det är alltid trevligt.

Nu ska jag äta lite så min mage blir glad. Har nyss duschat och rakat mig med nya rakhyvlar. Haha, hade glömt hur en rakhyvel ska kännas och resultera (eget påhittat ord )




LisaSkoglund ♥

Butiken

    
     

Helt slut!

Har byggt om hela butiken idag så nu är jag sluuut! Det skulle knäppas kort till Stockholm och vi har tidigare möblerat på ett sätt som man inte får så nu var vi tvungen att möblera tillbaka och hänga om hela skiten. Jobbigt var det men reslutatet blev rätt fint :)

Eftersom jag hängde om från 10 till 19 idag så gick dagen väldigt fort. Men ajaj på min fötter! Somna fort lär jag göra ikväll dessutom men först vill jag se klart på filmen vi började med igår! Det lär jag ju kunna flört till mig eller ja kanske snarare orka med.



LisaSkoglund ♥

Mysdag

Idag blev det en dag med hanne och sanna på stan, det är mys! Vi fikade först på tant anci och fröken sara, eller jaa jag både åt och fikade :P Sedan gick vi till skolan och hälsade på, MYS! Det var allt sig likt förutom att inte våran klass var där då. Var tvungen att gå till skolan för jag skulle kolla på tyg till jessicas balklänning. Sedan gick jag och köpte tyget som ska vara under också så nu har jag äntligen satt igång med det där. Resterande tid på stan strök vi mest bara runt och gjorde lite små ärenden här och där. Föutom jessicas baltyg fick jag med mig hem ett mönster till en stickad filt, ögonfransböjare och nya rakblad.

Efter stan rundan följde hanne med mig hem där vi bara låg och slappade, MYSMYS! Sedan blev det gogo plockmats GI middag. Som avrundning började jag på livet till jessicas klänning när jag hade mönsterkungen på besök och allt. Så nu har jag verkligen satt igång med det där! Duktigt lisa!

Nu till senkvällen tänker jag försöka styra upp en film eller något på play tv:n. Har några bra filmer på lagring men vi lär ju inte orka nå mer än ett avsnitt i någon halvkass serie.



LisaSkoglund ♥


Dags för lite ledighet

Nu är jag ledig i en dag och det blir braaaa. Hanne kommer hit och härjar så hur mycket ledighet det blir vet jag inte ;) Nee vi ska ha mysipys, det var ju ett tag sedan vi sågs på riktigt! idag har jag jobbat och slitit i fyra timmar och sedan åkte jag till jockes faster&farbror för att fira födelsedagar och äta middag och fika.

Imorgon börjar även ett nyttigare liv. Nu äre slut på mackätandet 12 på natten och stripps till lunch. Hoppas det går smärtfritt men jag tror att jag är tillräckligt taggad.



LisaSkoglund ♥


Vad gjorde jag nu!?

Jaa ingen skulle gissa rätt på vad jag gjorde för en stund sedan om jag drog igång en gissningstävling. Jag kickade nyss boll med jockas ute på gatan. Jaa vi skulle kunna säga så här, fotboll är inte min grej. Bollen for åt alla håll och kanter gärna på bilarna. Gärna på den nya grannens bil som jag aldrig pratat med. Nej jag brukar inte prata med bilar, menar grannen. Efter att jag sparakt och kickat på bollen i närmara halvtimmen gick jag in och klickade hem den svarta långklänningen i trikå från h&m. Det är mer min grej, de vet jag utan och innan hur man gör... tyvärr!

LisaSkoglund ♥

Bara för att jag är så mysig!



LisaSkoglund ♥

Idag

Jaa idag har jag tid att uppdatera, har tackat nej till allt jag kan tacka nej till bara för att slappa, mmh! Såå trött tjej jag är nu. Tur det är kortdag imorgon och sedan en dag ledigt, det blir trevligt trevligt det!

Idag har jag varit lite latis. Alex kom och lunchavlöste mig :) Plus att Sara kom med Vincent för att prova lite kläder så jag har haft finfint sällskap även idag. Men ändå gick dagen såå sagta!

