trött, skjut mig!

Jaa här var det längesedan igen.. Fattar inte att jag sätter mig och skriver här men nu gör jag det i alla fall. I torsdags var det ju som sagt studenten och mottagning och allt som hör där till.
I fredags följde jag med jockas på evonella och hjälpte till där hela dagen. Efter jobbet åkte vi och köpte kina från ming palace och åkte hem och myste och titta på film. Köpte även godis för 140kr som vin turligt nog fortfarande har kvar.

Igår var det jobbfest igen men innan det så lunchade jag och sannis. Denna gång var jobbfesten på casino som cosmopol eller ska vi kanske säga finlandsfärjan nr.1! Fy fan vilket ställe, aldrig sätt en värre lokal i hela mitt liv! Vart var glamour las vegas känslan där må tro? Trodde helt seriöst det var ett skämt och när jag insåg att det inte var det då gick jag därifrån. Vi gick då till sophie för att sitta och prata där i två timmar och sedan gick vi ner på invito och satt där i två timmar. Kvällen slutade hos sophie och även jocke kom och sällskapde när det var dags att sova, eller snarare när oscar stängde.

Idag är jag trött, så jävlajävlajäävla trött. Fy alltså vad jag är mosig. Jocke gick upp och jobbade klockan 12 så då började sophie och jag göra oss klar för att går ner och äta lunch på stan. Det blev tant anci och fröken sara, så gott. Och istället för att bara äta fikade vi också :) Efter det gick vi tillbaka till sophie och dog innan jocke kom och hämta mig vid 6. Då blev det max med familjen christensen och nu är vi änltigen hemma och ligger döda i soffan.

Nä nu fåre räcka. Gå och dö ni också eller åtminstånde stick härifrån!

 
LisaSkoglund ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0