Stockholm update 2

Igår var det fest igen. Sannas 20års fest, det var bäst! Vi var dock (kanske tack och lov) inte lika törstiga så det hela gick lite lugnare. Eller nää det gjorde det nog kanske inte ändå... ;) Igår kom vi ut i alla fall så kvällen spenderades på collage, superduperfun! Det var inte riiiktigt som stadshuset nej, vilken lokal! :O Kulkul och tur hade vi. Vi var dom sista som fick kom in gratis, det tackar vi gud för.

Idag har vi gått på stan IGEN. Men mest för att äta och komma ifrån den stökiga lägenheten. Köpte två hår grejor och Sanna köpte vår presente till henne. Hehe, eftersom vi inte hade fixat någont innan stokcholms trippen och det var lite knappt med tid och tajming igår fick hon ett present kort på vad hon vill.

Ikväll blire myselepys. Hanne&jossan kommer över och maybe baby miriam. Vi tänkte bara tjocka lite till och bara vara antagligen fjolla oss och prata i munnen på varandra as always!

Nu blire lite storstädning om bara brudarna vaknar till liv. Tottan har däckat på madrassen och sanna i sängen. Bara jag och mandis som är tappra soldater och har öppna ögon.

LisaSkoglund ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0