Kom nyss från trädgården, hjälpte jocke att låsa igen alla växthusen plus att jag kikade lite på växterna dom sått. Nu blir lite mys i någon form. Bad, film, spel eller bara ligga ner, det är mys! För övrigt äter jocke och jag lemoncurd ur förbackningen det är också rätt mys och framförallt väldigt smart, lite disk.

 

LisaSkoglund ♥

Igår

Jaa det vart ingen uppdatering igår för jag var så sluuuut när jag väl kom hem! Igår hälsade Tove på mig på jobbet och gissa om jag blev glad! Älskar att få sällskap och speciellt inte när jag väntat mig det och speciellt när det är från någon man träffar allt för säkkan. Så när det blev lunch tid gick vi och åt på CH. Blir inte direkt ofta man äter där nu för tiden fast att det är så jädrans gott. Borde styra upp det där till sommaren när man kan sitta ute och äta!

Resterande tid gick väldigt fort, småpysslade med lite olika saker och sedan blev det hemgång. Eller ja, hemgång och hemgång det blev en tur till viforsen för att vara hundvakt till chicko och isak. Det blev kebab till middag och en liten promenad till efterrätt för att bränna bort lite. Sedan när jag var klar med det där då var jag trött, mycket trött! Somnade på jocke bröst till NHL och där låg jag till fyra på morgonen då jag sedan kröp ner i sängen.




LisaSkoglund ♥

Långklänning

Har varit sugen på det i några sommrar nu. Köpte iofs en förrförra sommaren men den var i chiffong så det känns alltid för "fin". Den här från h&m känns väldigt slapp och skön och 99kr är ju ett väldigt överkommligt pris så jag provar och ser. Vet dock inte vilken färg...




LisaSkoglund ♥

Komsi komsi sommar!

Är sådär äckligt sugen på sommar nu att jag tror jag döööör! Våren är mysig men den får än att bara vilja få majmajmaj, nä juni vill jag ha! Gatufesten är jag taggad till också, det var inte igår. Var längesedan jag längtade till den. Men jag känner på mig att det kommer bli en bra sommar, och en bra sommar kräver bra sommarkläder. Min sommar garderob ska jag iofs inte klaga på det är många guldkorn där. Har gått och blivit ihop med många klänningar som jag inte kan välja mellan så utan lär jag knappat bli.

Idag har jag inte varit så flitig. Har bara städat lite på lagret, inventerat, kompat, ringtkunder och städat bland slipsarna sedan damsög jag butiken det sista jag gjorde istället för det första :P Jaa that's it! Resterande tid hjälpte jag Sophie att fixa i hennes butik. Jaa jag tittade väl bäst på, bar lite och kom med synpunkter men alltid roligt att bygga om.

Ikväll blire det väl tv'n då som vanligt, mysimys. Förhoppningvis lägger jag mig rätt okej men så lär det väl knappast bli.



LisaSkoglund ♥


Onsdag då!

Jaa ni idag har jag jobbat 10-19, såklart! Men det gick fort och dessutom fick jag jobba en timma med alex det är man inte bortskämd med, me liike! Har mest pysslat på hela dagen. Att sophie jobabde på peak och dessutom stannade kvar till sägning gjorde ju det hela liite enklare också.

Nu här hemma har jag kikat på Anna Anka söker assistent, haha vilken galning hon är alltså! Ska snart hoppa ner i ett bad tror jag, är lite skitig. Sedan får det nog bli något på play-tv'n innan sängen. Igår såg vi klart på Walk the line, mysmysmys!

Tidigare ikväll när jag var på jobbet gick en tiger väska jag sålde på tradera ut. jag köpte den för 800kr och jag sålde den nu för 760kr ett år senare. Så jävlajävla bra! Nu kan jag köpa mig en ny med gått samvete. Att gå back 40kr på ett år, nää det kan inte bli så mycket bättre!



LisaSkoglund ♥


Vintage stories!

Jag vet att man inte ska tycka om Kapphal's "vintage" kollektion som inte är en vintage kollektion men deras barnkläder alltså. Deras barn kläder. Om jag hade en söt lite flicka då skulle hon få springa runt i mycket därifrån.


LisaSkoglund ♥


Äntligen hemma

Jaa det är jag faktiskt och sedan är det de på tv:n också, inte för jag tittar på det men det är på i bakgrunden :P Dagen har gått riktigt fort. Har hängt om lite, sedan fyllt på i butiken, städat lite i lagerlådor och stemat skjortor plus att jag halft flashade brösten för en kund/arbetssökande hos oss, GREAT! Ni hör att jag haft häcken full eller snarare brösten bar. Åååh guuuud!

Till kvällen vet jag inte vad det blir. Jocke kom hem igår så med han ska jag väl mysa. Han är dock på träning nu så jag får roa mig själv genom att kolla runt lite på nätet. Tror jag ska traska in på en gotlandsida för att kika lite på det, det lutar mot att vi ska dit till sommaren.

Något annan som kommit hem är hanne. Hon var här nyss så jag fick krama lite på henne och så fick hon igen sin väska. Ja okej hon kom för att hämta väskan men jag fick kramas.

Igår började jag och jocke titta på Walk the line, vilken fantastisk film det är! Jocke somnade dock efter 1,20min så vi får se klart resten ikväll. Sedan kanske det blir lite ballar av stål och dataing in the dark också eller så sparar vi det till en anann dag. Jaja nu skiter vi i det här! Någon dagens för ni inte heller bara så ni vet!

LisaSkoglund ♥

Håret!



   

LisaSkoglund ♥


hej ljust hår, hej fräknar!

Japp idag blev jag ljus, jaa typ blond. Eller jag är blond, bara inte platinablond! Men tack gode gud för det. Gick faktiskt rätt fort hos frisören idag. Kom dit 9 och blev klar strax efter 12.

Efter det gick jag till mamma och fikade/åt på hennes fik. Var väl där i cirkus 1.5 timme och sedan tog jag bussen hem. När jag kom hem satt jag mig ute i solen och där somnade jag. Så när jag kom in hade jag fått en liten kant och tusen fräknar. Nu är det vår i alla fall, om snön kommer igen blir jag galen!



LisaSkoglund ♥


Dagens: Söndag 11 April



LisaSkoglund ♥

Ledig

Yes, nu är jag ledig en dag. Då ska jag äntligen fixa håret, klippning och slingning! Vet dock inte vad det blir eller ja jo jag ska ju bara toppa mig men jag tänkte på slingningen. Men jag tror att jag gör de ljusare ändå, tror jag skulle trivas i det! Nog för att det är rätt ljust nu men lite ljusare skulle jag allt kunna vara utan att det skadar :P

Ikväll verkar det bara vara skit på tv så det kanske blir att jag slår på en egen film. Blev toksugen att se Walk the line igår så det kanske blir den. Men samtidigt vart jag sugen att se djävulen bär prada eftersom den var på tv:n igår och jag har den hemma. Hrm, jaa någon av dom blir det iaf!

Angående filmen igår (jag svarar här jossan) så var den lite små seg/töntig men det var heeelt underbara kläder i den så den var roande i alla fall. Och Audrey Hepburn, Holly i filmen var döösnygg! Men sinnes vad folk var smal förr i tiden. Alla tjejer i filmen såg ut som streck men hade ändå värsta getingmidjan. Dom får ju alla nu för tiden att se mulliga ut! :P

LisaSkoglund ♥

Välkommen!

Gissa vilken som ska flytta in hos mig då!? Den rödrosiga kavajen från h&M's garden collection. Välkommen välkommen!


LisaSkoglund ♥

 

Dagensx2: Lördag 10 April

 

LisaSkoglund ♥


Lördagsmys

Idag har jag som vanligt jobbat men det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag. Det firade vi med Ming Palace och paket. Eller ja, jag fick bara Ming Place, inga paket ;) Men Ming Palace duger gott och väl, helt klart sundsvalls bästa kina. Nä världens bästa kina!

Nu ska vi snart slå igång filmen Frukost på Tiffany. Har aldrig sett filmen men har tänkt många gånger att jag ska göra det. Om filmen är dålig kan man ju alltid titta på dom underbara kläderna. Blir nog dock inge tilltugg till filmen är så mätt så jag tror jag spricker. Det blev två förätter och en varmrätt, lika bra att slå på stoort!



LisaSkoglund ♥

Om man ska vara ytlig

så har jag haft en sjukt dålig dag idag. Mitt hår har stått åt alla håll och ögonfransarna var omöjliga att böjja imorse. Håret är mitt eget fel, la mig med blött hår. Men vad ögonfransaran höll på med det vet jag ej.

Igår var det två bad för mig, mycket märkligt det låter. Först ett innan jocke kom hem för att jag behövde tvätta håret men sedan när jocke kom hem från fotbollsträningen ville han bada med mig. Och DET kan jag ju inte säga nej till. Deeet absolut mysigaste som finns.

Jobbet var jobbet och nu till kvällen har jag inte gjort mycket. Nu ska jag umgås lite med jockas innan vi lägger oss och sover, han åker nämligen till östersund imorgon och blir borta tills på måndag. Buhu för ensam säng!



LisaSkoglund ♥

Trött dag

Hehe, släng dig i väggen med att lägga sig i tid. Typ halv fem slog jag igen mina två gröna igår. Det är iiiinte bra! Måste styra upp en normal kväll någongång. Men jaa det tog ett tag innan vi kom i säng igår och när vi väl gjorde det var det lite saker att titta på och sedan spealde vi Yatzy ett tag!? Jaa det var verkligen korkat med mycket kul också. Sedan gick jag in i andra andningen där också någonstanns och surrade&surrade&surrade!

Så dagen har varit ganska slitsam! Men det gick bättre än vad jag trodde, det funkade. Men missa bussen höll jag på att göra imorse. Vaknade 20 min innan bussen skulle gå och det är lite lite tid att jobba på så jag packade väskan slängde på mig kläder och sprang till bussen. Fixa smink och hår fick jag göra på jobbet, det vill säga klockan 2 innan chrisse skulle åka till stan. Jag är såå brabra på att planera.

Nu har jag nyss ätit ett asgott varmt kycklinglår. Verligen mumma, hade glömt hur gått det var. Nu ska jag hoppa ner i ett bad och bli lite ren. Seeedan kanske jag ska börja fundera på att sova? ;) om jag är en duktig flicka så bör jag göa det... :P



LisaSkoglund ♥

Bra dag!

Vet inte riktigt varför men jag tycker den har gått på fint. Hade möte 8 imorse där vi småpratade lite om olika saker sedan åkte jag hem och sov på min pojkvänsbröst från halv 11 till halv 2, huuur skönt som helst! Var liite små pummsig efter det men nä gud vad bra det var att lägga sig och sova mer. Vart en bra och pigg arbetsdag.

Städade lite, piffade till lite och bytte på två dockor. En kvar men jag vet inte vad den stackaren ska få. Vi har ju inget som merchplaneringen säger, som vanligt alltså.

Till kvällen gjorde jag salamibrie mackor som jag satt och mummsade på till greys anatomy, som jag veerkligen inte hänger med i nu för tiden. Fattade inte mycket men ack så bra det är!

Nu tycker jag att det är dags för sängen. Måste lägga mig i hyfsad tid om jag ska fixa dom här två veckorna :P Men först vill jag försöka titta på ballar av stål elle dating in the dark, det laggade så mycket igår så vi fick strunta i det. Så det kanske inte blir så hyfsad tid endå...

   
   
  
Om jag orkar lägger jag upp bilder på herr imorgon!

LisaSkoglund ♥


Dagens: Onsdag 7 April



LisaSkoglund ♥

Ändrade planer igen

Det blev ingen plåtning idag heller. Nu skjuter vi på det till den 19:de, förhoppningsvis.. :p Idag blev det en mysipys dag mestadels i ensamhet. Började dagen med att surra i telefon med folk, sedan såg jag på 8 avsnitt vänner. Efter det kom jocke hem så då hoppade vi ner i ett bad och myste på i dryga timmen. Sedan fick jocke reda på att han visst hade fotbollsträning så han gjorde sig ren heelt i onödan :P

Nu har jag nyss sytt in min och mammas byxor. Äntligen att jag fixar mina! Har ju skjutit på det i evigheter men nu behöver jag inte tänka på det mer.

Annars fick jag nyss reda på att jag har morgonmöte klockan 8 imorgon när jag sedan börjar 14, KUL DÅ! Sista dagen med sovmorgon på evigheter och den försvann, puttsväck! Wellwell tur jag fick tokvila idag då.

V.14 birsta

måndag: ledig
tisdag:    ledig
onsdag:  möte 8 - 10 och 14-20
torsdag:  10 - 20
fredag:   10 - 20
lördag:   10 - 18
söndag:  10 - 18


V.15 stan

måndag:  frisör 9 - evigheter
tisdag:     10 - 19
onsdag:   10 - 19
torsdag:   10 - 19
fredag:    10 - 19
lördag:    10 - 17
söndag:   12 - 16

V.16 birsta

måndag:  Fotografering med amanda
tisdag:    10 - 20
onsdag:  10 - 20
torsdag:  10 - 20
fredag:   10 - 20
lördag:   10 - 18
söndag:  10 - 18

Om jag kommer vara frånvarande nu ett tag så vet ni ju varför ;)
Jag ska jobba arslet av mig och dumt nog längrar jag lite..
Längtar till den här lönen kommer gör jag också, men det är inte lika dumt!

Nä nu ska jag gå och blåsa/fixa håret. Senare blir det nog Ballar av stål och Dating in the dark, men det blir inte förräns jocke kommer tillbaka.

LisaSkoglund ♥


Ändrade planer

Blev ingen fotografering idag, kör förhoppningsvis det imorgon. Idag blev det birsta med amanda och sanna för att sedan åka och hyra  film sedan fika hemma hos amanda och sist men inte sist se filmerna hos sanna. Eller du i mellan där någonstanns hann vi äta på mcdonalds och ta en hamburgare i driven på max och shoppa lite då förståss.

För mig blev det att armband och blus på bikbok, ett rosett hårspänne på gina tricot och ett läppstift på kicks från märket Clinque. Mycketmycket nice!

Filmerna vi såg var I taket lyser stjärnorna och The woman. Verkliga tjejfilmer, men jag antar att det är det som passar nu. Eller ja det passar alltid tycker jag.

I natt blir jag solo, jocke sover i Viforsen :( Men en natt antar jag att jag fixar en kall säng.

LisaSkoglund ♥


Ren och fin

Ren i alla fall... Blev som en ny människa efter lite vatten, shampoox3, balsam, hårinpackning, ansiktisk skrubb, ansiskt rengörning, och hud och ögon krääm. Mysssigt!

Jag är så äckligtäckligt sugen på Maaax! Och bara för att retas är det reklam på Max, Mc donalds, Burger king och Sibylla om vart annat. Tv'n retar gallfebern ur mig!

Till kvällen har jag fortsatt att halvsovit och spelat ett och annat parti afapet med jocke&mamma. Vann självklart inte en gång och inte mamma för den delen heller...
Nu äre väl dags för sängen antar jag. Lite småpummsig!

LisaSkoglund ♥

fruktansvärt död tjej!

Jaa jag är helt sluuut, halv illa mår jag med. Men det är ingenting i jämfört hur jag mådde imorse. FYFYFAAAN! Vaknade upp hos mandis vid 8 tiden och då brakade helvetet lös...

Igår hade vi kul i alla fall men inte blev det sällskap från mina andra modelfickor inte, nono bara amanda och jag från forna hvmd06. Men sedan var ju amandas kompisar och min "gammla" småbarnskompis Fröling där! Så vi satt ju inte ensam och var patetisk. Amanda var dock inte länge ett sällskap, 11 tacka hon för sig och festen fick klara sig utan värdinna.

Idag är jag värre än påskriset. Håret ser ut som en golvmopp och i övrigt är jag lika fräsh som soporna. Måste hoppa in i duschen och piggna till om jag ska fixa en morgondag. En morgondag som ska bestå av en fotografering med amanda. Ojojoj vet inte alls hur det ska gå. Hoppas jag lyckas känna mig mer galmourös imorgon.

LisaSkoglund ♥

Glad påsk!

Till morgonen har jag hunnit åkt till härnta fram och tillbaka, skulle hjälpa jocka att köpa massa blommor. Ikväll blire partyparty hos Madis. Tove är i staden så måste ju passa på att träffa henne när man har chansen! Sanna kommer självklart också men inte Hanne för hon är ju i viiiiietnam. Syndsynd men kulkul för henne!

Nu är det väl tänkt att jag ska ringa lite samtal för att checka av hur det blir. Sedan hinner jag nog locka håret också men vad jag ska ha på mig kväll är ett mysterium!

LisaSkoglund ♥


Hemma

Nu är jag hemma från bio'n och jag får helt enkelt ändrat mig angående filmen. Den var jättebra men lite små krånglig att förstå eller ja man skulle väl inte riktigt förstå. Förut hade jag fått för mig att det var en krigsfilm, och det är det värsta jag vet. Men den här hade ju bara en koppling till krig. Kan inte ha läst på det där så bra ja... :P

Nu tittar jag på Anna Anka söker assistent och det är ju jaaa ett kvalitetsprogram i säg!


hehe, blev lite sommrig outfit till bion eftersom jag var sommarsugen

LisaSkoglund ♥

Bio ikväll!

Ikväll blire det bio med familjen. Vi ska se Shutter Island, hoppas den är bra! Har ju haft lite fördommar om den men experterna verkar ju gilla den så jag ska väl ge den en chans. Jag kommer säkert ändra min åsikt om jag känner mig rätt. Men det finns fyra (säkert fler men kommer bara dom här nu) omtyckta filmer jag inte tänker ändra åsikt om och det är Sagan om ringen, Pirates of the caribbien, Star wars och Troja. Bläbläbläblä på dom!

Till morgonen har amanda varit här och hämtat tyg som hon ska sy en bustier utav. Sedan har jag bara kikat runt på datorn. Snart ska jag hoppa in i duschen för något säger mig att jocke kommer vilja gör det i sista minuten.

Igår såg vi Beck filmen, den gillade jag :) Men jag gillar alla Beck och Wallander filmer. Eller förresten senaste Wallander filmen sög verkligen men annars så.

Innan bion måste jag och jocke hinna med att åka och mata katterna i viofrsen. Resten av familjen Christensen är i Umeå så katterna är lite hungriga :P

LisaSkoglund ♥

Längtar till sommaren!

Det är inge kul att komma på kläder att sätta på sig nu förtiden. Vill bara ta dom ljusa och sommriga plaggen hela tiden :( Tänk om jag bara kunde få sätta på mig outfiten nedan och bara springa ut i gräset och äta en glass!

Klänningen köpte jag i Stockholm på topshop när jag var där på tiger utbildning i januari med alex. Jag är kär i den och tiger jeansjackan som surrat om tidigare är jag ihop med. Synd den inte är så förtjust i mina armar bara.. :P



LisaSkoglund ♥


Ledig, men alarmet stod på 9 imorse

För jag skulle upp och hjälpa jocke i trädgården, snäll flickvän jag är! Fyra somna vi igår dessutom så stor guldstjärna till mig. Men det gick fort, var klar vid 12-halv 1 så då blev det lunch från subway ätandes på "mammas" café i timrå.

Efter café besöket åkte vi och hyrde tre filmer. Var längesedan vi hyrde film men tankafett sidan har krånglat nu på slutet så då får man helt enkelt invistera med lite hyr film. När vi kom hem (och efter jocke hunnit hälsa på tommy på macken för första gången idag, blev tre besök....) tröck vi igång American virigin uncut, jaa det är precis vad det låter. En film i high school miljö typ som american pie. Funkar jämt/aldrig.

Nu är klockan halv tio och jag tycker vi ska slå igång Beck - i stormens öga. Ska nog gå och flaxa med dom omålade ögonfransarna och hoppas jag är söt nog att inte kunna säga nej till.

LisaSkoglund ♥

Såå 2006

Jaa inte skulle någon kunna säga att den här bilden knäpptes igår. Nä mina damer och herrar den är från sommaren 06 ser min kropp ut sådär idag? Svar nej, nejnej!

jag antar att jag får plus poäng för solhatten


L
isaSkoglund ♥


RSS 2.0